Sözlüm bana değil de annesine aşık!!

val

la benim eşimde babasına çok düşkün annesi vefat etmiş babasına çok iyi bakıyor kayınpederim hiç bizi yalnız kalsınalr dye düşünmez ama olsun eşimin babasıyla ilgilenmesi çok güzel sevgi yumağım benim derim. kayınpederim üst katımda oturur yemeklerde bir gün eltimd ebir gün bende yani hep birlikteyiz ama güzel şeyler bende anneme babama çok düşküüm eşim hiç sorun etmez:))

Kayınpeder yerine kayinvalideniz olsaydı eminim şuan çok baska şeyler yazardınız.
Babası oğlunu sizden kıskanmaz ama anası yarışır bile.

Size fırsat tanımaması sizin için sorun değilse bile bir çok kişi için sorun olurdu. Ben üç kisilik yasamak için evlenmedim derdim ve babasının olmadığı vakitler yaratmasını isterdim.

Ben de kayınpederi çok severim. Adamın bir zarari yok, kotu niyeti yok, kıskanması yok ha düşüncesiz, incelikten anlamaz fakat severim.

İş kaynana da :)

Lütfen kusura bakmayın ama sözlünüz inanılmaz itici bir adam.Allah bundan 5 yıl sonrasında sana bu güzel iyi niyetli zamanlarını aratmasın hep böyle naif ol insallah.Pek öyle görünmüyor bana daha çok yeter artık bitmedi gitti Anası diye çıldırıcakmışsın gibi geliyor ama hayat belli olmaz tabi :S düşman başına.

İnş evlendikten sonra sürekli kayınvalidemlere gitmek zorunda kalıyorum diye konular açmazsınız. Sözlünüz fazlasıyla abartmış oldu olacak sana aldığı hediyenin aynısını annesine de alsın.

Annesi gıcık değilse sana dokunmuyorsa salla gitsin sana alıyosa onada alsın bırak para senden mi çıkıyor hem değerini biliyormuş senin bence annesine değer veren eşinede değer verir. (Ana kuzusu hariç).

Vay be ne güzel düşünüyosunuz benım bi abim de durumu cok iyidir ama gelin anneme vermesini istemez abim gizli verir ama kendı ailesıne veri r . Siz ne güzel düşünüyonuz abim karısının bıseynı eksık etmez fazla bıle yapar her ıstedıgını yapar yer gezer ama gel gör ki bize Verse abim veya anneme ıstemez Allah bildiği gibi etsin onu gene sinirlendım

E bunlar mezara götürecekler çünkü parayı, tabii harcama yaptırmaz.
İhtiyaç fazlasına kıyamayan insanlar sadece banka hesaplarıyla mutlu oluyorlar.
Bi annenin sevincinden daha güzel ne var dünyada.

Ama harcama, hediye abartıya kaçarsa kimse de memnun olmaz bundan.

Sağolun arkadaşlar yorum yaptığınız için size topluca cevap vermek istiyorum:
Ben bir an olsun sevdiğim adamdan ayrılmayı düşünmedim o benim için çok çok farklı ve özel. Tek aklıma takılan yönün bu olduğunu söyledim sadece bu yüzden de asla ve asla onunla ayrılmayı düşünmüyorum.
Sözlüm tamam anneci ama beni de kimseye karşı ezdirmez zaten ben ezdirmem kendimi orası ayrı da onun ailesinden hiç kimse bana bir laf söyleyemez bunu kendi annesi de söyledi akrabalarından başkaları da söyledi.Annesi de bana karşı çok sevecen yaklaşıyor iyi ki bizim gelinimizsin diyor , sen benim en değerli varlığımın eşi olacaksın senin de kızlarımdan ayrı yanın yok diyor . Belki en başlarda böyle diyor evlenince gör diyeceksiniz ama ben ne bileyim evlenince tamamen zıt karaktere bürüneceğini düşünmüyorum kendisini de seviyorum .Ha tam tersi olur orasını ben bilemem Allah bilir ama düşünmüyorum. Sözlüm annesine evet çok değer veriyor ama bana da değer veriyor beni hiçe saymıyor zaten öyle olsa ben birlikte olmam... Ama annesine aşırı düşkünlüğü beni bazen düşündürüyor işte ...

E bunlar mezara götürecekler çünkü parayı, tabii harcama yaptırmaz.
İhtiyaç fazlasına kıyamayan insanlar sadece banka hesaplarıyla mutlu oluyorlar.
Bi annenin sevincinden daha güzel ne var dünyada.

Ama harcama, hediye abartıya kaçarsa kimse de memnun olmaz bundan.
Valla bacım kız fakir yerden geldi sayılır herseyı bar şimdi evını degdırırıp duru eşyalarını yani arabası var kartı var hıcbıseye eksık degıl ama abim anne me veya bize verse bişey asla istemez illa onu yağlıcaksın ballıcaksın öyle . Ama kendı ailesıne verır gizliden ve onunda çocukları var Allah büyük ettıgını bulur yarın Bakalaım o para olur mu onda . Abim de kavga etmek ıstemıyor herseyı söylenmiyor ona . Bızde gizli söylerız annem abim yalnızken ıster kı zar zor ister annem ama ilte varlık içinde öyle yapıyor ya o bı gün eskısı gibi yokluğa gıdecek

Valla bacım kız fakir yerden geldi sayılır herseyı bar şimdi evını degdırırıp duru eşyalarını yani arabası var kartı var hıcbıseye eksık degıl ama abim anne me veya bize verse bişey asla istemez illa onu yağlıcaksın ballıcaksın öyle . Ama kendı ailesıne verır gizliden ve onunda çocukları var Allah büyük ettıgını bulur yarın Bakalaım o para olur mu onda . Abim de kavga etmek ıstemıyor herseyı söylenmiyor ona . Bızde gizli söylerız annem abim yalnızken ıster kı zar zor ister annem ama ilte varlık içinde öyle yapıyor ya o bı gün eskısı gibi yokluğa gıdecek
Kendısı bşde fuzulı harcar gereksızzz yere harcar ama anneme abim bısey alsa asla söylenmez ona çünkü kavga eder öyle bi cins ama ettıgını bulacak inşAllah .

Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.
Seninle evlendikten sonra dahada can sıkıcı şeyler olur nasılsa onunsun gibi dusuncek.isin cok zor nisanlilik devresi toz pembe herseyin mukemel oldugu vakir.sorun cikarsan kimbilir neler olucak

ahhhhhhhhhhhh ahhhh bir oğlanda bende var bakalım sonumuz ne olacak .....

buralarda böyle konuları okudukça hep aklıma bu gelirrrr...
benden yorum bu kadarrr

Canım ilk başta şirin tatlı görünürlerde işler daha da ciddileşince o şirinlik bir çoğunda şeytanlığa dönüyo...
Ayrıca sözlünün bu davranışı beni rahatsız etti anneler gününde annesine alsın sevgililer gününde sana alsın sözlünde saçmalıyor yani...

Anneci adam dinlen dinlen kaç ama sen asla vazgecmem diyorsun ilerde daha cok konu acacaksin gibime geliyor:((

Selam arkadaşlar .Benim çok güzel giden bir birllikteliğim var çok şükür,geçtiğimiz haftada evlilikle ilgili ilk adımımızı attık sözlendik.Sözlümü çok seviyorum,bana verdiği değer,davranışlarıyla gerçekten beni çok çok mutlu ediyor.Ama şöyle bir şey de var,annesine aşırı derece de bağlı.Ben annesini seviyorum,çok tatlı bir kadın.Bana yaklaşımları,davranışları çok güzel,bende ona gayet saygılı sevecen yaklaşıyorum,seviyorum da.Asla anne oğul arasına girme gibi bir niyetim yok.Ama şöyle ki sözlüm bana ne zaman hediye alsa ona da alıyor,sanki bana hediye alınca annesine ihanet etmiş gibi hissediyor kendisini.Sevgililer gününde annesine de hediyeLER aldı ve ben annesine aldığı hediyeleri daha çok beğendim.Sevgililer gününde buluştuğumuzda sabahtan beri anneme hediye bakcaz bugün deyip durdu,anneler gününde bana da alsın bari.Yani kıskanıyormuş gibi görünmek istemiyorum bu kıskançlık mı bilmiyorum.Daha önceden de bana hediye aldığında annesine almıştı gene. Hatta arada alıyor annesine böyle hediyeler.Bana aldığından daha çok alıyor.Annesini gezmelere götürüyor,tamam beni de götürüyor haksızlık etmeyeyim ama çok aşırı anneci.. Benim gitmek istediğim bir yer vardı bu akşam oraya annesini götürecekmiş bana da istiyorsan gel dedi figüran olarak çağırıyor resmen bende gitmicem.Kayınvalidem aradı az önce sende gel kızım diyor bende bu akşam müsait değilim dedim,sözlüm beni adabıyla davet etseydi giderdim ama istersen gel diyor,hani gelsen de olur gelmesen de olur anlamında, annesine böyle düşkün olması beni geriyor bazen , evlenince de haftasonları hep beraber olacakmışız , böyle şeyler diyor,zaten ikimizde çalışıyoruz hafta içi vakit ayıramıyoruz ,haftasonunu da ailesiyle geçircekmişim, böyle işte.Ben bir şey dediğimde abartıyor olduğum için artık bir şey demek istemiyorum yoruldum.Tabi annesiyle ilgili kötü bir şey demiyorum da hani benle de biraz ilgilenmesi gerektiğini söylüyorum falan . Sizce abartan ben miyim ?
Arkadaşlar bu hafta sonu nu ailesiyle geçirme konusunda buraya yorum yazayım çoğu arkadaş haklı olarak o konuya takıllmış :) Şöyle ki ben ona bunun mümkün olmadığını söyledim , biz kendimize vakit ayırmıcaz gibisinden laflar ettim surat yapıp bozuldum doğal olarak öyle deyincee, o da bu sefer kelimelere takılıyorsun tabi her hafta sonu olmaz ama ben aile bağlarını koparmayalım anlamında söyledim diyor. Zaten kendisi için aile ilişkileri oldukça önemli ,kendi ailesini ayırmıyor benimkilerle de böyle sık görüşmek istediğini söylüyor. Ama bence lafı kıvırdı beni kırmamak adına yoksa tamam desem dünden razı.
Kendi yaşadıklarım sonucu edindiğim tecrübelere dayanarak sizi çok büyük sorunların beklediğini Üzülerek Söylemek zorundayım .
Bende aynen çok tatlı kadın diyordum nişanlıyken sizin gibi . Hediye mevzusu . Kendi yaşadıklarım aklıma gelince bile iyki bitti diyorum . Netice boşandım . Iyi düşünün ve hemen evlenmeyin . Evlenmeden vakit geçirin ve iyice tartın . Çünkü evlenince hafta sonlarınız beraber geçecek . Anlattığın model erkekler çözüm üretip dengeyi kurmayı beceremez . Acı tecrübeler yaşamamanız dileğiyle ....

Geçmis olsun ilerdeki sorunların sinyalleri bunlar.alistirmis demekki annesini .ama anne oğlu evlenince elini çekmeli bence

Nisanlin evlilik zamani birlik oturalim derse sasirma canim.annesine bu kadar duskun hayran olan biri ilerde cok kiyaslar ornek gesterir Bence..off da off...zor durum

Sozlum ben dururken annesini aksam gezmelerine goturecek oyle mi ? Hicbir olur tarafi yok.

Ne güzel bir evlatmış, cook şanslı bir anne , annesine değer veren bir erkek kendi çocuklarının annesinede değer verir, hediye alması cook güzel bir davranış takdir ettim fakat sana çok sabır ve anlayış düşüyor, böyle bir erkek annesiyle eşini ayırt edemez, ha birinin evladını da bu artık benim deyip eşya gibi çekip alamazsin sen onların hayatına girecek onların yaşantısını degistireceksin, sabırlı ol akıllı ol uyumlu ol seviyeli ol

Back
X