- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 210
- 163
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
ben abarttığımı kabul edebilirim sonuna kadar da haklı olabilirsin ama beni utandırmak için o numarayı yinede aramazmıydı. aramadı ama ver numarayı ben arayım dedim onuda kabl etmedi.
peki ya gerçekten beni aldatyorsa.. eğer kendine güvensedi o numarayı yanımda arardı. ne olursa olsun beni utandırmak için yine arardı..
Seni rahatlatmak icin o numarayi aramasi gerekirdi. Aramiyorsa bir is var bu isin icinde.
Çok kötüyüm kızlar ölüyorum sanki2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar öyle bir güvensizlik bu durum yaşanmadı. Bugün buluştuk sinemaya gittik bir mesaj geldi ' işten yeni çıktım sn' mesaj yazı sitilide aynen böyleydi. Numara rehberde kayıtlı değil yabancı numara kim dedim bilmiyorum dedi. Ya nasıl bilmessin dedim demekki Napıyosun diye sorulmuş ki karşı tarafa oda öyle bir cevap vermiş dedim. bilmiyorum dedi sinemadayız fazlada birşey diyemiyorum cıkışta mesaj atım yanında felan dedi sonra ben biraz üsteledim filim esnasında. neyse. Çıktık soruyorum ben kim söyle diyorum bilmiyorum diyor ara o zaman mesaj at diyorum ne arayacam diyor O kendisi arar yanlış atmışsa da diyor. Bana ispatlaması gerekmez mi kızlar siz söyleyin sonra ben eve geldim ağlayarak küplere bindim . bana su mesajları atmış
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen
Yanlış mesaj.gönderilmiş olabilir ama, yanında aramaması, kafanda soru işaretlerine yol açması olmamış..keşke numarayı alıp sen arasaydin
Valla ben de sevgilmle ilgili başlarda çok şüpheye düştüm. hala da aldatiliyor muyum dediğim çok olur. Adam askerde bi gün aradı diğer gün aramadi mi başka kız var onu arıyorsun derim o kadar yani. İçten içe bilirim başkası olmadığını ama şüphe işte. Her seferinde kötü yorumladigim her şeye açıklama yapardı. İlk başlarda ispatlardi da. Son zamanlarda hala mı guvenmiyorsun diye o da ispat yapma gereği duymuyordu. Hele ki sizin 2 yıllık iliskiniz var. Bize suçlu psikolojisi gibi geliyor ama güvenilmemek onlara dokunuyor bence. Sevgilim şüphemle hayatının her saniyesini zindana çevirdigim halde ayrılmadı. Ben de işin sonunu hep görmek için bekledim ayrilmadim. Bence devam et biliyorum sonunda bir şey cikmasa bile bu hareketi aklında kalacak ama zamanla aldatiyorsa ortaya cikacak aldatmiyorsa günü gelip unutacaksin bu olayi. İki sene vermissin bence bekle olayın gercek yüzünü ona caktirmadan anlamaya çalış. Zaten aldatiyorsa bir kere yakalandıysa sana panikler devamı gelir.
diyorum ya sözlünün karakterini sen biliyorsun.
biz kadınlar yanlış da olsa, eşimize ,kardeşimize aratırız numarayı;sapıksa bayan olduğumuz anlaşılıp sapıklık yapılmasın diye.
mesela ben aynı durumu yaşasam aramazdım, eğer sevgilim ısrar ederse ararım(ama güvenmediği için, şüpheyle ara diyorsa inat edebilirdim;bana güvenmiyorsan sen bilirsin diye) erkekler biraz daha rahat bu konularda...
senin verdiğin tepkiyi eleştirmiyorum yanlış anlama, ben çabuk parlayan bir insanım.
bende böyle tepki verebilirdim.
olaylara bu açıdan da bak, ilişkinizi yıpratma diye söylüyorum.
ben bile bile sürdüremem bunu kendime yediremem ki bunu..
cnm bu tarz mesajlar yanlıs gelebılıyor malesef bı numaranın yanlıs yazlmasından falan fılan ama erkek arkadasın hıc yoktan ya aramalı yada bence mesaj atmalıydı suphe bırakmamak acısından tabı bı ısın guven boyutu var , ama sımdı ole bı zamandayızkı babasına bıle guvenemıyor ıns , sen yınede hemen kotuye yorma ama tedbırıde elden bırakma arkasını kontrol et cnm zaten bısey varsa cıkar ortayaÇok kötüyüm kızlar ölüyorum sanki2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar öyle bir güvensizlik bu durum yaşanmadı. Bugün buluştuk sinemaya gittik bir mesaj geldi ' işten yeni çıktım sn' mesaj yazı sitilide aynen böyleydi. Numara rehberde kayıtlı değil yabancı numara kim dedim bilmiyorum dedi. Ya nasıl bilmessin dedim demekki Napıyosun diye sorulmuş ki karşı tarafa oda öyle bir cevap vermiş dedim. bilmiyorum dedi sinemadayız fazlada birşey diyemiyorum cıkışta mesaj atım yanında felan dedi sonra ben biraz üsteledim filim esnasında. neyse. Çıktık soruyorum ben kim söyle diyorum bilmiyorum diyor ara o zaman mesaj at diyorum ne arayacam diyor O kendisi arar yanlış atmışsa da diyor. Bana ispatlaması gerekmez mi kızlar siz söyleyin sonra ben eve geldim ağlayarak küplere bindim . bana su mesajları atmış
sana ne iyilik ne de güzel birşey yakışıyor ben kimsye napıyon diye mesaj atmadım. Ne kötü bir düşüncede bir insansın yazık demiş su an konuşmuyoruz telefonuda kapalı. Belki bazılarınız diyecek abartmışın evet olabilir Abarttım diyelim ki. Neden madem öyle aramaı kimsin sen demedi mesaj atmadı ispatlamadı kendini kafayı yiyecem yardım edin lütfen
bakamıyorum o kadar oturmayan parça varki iyi düşündükce direk olarak diğer bir düşünce kulagıma fısıldıyor sanki neden aramadı o zaman neden mesajıda numarayı sldi o zaman direk bunlar geliyor aklıma olmuyor
arıyorum şimdi acmıyor kızlar cevap dahi vermiyor bana sanki ben yapmışım gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?