- 21 Şubat 2017
- 114
- 193
- 18
çok tesekkur ederim legend. Malesef mudur beni taciz eden öğretmenle beni barıştırdı. Teknik bir hatadan dolayı yanlış anlaşılma olmuş dedi ve konuyu kapattı. Dilekçemi de isleme koymadı. Diğer öğretmen bozuntusu da özür diledi ve yanlış anlaşılmadan dolayı çok üzgün olduğunu beni kızı olarak kabul ettiğini söyledi.
Allaha havale ediyorum. Ben üzerime düseni yaptım.
İstemem imamhatip liselerinin adi böyle anılsın, istemem başı açıklar dışlansın, istemem birliğimiz beraberliğimiz zarar görsün.
kocalarınıda katil yapıp haspe gönderiyor sonrada yenisini alıyordur "YAŞASIN FEMİNİZM" eller şak şak şak.
okuduğunuzu anlamanız için bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum bu kadar sinirlenme sebebim mesleğime laf söylemenizdi. O yüzden açıklama yaptım ama o da boşa gitmiş. Neyse ne düşündüğünuz umrumda değil çünkü anlamıyorsunuz . Ben ihtiyacım olan desteği aldım burdan ve çok iyi hissediyorum. O zaman size bay bay
bir bitseler zaten nefsine s.....ım deseydinÜfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..
Bitmiyorlar bitmiyorlar ya..
Üfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..
ne güzel zorluklarla okuyup bir yerlere gelmişsiniz ama bu olayın üstünü örtmelerine izn vermeniz olmamış siz susun onlar susun nolcak normaleşecek demişsiniz ya inşallah siz böyle bir duruma mruz kalmazsınız hayır sizin gibi susan bir de üstne üstlük iyi bir eğitim aldığını savunan insanlar oldukça bir bayanın başına biryerler de bu taciz olayı illakı yine gelecek kirli beyinleri aramızdan nasıl temizleriz başkaokuma yazma 100 puan okuduğunu anlama ve empati yapma 0 puan. Benim dersimden kaldin sayın okuyucu !!
Birincisi bu mesleğe sahip olmak için nelerden vazgectigimi bilmiyorsun ! Ama anlatayım. Okuduğum üniversiteyi bana parasıyla okumadim. Hem marketlerde çalıştım yol paramı çıkarmak kitap masrafımı ödemek için hem de sabahlara kadar ders çalıştım ve dereceyle bitirdim .
Bununla kalmadim 5 sene kpss çalıştım . Eşimden bebeğimden vazgeçtim. Atanana kadar çocuk bile yapmadım. Cevremde herkes neden çocuğun yok diye konuşurken ben ev işlerimi bırakıp kütüphanelere koşuyordum.
Derece yaptım ve atandım sonunda. Ama mufettis değerlendirmesi mulakatlar, sınavlar , performans değerlendirme ölçekleri vb.. Hiçbirinden 90 altı not almadim. Çünkü çok iyi bir öğretmenim ve kazandığım paranın her lokması sonuna kadar helal.
Salla başını al maaşı olmadım. Fizik bilmeden derslere girip günü geçiren bir çok öğretmen parçası var ama ben çok emek veriyorum.
Atandım ve hamile kaldım. Çalıştığım laboratuvarda kimyasal bir maddeden etkilenip bebeğimi kaybettim. Doktor rapor al dedi ama ben iyi hissettiğim ve öğrencilerimi mağdur etmek istemedigim için bebeğimi kaybettim. Evet o zaman anladım hayatta en önemli şey kendimmisim.
Sonra sadece bu olayı okuduğunu anlamadan empati yapmadan direk karalayarak yaptığın bu yorum var ya! İnanılmaz canımı sıktı.
Ben müdürün yanına gittiğimde beni taciz eden hoca çoktan gitmiş ve konuşmuş müdürle! Çok alıngan oldugumu, yanlış anladığımı olayın büyümesini istemediğini söylemiş. Müdüre dilekçeyi verdiğimde beni direk geri çevirdi. Ben de ayağa kalktım ve o hocayı buraya çağırın bi dr yüzüme açıklama yapsın yoksa eşimle il mili eğitime kadar gideceğimi söyledim. Mudur o hocayı dersten çağırttı ve o kadar büyük bi kavga ettik ki memur gelip müdürün kapısını bile kapattı.
En son bana denildi ki! Sen bu okula yeni geldin ve yasin küçük. Burası aile gibi samimi bir ortam . Herkes sizi kızı olarak görüyor ve burası imamhatip lisesi . Bizim okulda asla boyle olaylar olmaz. Siz abartıyorsunuz. Ben okulumdaki bütün öğretmen arkadaşlarıma kefilim
Ben sessiz kalmadım ve direttim. Ben kimsenin kızı değilim kimseyle samimi olmuyorum bu okulda zumrem dışında hicbir öğretmenin ismini bile bilmiyorum çünkü burası benim işyerim sosyalleşmek için gelmiyorum buraya kimse bana saka yapamaz dedim !!! Ben boyle yükselince de hocanın samimiyetine dayanarak bir yanlış anlaşılmaya yol açıldığı teknik bir hata olduğu bu dilekçenin isleme sokulmayacagi söyledi. Orda düştüğüm durum tam olarak çömez ve okulun işleyişini bilmeyen acemi öğretmen sifatim oldu !! Onlar 22 yıllık iş arkadaşı ve samimi dostlar oldu.
Beddua etmiyorum ama şimdiye kadar böyle bir olay yasamadiginiz yasamayacağınız anlamına gelmiyor. Umarım maruz kalmazsınız umarım sesiniz kesilmez umarım siz hakkinizi savunabilecek kadar güçlü olabilirsiniz.
Yorumları okuduysanız herkes bana dedi ki şikayet etsen dahi sonuç çıkmaz ama sen yine de şikayetini yap. Ben de elimden geleni bu kadar yapabildim. Dayım falan da yok yani cesaretli olup olayı büyütebileyim.
Sizin başıniza gelirse siz büyütün boş durmayın olur mu !!
Sabah sabah resmen canımı acittiniz. Günlerdir uyumuyorum eşime anlatamadım gizli gizli ağlıyorum! Evde pasta börek yapıp mutlu olabilen zamanını günlere harcayıp para biriktiren bir ev hanımı değilim ben! O yüzden meslegime yakışıp yakışmadığımi sorgulayacak kadar haddiniz yok !!!!
Arkadaşı olabildiğince benden uzak tuttular,müdürüme söyledim,benimle pek muhatap olamadı,sonrasında da işten çıkarıldı..
"üstünüzde ne vardı?" diye sorarlar şimdi az bekleyin..
Siz ne yaptınız onu diyene?
Anılarım gözlerimde canlandı iyi mi,stajerken başka bir hayvan da beni kucağına oturtmaya çalışmıştı.bir bitseler zaten nefsine s.....ım deseydin
ne güzel zorluklarla okuyup bir yerlere gelmişsiniz ama bu olayın üstünü örtmelerine izn vermeniz olmamış siz susun onlar susun nolcak normaleşecek demişsiniz ya inşallah siz böyle bir duruma mruz kalmazsınız hayır sizin gibi susan bir de üstne üstlük iyi bir eğitim aldığını savunan insanlar oldukça bir bayanın başına biryerler de bu taciz olayı illakı yine gelecek kirli beyinleri aramızdan nasıl temizleriz başka
Neden nasıl hemen barışmayı kabul ettiniz edebildiniz anlamıyorum??
Resmen yaptığı pislik yanına kar kaldı. Tebrik ediyorum sizi!.. Teknik hata nedir? Ne basit çocuk kandırır gibi laflar bunlar..
Eğer size bu tacizi yapana, sizinle aynı vasıfta eğitimci diyebiliyorsanız susup oturun tabi. Ama "ben bununla aynı zihniyette değilim bu tacizci adama eğitimci denemez" diyebiliyorsanız susmamanız gerekirdi. Ama size ilki daha kolay gelmiş.
Korkarım bundan sonra o sırtlanların arasında işiniz daha zor. Kolay gelsin..
Demek tacizcinizle baristiniz oyle mi? Hayir madem barisabilecektiniz ne demeye ortaligi ayaga kaldirdiniz.
Bir insan nasil tacizcisiyle barisabilir, aklim almiyor.
anlamıyoruz komple bdv olarak yada bir eğitimci olarak siz anlatmayı başaramıyorsunuz bize yada dinlemiyorsunuz bizi buraya kadar anladınız umarım . burada sizi yermek değil sizin uğradığınız tacize bir sürü bayan uğruyor sesiz kaldınız gerekli merciilere taşımadığınız için bana göre sesiz kaldınız anladınızmı . he deyinki ekmeğim için sustum başkasına zarar vermek istemedim evdeki karısına kızına acıdım o örümcek beyinlinin ama hak veremiyorum il mili eğitime taşımadığınız için olayı sonuna kadar sustunuz yarın öbürgün yeni gelen çömez bir öğretmenede aynı şey yapılırsa inşşalah üzülmezsiniz ve o adi yaratığın eğitimci olmasına coluk cocuk yetiştirmesine izin verdinizAllahaşkına ya nasıl sessiz kalmışım pardon da? Okuduysanız olay çıkardığımı görürdünüz. Birileri il milli eğitime git falan demiş. Bana söylenen bariz bir hakaret yok, çok kolay kivirabilecegi bu cümle bana söylediği. . Ayrıca ifade de toplansa beni savunacak tek bir kişi tek bir tanık çıkmayacak. Okul müdürü bile siz alıngansınız dedi konuyu kapattı. Okul köklü bir okul. Boyle bir şikayetten ben hakli çıkamam hakli çıkamazsam da o okulda çalıştığım dönem bana zehir olacak.
Ben vermem gereken tepkiyi makul ölçüde verdim. Sessiz kalmışım gibi yorum yapıp durmayın. Olaydan ne kadar rahatsız olduğumu tahmin edemezsiniz. Yazdığım dilekçede çok ağır ithamlar vardı. Okul nezdinde soruşturma acılabilirdi. Ama müdür sağlam durmadı arkamda.
Başkasına zarar vermek için kendimi zora sokamam. Mesleğimi zor elime aldım. Hakli çıkamayacağım magduriyetim yüzünden mobbinge maruz kalamam.
Tepkimin meyvelerini nitekim bugün aldım. İçim rahat ve huzurluyum .
Üfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..
Ya öyle aman aman öldüm bittim bir güzelliğim de yok yani,ama erkekler aç malesef.Yuh
Kolayı var abicim ç.künü topunu keseriz o zaman belki edebinle oturursun deseydin!
Buraya bir küfür gelecekti çok uygun ama site kuralları maalesefÜfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..
Ben size hak veriyorum şu an bir kadın kocasından öldüresiye dayak yese bunu da 100 kişi görse kadın mahkemeye gitse bir tanesi şahit olmaya gelmezO adamla iş dahil hicbir muhabbetim olamaz bu olaydan sonra. Barışmaktan kastim uzlaşmaktı. O hoca gözleri dola dola özür diledi ve onu yanlış anladığımi uzun uzun açıklamaya çalıştı. Müdürü ikna etti, ben elbette ikna olmadım.
Merak etmeyin okulda herkes haddini biliyor artik. Verdiğim dilekçeden herkes nasibini aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?