- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Yok zaten geçti artık da o öyle kolay olmuyor ben eniştemden 8 yaşından 16 yaşıma kadar taciz edildim, tehdit edildim. Kardeşlerini öldürürüm anneni babanı çldürürüm şeklinde. İnsanın içinde sessiz bir çığlık olarak kalıyor tüm bunlar
Yok demedim. Aynen öyle dolaşıyor özgürce. Kızı var şimdi onun 9 yaşlarındaSerefsiz adam yaa. Peki ne oldu sonra? Kimseye bir sey demediniz mi? O hayvan elini kolunu sallayarak geziyor mu?
Hayır söyleyemedim babam öldürür onu. Zaten başka bir ülkeye gittiler ben 16 yaşındayken. Şimdi döndüler ama aynı şehirde değiliz artık ben evlendim çocuğum varPeki bunlar daha sonra ortaya çıktı mı, aileye söyleyip rezil ettiniz mi?
Yok demedim. Aynen öyle dolaşıyor özgürce. Kızı var şimdi onun 9 yaşlarında
Kendı kızına yapmayacağının asla garantisi yok yaptıkları yanına kar kalmışYok demedim. Aynen öyle dolaşıyor özgürce. Kızı var şimdi onun 9 yaşlarında
Anladim ama eğer nasılsa ortaya çıkmıyor diye başka küçük kızlara da aynısını yapmış ve yapıyorsa? Bir şekilde durdurulması lazım.Hayır söyleyemedim babam öldürür onu. Zaten başka bir ülkeye gittiler ben 16 yaşındayken. Şimdi döndüler ama aynı şehirde değiliz artık ben evlendim çocuğum var
Çocuğu var eşi var onlar ne olacak peki ? Bu komşu gibi değil ki aileden biri. Teyzemin yuvasının yıkılması tüm aileyi etkilerAnladim ama eğer nasılsa ortaya çıkmıyor diye başka küçük kızlara da aynısını yapmış ve yapıyorsa? Bir şekilde durdurulması lazım.
Ben de okudum ve kanim dondu yazilari gorunce. Durum bu kadar vahim miydi ya
Benim hep aklima gelirdi boyle seyler, cocuklarimizi internetin tehlikelerinden nasil koruyacagiz diye, simdi bu yazilanlari gorunce hepten panik oldum.
Bizim cocukluk/genclik donemimizde teknoloji bu kadar gelismemisti, her cocugun elinde kamerali internetli tlf yoktu simdiki gibi. Sanki su donemde cocuk buyutmek cok daha zor gibi geliyor bana, cunku dizinizin dibinde de olsa eline internet gectigi an cocuk her turlu tehlikeye acik olabiliyor.
Fiziken yanimizda bulundugu halde koruyamayabiliyoruz cocugumuzu.
Bir kac hafta once yengemin arkadasinin 10 yasindaki kizini okulda erkekler tehdit etmisler, ilk once tuvalette kistirmislar ve taciz etmisler vsonra da eger ciplak fotograflarini cekip gondermezse "bakire" olmadigini herkese soyleriz demisler!!!
Kiz da korkusundan istenileni yapmis. O fotograflar su anda internette dolasiyor ne yazik kicok korkunc bir durum bu!!
Bunu yapanlar da 10-11-12 yasinda "cocuklar".
Aile o kadar perisan durumda ki simdi, bu slklntilar arasinda bir de kizlari intihar edecek korkusuyla yasiyorlar.
Allah´im korusun artik cok bilincli olmak gerekiyor hafife alinacak bir konu degil bu
Küçüklüğümden beri zaten bu durumun çok da farkında olarak büyüyen bir yığın kızımız var.hanginiz yaşlı bi amcanın pis bakışlarına bıyık bürmesine şahit olmadı.gectim sitedeki sapıkları akrabasının tacizine maruz kalananlar mı dersin.lisedeyken 30 küsur yaşındaki adamlar bakıp laf atmadı hanginize..otobüste metrobüste yanlışlıkla göz göze geldiğiniz amcalar dedeler gözlerini ayırmadan taciz etmwdimi.dolmuşcular aynadan dikizleyip taciz etmedimi.13-14 yaşındayken bir cok pis sapığın küfrüne tacizine şahit olmadıkmı yaşamadıkmı sanıyorlar...
Sevgili ekşi sözlük erkekleri durumun yeni farkında sanırım.Küçüklükten beri ne tacizlerle büyüdüğümüzü hiç bilmediler.sonrada aman Türk kızları Kezban aman selam verince sanana be slk diyormuş.
gunaydın size Türk kızlarını aşağılayıp pedofil avına çıkan sözlükçü çomarlar Gunaydın!!!!
Siz bir erkek olarak birgünde gördüklerinize lanet ettiniz...ömür boyu yaşadıklarımızın yanında hikaye kalır..
Çocuklarını da istismar ediyor olabilir. Belki o çocuklar keşke bir şey olsa da kurtulsak diye dua ediyordur. En iyi siz bilirsiniz o hissi. Taciz etmese bile o sapık gözlerle kendi çocuklarına bile sulanıyordur. Ortada bir yuva yok, sapık bir herifin yuva kurmak adı altında kendini saklaması var. Keşke ülkede daha kesin ve adaletli ceza sistemleri olsaydı, bu şekilde olsaydı tereddüt etmeden söyleyeceğinize eminim.Çocuğu var eşi var onlar ne olacak peki ? Bu komşu gibi değil ki aileden biri. Teyzemin yuvasının yıkılması tüm aileyi etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?