Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlanacağım gün o kadar heyecanlıydım ki o gününün tadını çıkaramadığımı yeni fark ediyorum.Keşke bir tekrarı daha olsa.
Merhaba canımmmMerhaba kımse yok sanırım burada :)
Nişanlanacağım gün o kadar heyecanlıydım ki o gününün tadını çıkaramadığımı yeni fark ediyorum.Keşke bir tekrarı daha olsa.
aynı duygulara sahibiz...
nasıl geçti diye soranlara anlatamıyorum bile nasıl geçtiğini ..
bir çırpıda geçivermiş, stresi kendisinden uzundu vallahi
hahahaa aynen ikinci istemelerinde babam tmm dedi ben mutfakta bi oraya bi buraya koştururken salona bi girdim söz yüğüzünü taktılar parmağımaben odaya geldigimde ''hayirlisi olsun'' denildi..
kimse bana bile sormadi, halime sen ne düsünüyorsun diye verdiler beni, belki kararimi degistirmissimdir , nerden biliyorsunuzda hemen veriyorsunuz beni
aynen aynenhahahaa aynen ikinci istemelerinde babam tmm dedi ben mutfakta bi oraya bi buraya koştururken salona bi girdim söz yüğüzünü taktılar parmağıma
Merhaba kızlar
herşey zamanla en güzel şekild eoluyor canım inşallah hayallerine kavuşursunAyy daha uni 3. sınıfım darısı başıma ininşallah. çok özendigim için buraya yazmak istedim :))
merhaba canım nasılsınnmerhaba Efulim
o zaman merhabalarrrr ben de geldiim
merhaba canım nasılsınn
o zaman merhabalarrrr ben de geldiim
merhaba pofuduk16 ,
hoş geldin pofudugummm
bir sıkıntı yok, şükür halime diyeyim :)
sizleri sormalı hanımlar nasılsınız ?
konu açılalı bir kaç haftayı geçmiş ama muhabbet ilerlememiş, inşallah bundan sonra ilerletebiliriz
iyiyizz teşekkürlerrr sizler nasılsınızz?merhaba pofuduk16 ,
bir sıkıntı yok, şükür halime diyeyim :)
sizleri sormalı hanımlar nasılsınız ?
konu açılalı bir kaç haftayı geçmiş ama muhabbet ilerlememiş, inşallah bundan sonra ilerletebiliriz
hahaha ayıpsın kız böyle topik bulurum da gelmez miyim ben hiçEvet canım biran forumda sözlü nişanluhatun yok sandım Neyseki sizler geldiğiniz sevinçlerimize heycanlarımza ortak oluruz inşallah
Evet canım biran forumda sözlü nişanluhatun yok sandım Neyseki sizler geldiğiniz sevinçlerimize heycanlarımza ortak oluruz inşallah
Bencedevar olan hatunlar da başka topikler de çoktan muhabbeti kurmuş durumda :)
inşallah bakalım,
ee peki durum nedir sizde? nişan , söz? düğün ne zaman olacak ?
tanışalım heyecanlarımızı yaşalım derim
iyiyizz teşekkürlerrr sizler nasılsınızz?
hahaha ayıpsın kız böyle topik bulurum da gelmez miyim ben hiç