- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Bence abartmıyorsun canım tam suçlu psikolojisi seni suçlayarak üste çıkmaya çalışıyor
Dur bi sakin ol canım...geçenlerde banada bi msj geldi(ben evliyim) mesajda şu"nasılsın tatlı ve huysuz kız"gece gece hemen eşime dedim ara şu numarayı msj atmış bana...aradı eşim,adam sevgilisine atmış ama bi no farklı yazmış özür diledi adam falan..neyse bu tür yanlışlıklar olabiliyor canım.
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor
bu hiç hoş bi laf değil etraflıca konuşmanız gerekıyor tavrına bakarak karar verin
Seni rahatlatmak icin o numarayi aramasi gerekirdi. Aramiyorsa bir is var bu isin icinde.
canım senin eşin aramış değil mi. bu aramadı ara dedim mesaj at sor dedim aramadı mesaj da atmadı ver ben arayım dedim vermedi numarayı kabullenemiyorum bu durumu canım cok yanıyor cok
Belkide ona güvenmediğin için kızıp aramak istemedi..bence iyice işin aslını öğrenmeden bitirme canım..haa baktın kaçıyor o zaman oki..
peki öyle diyelim ki numara yanlış değilse kimse napıyorsun dediğini bilmeyecek kadar aptal değildir demi şimdi telefonu kapalı konuşmuyor benimle cok kötü bir şekilde kavga ettik
peki öyle diyelim ki numara yanlış değilse kimse napıyorsun dediğini bilmeyecek kadar aptal değildir demi şimdi telefonu kapalı konuşmuyor benimle cok kötü bir şekilde kavga ettik
Senin güvenini sarsacak bişey yaptımı daha önce??
Seni rahatlatmak icin o numarayi aramasi gerekirdi. Aramiyorsa bir is var bu isin icinde.
hemen kötü düşünme, sözlünün karakterini bilirsin, normalde rahat bir insansa,aramak istememiştir.
sen üzerine gidince beni 2 yıldır tanıyamadı mı? diye düşünüp sinirlenmiş olabilir.
sakinleşince konuşup halletmeniz gerek, kendini hırpalama...
ciddi anlamda yanlış mesaj gelmiş olabilir. ki bence çok büyük ihtimalle de öyle. bence de biraz abartmışsın, yerinde olsam pusuya yatar numarayı aklıma yazar araştırırdım. direkt tepki bazen olumsuz şeylere yol açabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?