Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini canım :)) ay ben kayınvalidemi seviyorum cadı gelin de değilim yanlış anlama bu durum için öyle dedimatar canım atar hele bi bebişler olsun çoluk çocuğa karışsın mutlaka atılır:)))) kııız benim oğlum olucak dha şimdien btun hayatımızı ona adadık resmen evlenince beni unutmasınnnn =))))))))) yani tabiki eşiyle mutluluğu dha önemli ama kayınvalidesi kötü niyetli deilmşki baksana geliniide çağırmış kıyamamış yok kıııız hayatta dha byuk sorunlar var bunlar güzel şeyler :)) cennet annelerin ayakların altında unutma kuzucuk :))
evli misiniz ?Ben bir problem göremedim. Ne güzel kadına değer veren hediyeler alan bir sevgilin var. Annesini seviyor diye bir erkek bırakılmaz, tabii ki sevecek.
Evet.evli misiniz ?
annesini sevmesin demiyor zaten yazan kişiBen bir problem göremedim. Ne güzel kadına değer veren hediyeler alan bir sevgilin var. Annesini seviyor diye bir erkek bırakılmaz, tabii ki sevecek.
Sağolun arkadaşlar yorum yaptığınız için size topluca cevap vermek istiyorum:
Ben bir an olsun sevdiğim adamdan ayrılmayı düşünmedim o benim için çok çok farklı ve özel. Tek aklıma takılan yönün bu olduğunu söyledim sadece bu yüzden de asla ve asla onunla ayrılmayı düşünmüyorum.
Sözlüm tamam anneci ama beni de kimseye karşı ezdirmez zaten ben ezdirmem kendimi orası ayrı da onun ailesinden hiç kimse bana bir laf söyleyemez bunu kendi annesi de söyledi akrabalarından başkaları da söyledi.Annesi de bana karşı çok sevecen yaklaşıyor iyi ki bizim gelinimizsin diyor , sen benim en değerli varlığımın eşi olacaksın senin de kızlarımdan ayrı yanın yok diyor . Belki en başlarda böyle diyor evlenince gör diyeceksiniz ama ben ne bileyim evlenince tamamen zıt karaktere bürüneceğini düşünmüyorum kendisini de seviyorum .Ha tam tersi olur orasını ben bilemem Allah bilir ama düşünmüyorum. Sözlüm annesine evet çok değer veriyor ama bana da değer veriyor beni hiçe saymıyor zaten öyle olsa ben birlikte olmam... Ama annesine aşırı düşkünlüğü beni bazen düşündürüyor işte ...
Keşke ben evlenmeden önce ailesine düşkünlüğünü bilseydim kendini onlarla ister istemez kıyaslıyorsun hep aklında kalıyor onları daha mı çok seviyor çünkü eş bu noktaya getiriyor o kadar önemsiyor ki bizim de evliliğimiz kaç yıldır aynı sorunla çalkalandı durdu ben iyilikle anlattıkça ailem de ailem diyor evlatlık yapması lazımmış o Zaman evlenmeyin karşınızdakinin de Hakkı'na girmeyin ayrılırsam tek bu sebep olurdu olurdu herhaldeeşimle sevgili iken
kendi kız arkadaslarımla bulustugum zaman , kayınvalidemi arar megafonu acardım o tatlı sesını yakın kız arkadaslarım da duysun ısterdım
kadına resmen asıktım ,bu kadar mukemmel olamaz dıyordum bı kvalide
şuanda kendınden nefret eder durumdayım ,2 senelık evlıyım
suratı aklıma gelınce mıdem bulanıyor, bu erkek annelerı oyle fena, öyle politik , öyle işini bilirler ki .
benım ıkıncı evlılıgımdı , aileye de dıkkat ederk ıkıncı evlılıgımı yaptım, babamın önune gectım, bunlar farklılar dedım , benı asla uzmezler dedim.
eşim benım yasadıgım sehıre gelmek ıstedı evlenınce ,ve ailesi tamamen değişti, eşime de tavur aldılar, bana da aldılar.ben hep yapıcı oldum, düzelir dedim aradım sordum hep ağırdan aldılar kendılerını ve eşimi baska bır sehırde evlılık asamasında beş kurussuz bıraktılar, arabasını altından aldılar,evimizin hazırlanması asamasında kalkıp gelmedıler bile.anlatsam o kadar cok sey yasadık ki.
biraz maddi zorluklarla evlendık. bunlar bu tavrı alınca ben de kendımı çektim,eşimle cok kavgalar ettıler eşim çıkıstı hep aılesıne
bunlar baktılar oğlan elden gıdıyor, bizim maddi durumumuz duzeldı esşim baska ıse gırdı. şimdi o kadar ıyıler ki anlatamam. ben asla ne arar ne sorarım .onlar ararsa da acmam çünkü zor zamanlarımızda gercek yuzlerını gordum ve unutamadım.
ama eşim unuttu :)