Sözlü tacize uğradım

Neden nasıl hemen barışmayı kabul ettiniz edebildiniz anlamıyorum??

Resmen yaptığı pislik yanına kar kaldı. Tebrik ediyorum sizi!.. Teknik hata nedir? Ne basit çocuk kandırır gibi laflar bunlar..

Eğer size bu tacizi yapana, sizinle aynı vasıfta eğitimci diyebiliyorsanız susup oturun tabi. Ama "ben bununla aynı zihniyette değilim bu tacizci adama eğitimci denemez" diyebiliyorsanız susmamanız gerekirdi. Ama size ilki daha kolay gelmiş.
Korkarım bundan sonra o sırtlanların arasında işiniz daha zor. Kolay gelsin..

kocalarınıda katil yapıp haspe gönderiyor sonrada yenisini alıyordur "YAŞASIN FEMİNİZM" eller şak şak şak.

Şunu yazan siz mi eğitimlisiniz? burada o tacizci sapık her kanala şikayet edilmeli diyen kadın üyelere cahil diyen? Aklınıza şaşarım.

Engelimin kalktığı gün sizin gibi birinin yorumuna denk gelmem ne büyük talihsizlik :) Ama tabi ki kadın haklarını savunmam için engel değil bu durum. Zira düşünce biçiminiz çok çok çok çirkin..

Üzgünüm ama üslubunuz ne kadar eğitimli! biri gibi görünse de gereksiz laf salatası ile süslemeye çalışsanız da nafile.. Buram buram cehalet ve yobazlık kokuyor.. İyi günler efendim

Son düzenleme:

Öfkenizi o kadar yanlış yere yönlendiriyorsunuz ki şu anda.. Adamdan çıkaramadığınız hırsınızı sizin iyiliğiniz düşünen üyeye saldırıp saydırarak yapmayın. Zira Sardenya çok doğru söylüyor..

Geç kalmış sayılmazsınız bence şikayet etmek için..

Üfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..
Bitmiyorlar bitmiyorlar ya..

Üfff ilk iş günü bir hadsiz bana da "Sizinle çalışırken nefsime nasıl hakim olacağım" dedi..

Demek tacizcinizle baristiniz oyle mi? Hayir madem barisabilecektiniz ne demeye ortaligi ayaga kaldirdiniz.
Bir insan nasil tacizcisiyle barisabilir, aklim almiyor.

ne güzel zorluklarla okuyup bir yerlere gelmişsiniz ama bu olayın üstünü örtmelerine izn vermeniz olmamış siz susun onlar susun nolcak normaleşecek demişsiniz ya inşallah siz böyle bir duruma mruz kalmazsınız hayır sizin gibi susan bir de üstne üstlük iyi bir eğitim aldığını savunan insanlar oldukça bir bayanın başına biryerler de bu taciz olayı illakı yine gelecek kirli beyinleri aramızdan nasıl temizleriz başka

"üstünüzde ne vardı?" diye sorarlar şimdi az bekleyin..
Siz ne yaptınız onu diyene?
Arkadaşı olabildiğince benden uzak tuttular,müdürüme söyledim,benimle pek muhatap olamadı,sonrasında da işten çıkarıldı..
Tabi duyunca benim nutkum tutuldu,yanından uzaklaştım,kaçtım.Utanmıştım birilerine söylemeye ama sakinleşince söylemem gerektiğini anladım.

bir bitseler zaten nefsine s.....ım deseydin
Anılarım gözlerimde canlandı iyi mi,stajerken başka bir hayvan da beni kucağına oturtmaya çalışmıştı.
Bu hariç bi tane daha yaşadım.Ama o zamanlar çok küçüktüm,ah şimdi yapsalar ya

Allahaşkına ya nasıl sessiz kalmışım pardon da? Okuduysanız olay çıkardığımı görürdünüz. Birileri il milli eğitime git falan demiş. Bana söylenen bariz bir hakaret yok, çok kolay kivirabilecegi bu cümle bana söylediği. . Ayrıca ifade de toplansa beni savunacak tek bir kişi tek bir tanık çıkmayacak. Okul müdürü bile siz alıngansınız dedi konuyu kapattı. Okul köklü bir okul. Boyle bir şikayetten ben hakli çıkamam hakli çıkamazsam da o okulda çalıştığım dönem bana zehir olacak.

Ben vermem gereken tepkiyi makul ölçüde verdim. Sessiz kalmışım gibi yorum yapıp durmayın. Olaydan ne kadar rahatsız olduğumu tahmin edemezsiniz. Yazdığım dilekçede çok ağır ithamlar vardı. Okul nezdinde soruşturma acılabilirdi. Ama müdür sağlam durmadı arkamda.

Başkasına zarar vermek için kendimi zora sokamam. Mesleğimi zor elime aldım. Hakli çıkamayacağım magduriyetim yüzünden mobbinge maruz kalamam.

Tepkimin meyvelerini nitekim bugün aldım. İçim rahat ve huzurluyum .

O adamla iş dahil hicbir muhabbetim olamaz bu olaydan sonra. Barışmaktan kastim uzlaşmaktı. O hoca gözleri dola dola özür diledi ve onu yanlış anladığımi uzun uzun açıklamaya çalıştı. Müdürü ikna etti, ben elbette ikna olmadım.

Merak etmeyin okulda herkes haddini biliyor artik. Verdiğim dilekçeden herkes nasibini aldı.

Demek tacizcinizle baristiniz oyle mi? Hayir madem barisabilecektiniz ne demeye ortaligi ayaga kaldirdiniz.
Bir insan nasil tacizcisiyle barisabilir, aklim almiyor.

barışmak derken dilekçemi geri çekmek zorunda kaldığımı söyledim. O hadsizle zümre de olsak hicbir muhabbetim olamaz. O da duyduğu onca laftan sonra bana selam bile veremez.

anlamıyoruz komple bdv olarak yada bir eğitimci olarak siz anlatmayı başaramıyorsunuz bize yada dinlemiyorsunuz bizi buraya kadar anladınız umarım . burada sizi yermek değil sizin uğradığınız tacize bir sürü bayan uğruyor sesiz kaldınız gerekli merciilere taşımadığınız için bana göre sesiz kaldınız anladınızmı . he deyinki ekmeğim için sustum başkasına zarar vermek istemedim evdeki karısına kızına acıdım o örümcek beyinlinin ama hak veremiyorum il mili eğitime taşımadığınız için olayı sonuna kadar sustunuz yarın öbürgün yeni gelen çömez bir öğretmenede aynı şey yapılırsa inşşalah üzülmezsiniz ve o adi yaratığın eğitimci olmasına coluk cocuk yetiştirmesine izin verdiniz

Buraya bir küfür gelecekti çok uygun ama site kuralları maalesef
Bir de kadınlar sürekli taciz edilene işten çik hemen diyorlar her iş yerinde var bu pisliklerden
Ayrıca iş bulmak kolay mi

Ben size hak veriyorum şu an bir kadın kocasından öldüresiye dayak yese bunu da 100 kişi görse kadın mahkemeye gitse bir tanesi şahit olmaya gelmez
Değil böyle bir konuda
Ayrıca değil tacizcinin tecavüzcunun salındığı bir ülke de yaşıyoruz
Küçücük çocukları tecavüz eden bir gün hapis cezası yemeden bırakıldı
Yasa korumuyor zaten kadını çocuğu mahkemeye gitsen kaç yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…