Sözlüm beni aldatıyor mu herşey yalanmıydı 2 yılım Boş yeremiydi.. :(

Abartmıyorsun canım çok dürüstse o anda arar ya da mesaj atardı.Aradan zaman geçince gelir de arıyayım derse bile inanma.Kılıfını uydurmuştur bir şekilde ondan arayayım der eğer derse.

İş çeviriyor bence.

Canım eğer güven sorunu yaşamadıysan şimdiye kadar iki senede de tanımış olman gerekiyor sözlünü.
Bunu sana yapacak biri mi?
Ayrıca ne alakasaysa son zamanlarda garip mesajlar geliyor telefonlara.
Daha bir hafta olmadı anneme mesaj geldi kadın açıp kapatmayı ancak bilir.
Aradım bir kadın bebeğim seni özledim diyor.
Sonra nette baktım numaraya bu bulgaristandaki kadınların yeni yöntemiymiş.
Yani ille de böyle olmuştur diyemem ama emin olmadan aşırı tepki verirsen ilişkine zarar verirsin.
En doğrusu sağlam kafayla düşünmek.

Son düzenleme:
Simdiden Guvensizlik kendinizi ispatlama cabalarina girerseniz kendinize gelecekte ki yillariniza yazik edersiniz....

herseyi zamana birbirinize guvenmeyi deneyin....
zaten varsa birsey kokusu cabuk cikar bir sekilde....

mesaj yanlış gelmiş olabilir gerçekten, ama sevgilinin tavrı çok düşündürücü.. mesajı hemen silmesi, sonradan suçlu psikolojisine bürünüp ortada senin bir yanlışın yokken üste çıkması..

bilmiyorum, bence bu konuyu şu anlık çok uzatma, çünkü mesajda silinmiş zaten, sen ara desen bile "mesaj yok, numara yok" diyecek. ama bir süre daha bir kontrollü davran, gözlemle derim ben.

mesajın atıldığı saati unutma, sizin sinemada olduğunuz saati. mesaj atan kişi o saatte işten çıkıyor demek ki, sevgilin o saatlerde neler yapıyor şüphe uyandırıcı işler karıştırıyor mu onları gözlemle derim.

hemen aldatıyor diyemeyiz yanlışlık olabilr ama numarayı aramalıydı bencede..

tam nasıl oluyordu bilmiyorum ama web online işlem merkezi diye bir şey var. sevgilinizle barışın, özür dileyin hatta. sonra onun telefonundan 10 saniyede bir şifre alacaksınız. nasıl olacağına hattına göre bakın netten. sonra o şifreyle internetten sevgiliniz hangi numarayla konuşuyor, mesajlaşıyor her şeyi görebilirsiniz. eğer o numarayla sık sık konuşuyorsa basın tekmeyi.

ona güvenmemenizi kendine yediremiyor olabilir, yanlış anlayacağınızdan korktuğu için telaş etmişte olabilir.. benzer durumlarda nasıl davranacağını siz daha iyi bilirsiniz elbet. ama buradan bakınca şüpheli görünüyor.. bu zamana kadar güven sorunu olmadıysa hele, içinizdeki ses doğru söyler gibi geliyor bana bi yandan.. "şimdiye kadar öyle bir güvensizlik durumu yaşanmadı" kısmından yola çıkıyorum daha çok. şüphe içinizi kemirirken normal davranmanın ne kadar zor olduğunu anlasam da sonradan pişman olmamak adına siz genede bekleyin ve dikkatli olun derim, peşin hüküm vermemek gerek, belki gerçekten bilmiyordur.
ayrıca bende tanımadığım birinden gelen mesaj ve aramalarla ilgilenmem pek, ama tabi işin içine sevgili ve şüphe giriyor burada, değişim yaşanabilir..

ayrıca chloen doğru söylüyor, sinemada olduğunuz saate dikkat edin. aslında o an numarasını da alabilseydiniz iyi olurdu, sonra sakince bekler tekrar şüphelendirecek bir şey yapacak mı diye takip edebilirdiniz..
inşallah kötü bir şey yoktur, çabuk atlatır ve bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu...

yaa biraz dikkatli okuyalım msjda ne yazıyor? işten çıktım sen?.... biri buna nasılsın ne yapıyosun gibi bi msj atmış karşı tarafta ona istinaden cvp yazıyor.. bana nasılsın ne yapıyosun diye soru soran ve benim buna karşılık vereceğim kişi bi kere benim rehberimde kayıtlıdır.. ve yanlışlıkla göndermiş olmam.. kayıtlı olmasa dahi gelen msja cvp olarak yazıldığından yanlış gitme ihtimali yok...! haa durduk yere nbr nasılsın gibi direk soru içeren bir msj gelir evet yanlış dersin.. bu msj yanlışlıkla gönderilen bir mj değil bence..

Çok doğru ......

Öncelikle herkeze yorumları için çok teşekkür ederim birazda olsa rahatlattınız yardım ettiniz bana sakince bekledim aramasın.
Aradı beni gece konuştuk o an sinemada olduğumuz için günümüzü maffetmemek için üstelemedim ben dedi. acıkladım sen inanmadın dedi.
ben aslında arayacaktım filimden cıkınca ama sırf sana inat olsun diye aramadım o numarayı sinir ettin sen bana hiç güvenmiyorsun dedi. Ortada gerçekten bir kız olsada ya da öyle birşey içim acımazdı hiç değilse. hiç böyle bir durum yokken verdiğin tepkiler cok yanlıştı. Haklısın sana öyle bir mesaj gelse ben de tepki gösterirdim. aramanı bende isterdim ama sen işi inada bindirdin dedi
Bana öyle arada mesajlar geliyor gecende geldi. Bir mesaj ben çarşıdayım seni bekliyorum diye. hiç üstelemedim geliyor böyle mesajlar ben bir yanlış yapacak olsam zaten o anda senin yanında mesajı acıp okumazdım gibi açıklamalar yaptı bilmiyorum kızlar ben inandım acıklamalarına. içim birazda olsa rahatladı siz ne diyorsunz ..
Ayrıca bana o kadar ilgili ki buluşacağız diye bugun neler yapmış ben bugun sırf sana güzel görünmek sevdiğin pantolonumu giymek için ıslak olan pantolonumu saatlerce kuruttum felan dedi. sen sırf kendini düşünüyorsun bunları bilemessin dedi. böyle kızlar işte ona güvenmediğim için inat ettiğim için günümüzü berbat ettiğim için bir önemsiz mesaj için bu yüzden aramamış ..

Ben erkek arkadaşıma bazen direkt numarayı yazarak msj atıyorum, aceleci de bir tipimdir bir de onunla konuştuğum için karşılıklı cevaplaşma öyle mi diyosun aşkım, tamam şöyle yaparız, bakarız, bende seni çok seviyorum falan, sonradan bir farkediyorum ki son 2 hane yanlış, hiç dönen olmadı sanırım numara kullanılmıyor tabii artık daha tedbirliyim.

Bence bilmiyorum, yanlıştır diyerekten kestirip, bana güvenmiyor musun gibi cümlelere hiç gerek yok. Devir kötü, artık insanın aklına gelmeyen başına geliyor ben bu yüzden kimseye %100 güvenemem şahsen, orada bence o numara msj yanlış gönderdiniz diyerekten bir cevap yazmalıydı.

sevgilinin telefonunu al ve o numarayı onun yanında ara bence bakalım tepkisi ne olacak. tehdit et bana dürüstlüğünü kanıtlamazsan bu iş biter diye. hareketleri çok şüpheli.

İşin çözüldügune çok sevindim canım. Biz kadın gözüyle normal olan şeyi söylüyoruz ama erkekler farklı düşünebiliyor. Sen bence en doğrusunu yaptın. Sadece yüzde yüz güvenme , ama şüpheli davranıp iliskinizi mahvetme. Kendim yaşadığım için diyorum :)

Katılıyorum, her konu BANA GÜVENMİYORSUN MU YANİ ile halledilemez.

Herşeyin hayırlısı diyorum kızlar artık kendi kendime. yaptısada yapmadıysada. benim kalbim o kadar temiz gibi illaki öyle birşey varsa bir şekilde tekrar göreceğim 2 yılın hatrına bu olayı kapattım. söylediklerine inandım içim içimi yesede. Hayırlısı artık bakalım hepinize cok teşekkür ederimm destekleriniz ve yorumlarınız için

Aldatılıyorsun diyemem ama sakladığı bişi var orası kesin bence belki yeni başlamaya çalışan bir arkadaşlık gibi mesela sanalda felan tanışmış konuşmuş olabilirler
doğru söylüyorsun kız kendisine yazılan msj yanıtlamış yanlış kişiye mesaj atmak için önce numara tuşlamak gerekir mesela kızdan napıyorsun yada nerdesin gibi bir msj gelmiş olsa yanlış diyelim ama bu direk kendisine yazılan msj cevaplamış ona gelen msj numarasına yanıt vermiş

Sorunun çözülmesine sevindim.

Ayrıca tanımadığı birinden gelen mesaja neden cevap versin ki? Ben de vermiyorum, tanımadığım numarayı açmıyorum.
Bir gün bana arkadaşım mesaj atmıştı, buluşma nasıl gidiyor gibi onun görmemesi gereken bir şeydi. Tabi göstermek istemedim ama silmedim de. Bakayım neymiş dedi, göstermedim. Hayırdır ne saklıyorsun diyince de çok sinirlendim. Nedir yani benim özelim olamaz mı? Kız kıza bir durum bilmen gerekmez dedim ama inanmadı demek ki telefonu almaya kalktı. O çekişme sırasında da en sevdiğim gömleğimi yırttı. O inat ettikçe ben de inat ettim sonuç olarak göstermedim... Ama sonradan düşündüm aynı şeyi o yapsa hoşuma gitmezdi diye, insan muhakkak "ne saklıyor?" diye sorar. Ama o anki düşüncem yapmadığım bir şey için bana bu şekilde davranamaz, açıklamamı yaptım kız kıza özel bir şey dedim, inanmıyorsa kendisi bilir gibi şeylerdi. Sizinki de böyle düşünmüştür muhtemelen. Ayrıca ne bileyim aldatacak kadar cesareti olan insan ya başka hat kullanır, ya telefonunu kapatır, ya da mesajı okurken "acaba ondan mı geldi?" diye korka korka bakar. Sizinkinde böyle bir durum yok gibi görünüyor.

Neden internetten hattın hareketler dökümünü incelemiyorsun. O gün öyle bir numaraya mesaj attıysa çıkar ve sen de net olursun...

mesaj yanlis gelmisse adam tekrar aramak zorunda diil ki??? neden arasin merakli gibi.bazen bana da gelio aramiorum banane neden arayim.cocuk hakli bise saklasa mesaji yaninda okumaz.ayrica sozlusuyle bulusmaya giderken kiza msj atmaz cunku sozlumun yaninda bana msj atarsa zor durumda kalirim die vs.hatta ve hatta boyle bi durum varsa direk teli kapatir ve sarjim yok der,baska bi hat alir onu kullanir.yalan mi yok yani.kizin aklini bulandirmayin bi isler cevirio die.

hem numarayi da vermek istemeyebilir belki msj atan erkek nerden biliosunuz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…