♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.034
35
Merhaba KK'nın Güzel Hatunları:KK19:

Sevdiceklerimizle ilk adımlarımızı attık mutluluğun kapısını araladık:KK19:

Gelin hep beraber sözlülük ,nişanlılık dönemlerimizi hazırlıklarımızı konuşalım:KK19:

Dertleşelim, Paslaşalım:KK48::KK45:

Nişanlanacağım gün o kadar heyecanlıydım ki o gününün tadını çıkaramadığımı yeni fark ediyorum.:KK64:Keşke bir tekrarı daha olsa. :KK16:

Nişanlanacağım gün o kadar heyecanlıydım ki o gününün tadını çıkaramadığımı yeni fark ediyorum.:KK64:Keşke bir tekrarı daha olsa. :KK16:

aynı duygulara sahibiz...
nasıl geçti diye soranlara anlatamıyorum bile nasıl geçtiğini ..

bir çırpıda geçivermiş, stresi kendisinden uzundu vallahi :KK51:

aynı duygulara sahibiz...
nasıl geçti diye soranlara anlatamıyorum bile nasıl geçtiğini ..

bir çırpıda geçivermiş, stresi kendisinden uzundu vallahi :KK51:

Merhaba kızlar :KK19:

ben odaya geldigimde ''hayirlisi olsun'' denildi..
kimse bana bile sormadi, halime sen ne düsünüyorsun diye :KK70: verdiler beni, belki kararimi degistirmissimdir , nerden biliyorsunuzda hemen veriyorsunuz beni :KK70:

ben odaya geldigimde ''hayirlisi olsun'' denildi..
kimse bana bile sormadi, halime sen ne düsünüyorsun diye :KK70: verdiler beni, belki kararimi degistirmissimdir , nerden biliyorsunuzda hemen veriyorsunuz beni :KK70:
hahahaa aynen ikinci istemelerinde babam tmm dedi ben mutfakta bi oraya bi buraya koştururken salona bi girdim söz yüğüzünü taktılar parmağıma :KK70: :KK70:

o zaman merhabalarrrr ben de geldiim:KK68:

merhaba pofuduk16 , :KK25:

hoş geldin pofudugummm:KK19:

bir sıkıntı yok, şükür halime diyeyim :)

sizleri sormalı hanımlar nasılsınız ?
konu açılalı bir kaç haftayı geçmiş ama muhabbet ilerlememiş, inşallah bundan sonra ilerletebiliriz :KK66:

Evet canım biran forumda sözlü nişanluhatun yok sandım :KK70: Neyseki sizler geldiğiniz sevinçlerimize heycanlarımza ortak oluruz inşallah:KK19:

merhaba pofuduk16 , :KK25:

bir sıkıntı yok, şükür halime diyeyim :)

sizleri sormalı hanımlar nasılsınız ?
konu açılalı bir kaç haftayı geçmiş ama muhabbet ilerlememiş, inşallah bundan sonra ilerletebiliriz :KK66:
iyiyizz teşekkürlerrr sizler nasılsınızz?:KK37:

Evet canım biran forumda sözlü nişanluhatun yok sandım :KK70: Neyseki sizler geldiğiniz sevinçlerimize heycanlarımza ortak oluruz inşallah:KK19:
hahaha ayıpsın kız böyle topik bulurum da gelmez miyim ben hiç:KK70::KK70:

var olan hatunlar da başka topikler de çoktan muhabbeti kurmuş durumda :)

inşallah bakalım,

ee peki durum nedir sizde? nişan , söz? düğün ne zaman olacak ?
tanışalım heyecanlarımızı yaşalım derim :KK52:

var olan hatunlar da başka topikler de çoktan muhabbeti kurmuş durumda :)

inşallah bakalım,

ee peki durum nedir sizde? nişan , söz? düğün ne zaman olacak ?
tanışalım heyecanlarımızı yaşalım derim :KK52:
Bencede :KK19:

Canım biz 3 yıl sevgili olduk bu kasım ayında sözlendik:KK19: Sevdicek aynı ay askere gitti kısa dönem çok şükür bitti sayılır nisanda kavuşuyorum:KK19:
Ekim gibi düğün düşünüyoruz canım net tarih gelince kesinleştirilecek:KK19:

X