Sözlü tacize uğradım

Şu konuya girip çıktıkça asabım bozuluyor yemin ederim.
Bütün tacizlere karşı savunmasız bırakılışımız ne acı bir durumdur.

kesinlikle durum içler acısı. Müdür ilk başta dilekçeni yaz teslim et deyince inanılmaz güçlü hissetmiştim kendimi ama sonra dilekçe yazdığım şahıs 22 yıllık kankasi çıktı. Sonuç çıkmasa da bu tehdit olarak sayıldı.

Daha önce de okulda bu tip durumlar yaşanmış. Bir kaç bayan hoca makyaj yaptığı için falan dışlanmış ama hepsi sessiz kalmış. İlk defa bu durumdan rahatsız olup dilekçe veren kişi benmisim. Bu konu ayyuka çıkınca bazı kirli çamaşırlar da döküldü.

Allah büyüktur

Buraya bir küfür gelecekti çok uygun ama site kuralları maalesef
Bir de kadınlar sürekli taciz edilene işten çik hemen diyorlar her iş yerinde var bu pisliklerden
Ayrıca iş bulmak kolay mi
Hiç değil o zaman sinirlerime hakim olamayıp çıkmamışım iyi ki,yıllardır sorunsuz çalışıyorum şirkette,işten çıkarıldı o vatandaş ...

ne diyecegimi bilemedim Allah yardimciniz olsun oyle insanlarla ayni yerde calismak zor oluyor.ayip etmisler hemde cok

Eşin sinirli biri mi bunu ona söylesen ne yapar

hayır sinirli değil de aşırı derece koruyucu ve benimle ilgili konularda çok endişeli biri. Bunu anlatırsam eğer okulda olduğum sure boyunca günde 10 defa arayacak beni , okulun önünde nöbet tutacak beni zor durumda bırakacak.

Suratına bile bakmayın
O sözde “öğretmen” lerin

Konunun üstünden ay geçmiş ama yazmadan edemedim.
Ben de öğretmenim ve imam hatipteyim.
Kimsenin aklına gelmemiş ama öğretmen aslında tam da şunu demek istemiş:
Lorentz tam konunun en güzel yerinde girdin içeri ve susmak zorunda kaldık. Net. Taciz vs değil bence. Zaten erkeklerin ve kadınların ayrı ayrı kullandığı odalarda çok rahat sohbetler geçer çünkü.

adam itiraf etti, montunu çıkardığın için yanlış anlasiliyorsun diye.

Ofke duymakta son derece haklisiniz, olayi buyuttugunuzu dusunmuyorum. Boyle seviyesiz davranislarla bizler de karsilasiyoruz malesef.. ortalik o kadar kendini ve haddini bilmeyenle dolu ki.. insanlardan uzaklasir olduk sunlari duymamak icin

Bu nasıl terbiyesizlik yahu nefret ederim yılışık erkeklerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…