- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Ailenizdekileri biz kazığa oturtun bence en güzeli :)Aile içindeki pedofilileri ne yapacağız peki ?
edlger polis vs. yapamiyorsaniz onuda ihbar edebilirsiniz sosyal medyadan. gizlice numarasini verip tuzaga dusurebilirsin.Aile içindeki pedofilileri ne yapacağız peki ?
Yok zaten geçti artık da o öyle kolay olmuyor ben eniştemden 8 yaşından 16 yaşıma kadar taciz edildim, tehdit edildim. Kardeşlerini öldürürüm anneni babanı çldürürüm şeklinde. İnsanın içinde sessiz bir çığlık olarak kalıyor tüm bunlaredlger polis vs. yapamiyorsaniz onuda ihbar edebilirsiniz sosyal medyadan. gizlice numarasini verip tuzaga dusurebilirsin.
Yok zaten geçti artık da o öyle kolay olmuyor ben eniştemden 8 yaşından 16 yaşıma kadar taciz edildim, tehdit edildim. Kardeşlerini öldürürüm anneni babanı çldürürüm şeklinde. İnsanın içinde sessiz bir çığlık olarak kalıyor tüm bunlar
Yok zaten geçti artık da o öyle kolay olmuyor ben eniştemden 8 yaşından 16 yaşıma kadar taciz edildim, tehdit edildim. Kardeşlerini öldürürüm anneni babanı çldürürüm şeklinde. İnsanın içinde sessiz bir çığlık olarak kalıyor tüm bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?