Sözlüklerdeki pedofil avı ve korkularım

kalplerbirsedunyaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
3.343
6.346
158
40
Merhaba..

şu sıralar ekşi ve benzeri sözlüklerde küçük yaşta kız gibi yazışarak bazı sapıkları şikayet etme gibi bir durum var. şu malum 10 yaşındaki kıza asılan sapıktan sonra başlatmışlar. chat sayfalarında küçük kız gibi taklit yaparak tepkileri ölçüyorlar. bir süredir takip ediyorum aman aman neler neler var.
küçücük kızlara nasıl mesajlar yazıyorlar.
ne utanma var ne arlanma hiç sıkılmadan 12 yaşında olduğunu söyleyen çocuklara öpüşelim göğüslerin nasıl vs. gibi sapıkça şeyler.. inanın sinirden yerimde duramıyorum.

her yanımızın bu kadar sapık sardığını bilmiyordum.
gel de çocuk sahibi ol şimdi.

ne yapmalı nasıl yapmalı inanın bilmiyorum sadece bunları paylaşmak istedim.

link de vereyim.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah islah etsin. Hepsi maalesef anasını bacısını düşünmedikleri için oluyo (empati ne bilmeyiz biz milletçe).

fazla bişey söyleyemiyorum...

Bunları hiç acımadan idam edeceksin. Küçücük çocuklara nasıl şehvet duyulur, nasıl bir histir bu, anlamak mümkün değil. Ahirete kalmamalı bunların cezası.

Etrafımdaki çoğu erkek, erkek olduğundan utandığını söylüyor bunlar duyuldukça...

Yaptırımı ne oluyor peki?
Daha fazla kişi okumuş ve daha fazla kişinin aklına sokmuş olmuyorlar mi?
Bazı şeylerin konuşulma yerleri ve nasıl konusuldugu da önemlidir.
Bunlar 13 yaşında çocuk gibi davranarak sosyal deney yapıyoruz diyecekler 13 yaşındaki çocuk bunları okuyarak dur bende bir gireyim diyecek belki.
Aramızdaki sapiklarla yaşamak rahatsız edici, hepimiz istiyoruz yok olmalarını ama bu sapık avı işlevsel değil.
Sonu yok, sonucu yok, üstelik gündemde tutarak esegin aklına karpuz kabuğu düşürme ihtimali bile var..
Onun yerine çocuklara ve ailelere güvenli internet kullanımı hakkında bilgi verilse, bunu devlet yapmıyorsa sivil toplum kuruluşları yapsa, aileler bu gibi konular hakkında nasıl önlem alacağını, çocuklara nasıl yaklasacaklarini bilse, telefon kullanım yasi 9-10 dan 14-15 lere çekilse vs vs..

of çok fena ya neden artti bu kadar pedafoli?bunun nedenini sosyologlar paikologlar arastirsalar,yaptirimlar artsa.bunun nedenleri arastirilsin ve egitim verilsin.

Tam serefsizler evire cevire dövmek lazim acayip sinir oldum.
Kizkardesimin basinada geldi kendisi 16 yasinda. Bir serefsiz faceden yazmis öyle seyler kiz kardesim de saf ne o diye anneme gösterdi o pisligin yazdiklarini sonra engelledi o pisligi.

Ben bu yaptiklari seyi gereksiz buluyorum. Mesela yakalandi, ne olacak? En fazla bir sure hapis yatar, o da en iyi ihtimal yani. Suc henuz tesebbus asamasinda kalmis hayatta ceza vermezler. Ustune mahkemede boynunu bukup durursa, ceketinin dugmelerini iliklemisse ihtimal bile yok.

Kanunlarin bu tur suclulari korudugunu dusunuyorum. O yuzden umidim yok.

bana da gereksiz geliyor yaptıkları sadece o saçma chat sitelerinin reklamı olmuş oluyor
pedofilinin, ensestin en önde olduğu ülkelerden biriyiz kadınlara yapılanları değil bakış açısını saymıyorum bile
hala neyin ne olduğunu görmek için sosyal deneye ihtiyaç mı var? yaptırım yok çözüm yok

bosuna yapılıyor diyenler olmus. Hiç bosuna yapildigini düşünmüyorum. ne yapilsin bos bos oturulsun mu? ceza alirlar yada almazlar çevrelerine rezil oluyorlar, dislanip can korkusu yasiyorlar belkide evden disari cikamayip isten cikariliyorlar. dusunsenize cevrenizde boyle bir insanin varlığından haberdar olsaniz tepkiniz ne olur. sosyal medya ve medya bence hapisten daha büyük ceza onlar için.

edlger polis vs. yapamiyorsaniz onuda ihbar edebilirsiniz sosyal medyadan. gizlice numarasini verip tuzaga dusurebilirsin.
Yok zaten geçti artık da o öyle kolay olmuyor ben eniştemden 8 yaşından 16 yaşıma kadar taciz edildim, tehdit edildim. Kardeşlerini öldürürüm anneni babanı çldürürüm şeklinde. İnsanın içinde sessiz bir çığlık olarak kalıyor tüm bunlar

offf çok geçmiş olsun pislik herif

Peki bunlar daha sonra ortaya çıktı mı, aileye söyleyip rezil ettiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…