Sözlüm aramıyor ?

Hala aramadi beni bende aramadim umursamamaya calisiyorum ama yapamiyorum

Tabikide o yaşlardaki tercihler dogru olmayabilir cocuktuk tabiki daha ama oldu ilerledi işte bu gunlere geldik bir sekilde ve beni hala aramadi 8 9 gun oldu olacak ben ne yapacagimi bilemiyorum artik

Tabikide o yaşlardaki tercihler dogru olmayabilir cocuktuk tabiki daha ama oldu ilerledi işte bu gunlere geldik bir sekilde ve beni hala aramadi 8 9 gun oldu olacak ben ne yapacagimi bilemiyorum artik

arkaniza bakmadan devam edin. Bu saatten sonra da hiiic umursamayin.

Ben artik mantikli dusunemez oldum son zamanlarda artik o kadar bunaldim gerildim ki suan ne yapacagimi gercekten bilmiyorum hala aramadi en son gecen hafta pazar gunu konustuk gorustuk bu olaylar oldugunda 1 hafta olmus hala aranmadim şaka gibi geliyo beni neden niye aramiyo anlamiyorum ki bitti demek icin arasa bari bende olan emanetini yuzugunu teslim edeyim son vazifemi yerine getiririm ama beni ne arayan var ne soran

arkaniza bakmadan devam edin. Bu saatten sonra da hiiic umursamayin.
O kadar kin ve nefret doluyum ki ona beni bunca zamandir aramamasina sormamasina ama diger yandan sevgi özlem de var boyle nasil anlatayim degisik bi ruh halindeyim ne hali varsa gorsun aski sevgii batsin baksin isine diyorum diger yandan kahroluyorum

Sevgi karsilikli olmali. Yaptiklari hic normal degil cekilir dert hic degil.

Sizden hamle bekliyor isi daha kolay hale getirmek icin.Karsiniza cikip bir aciklamayi bile cok gören kisiligini tamamlayamamis bir insan bence geleceginizde olmamasi isabet olur.
Olur ki ararsa kendisinden sebebini ögrenmeye calistikca daha cok üzüleceksiniz.Sonrasinda keske ondan once ben bitirmis olsaydim diyeceksiniz bence hiic aciklama yapmadan gönderin biriyle yüzügünüzü muhatap olmaya tenezzül dahi etmeyin..

Hala aramadi beni bende aramadim umursamamaya calisiyorum ama yapamiyorum
Bundan sonra muhtemelen şöyle olacak:
Sizden yaşça büyük, çoğu evli bu kadar kadın,
size aksi yönde tavsiye versek de sizi umursamayan bu adamı arayıp konuşacaksınız.
Ya da mesaj göndereceksiniz.
Arkasından bir buluşma gerçekleşecek.
Alttan alıp adamın suyuna giderek barışacaksınız.
Bu ilişki bir dargın bir barışık gittiği yere kadar devam edecek.
Tablo o kadar tanıdık ki...
Lütfen biraz gözünüzü açın, bunu tek başınıza yapamıyorsanız yardım alın.

Askerden gelen bi arkadaşla gece gezmesine çıkılıyor ve gece telefonlar açılmıyor aklıma nedense geneleve gidilmiş ya da ona benzer şeyler olmuş gibi geldi günahını almayayım ama.
İlişkiniz bitmesi için neden onun onayına ihtiyaç duyacaksın ki illa onunla konuşman gerekmiyor.
Kısa ve öz mesaj mesaj yaz "İlişkimiz bundan sonra hiçbir şey için arama sorma" gibi.
Ama sakın ha sakın yok içimde kalmasın diye uzun duygusal bi mesaj bi konuşma, yok yüzüğü, eşyaları geri vermek için görüşme ayarlama erkekler için bu laflar lütfen geri dön demekle aynı.
Adam seni sevse zaten 10 gün olacak arayıp konuşur, özler insan 10 gün geçmiş yahu.

Evet haklisin kesinlikle ama mesaj dahi atmak icimden gelmiyo bunu konusmayi aramayi veya mesajda dahil ilk yapan eden ben olmak istemiyorum biteceksede bitti gibi zaten hâlâ aramadi yuzugu emanetini de al demek istiyorum kalsin istemiyorum bende aileme anlatmali miyim artik ne yapacagimi bilemiyorum daha ne kadar boyle surecek belirsizlikle

Sevgi karsilikli olmali. Yaptiklari hic normal degil cekilir dert hic degil.
Evet dayanamiyorum artik bu sessizligw ya cekilecek gibi değil hele ki bu belirsizlik
Aileme bahsetmedim hala olanlardan bahsetmelimiyim artik hala aramadida zaten ailemin de ne diyip nasil bi tepki verecegini de kestiremiyorum ne yapsam bilemedim aileme diyip mi yuzugu yollatayim gercekten mantikli dusunemiyorum duygularim hislerim gozume perde oldu sanki cok bunaldim
ya bunun yaşla ne alakası var? ister 18 olun ister 40. birlikte olduğunuz adam sizi günlerce aramıyorsa soğuk duruyorsa, sizin aramalarınıza dönmüyorsa bu bi sorundur.
Her şeyi yaşa vurmalarından çok sıkıldım artık hep yaşş
Canım benim yanlış anlama da tablo tanidik olabilirde o tablodaki her insanin karakteri ayni mi ? Ben aramam arasam 1 hafta olmus coktan arardim dimi ben o gece arayacagim kadar aramisim etmisim daha ne aricam boyle kafayi yesemde gene aramiyorum bile ki ben kendimi hakli gorduysem karsimdakini ne kadar seversem seveyim asla ama asla alttan almam deliriyorum bak sinirden icimi allah biliyo ama genede aramiyorum
hayırlısı olsun hakkınızda
Inşallah canim of off

Belirsizlik diyorsunuz hala, belirsizlik falan yok ki ortada gayet ayrildiniz siz yani
Bitecekse de bitsin diye bi sey yok kac gun olmus sifir iletişim ortada iliski mi var?
Sizin hala barismaya calistiginizi hissediyorum yuzuk falan bahane bence, yapma etme ac gozunu yuzugunu vereyim falan diye mesaj atma ver kargoya gonder yuzugu bu kadar basit
Ailene hala neden soylemiyorsun?
Yapilacak tek sey var anne baba biz ayrildik diyip yuzugu de kargolayip kurtulmak bu kadar basit yani

Kargoya gerek yok ayni mahallede oturuyoruz biz evimin arka sokaginda evi 2 dakikalik süre bilmiyorum insan kendine yediremiyo olanlari kolay değil dun bizim yildonumumuzdu birde 5nci senemize girdik dun bi umudum vardi artik umudum da kalmadi o kadar uzgunum ki canim yaniyor ya

Biliyorum cok zor, sadece ayrilik acisi degil siniriyle basa cikamaz insan cok iyi anliyorum
Ama sinirinle acınla mantigini devre disi birakma
Ne yuzuk ne baska bi sey hicbi turlu mesaj atma ne ona ne bi akrabasina ne bi tanidigina
Gonder yuzugu biriyle ya da git kapisina birak bitsin gitsin

Mesajları okuyamadım
Pek vaktim yok şimdi ama eğer olmuyorsa zorlama
Ayrılınca rahatlarsın
Önemli olan huzur

madem bu kadar yakın oturuyorsunuz, illa ki annesi aranızdaki iletişimsizliği biliyordur. hiç mi anasının sesi çıkmadı. yıldönümünde bile aramamış ya kafasında bitirmiş. son olayı bahane etmiş ama kafasında mutlaka son olaydan öncesi vardı.
şimdi onu ararsan ki sakın arama, tamamen seni suçlar, ben aramıştım açmadın, yıldönümünde bile aramadın diye zeytinyağlık yapar. barışmak isteyen adam, gelir kapında yatar, kim suçlu diye aramaz ne yapar eder gönlünü alır, barışır. hele ki yıldönümü fırsatını hiç kaçırmaz.
önce annene söyle derim, annen zaten ne yapacağını bilir, babana da o haber verir. yüzüğü göndericem diye de uğraşma, bırak onlar kafa yorsun. sen kafanda bitti de umudunu kes. senin zorlamanla barışsanız bile ilk tartışmada yine aynı noktaya getirecek.
bu kadar araya zaman girmiş, ben annesinin de bildiğini ve ayrılmanızı desteklediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…