- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
yaa biraz dikkatli okuyalım msjda ne yazıyor? işten çıktım sen?.... biri buna nasılsın ne yapıyosun gibi bi msj atmış karşı tarafta ona istinaden cvp yazıyor.. bana nasılsın ne yapıyosun diye soru soran ve benim buna karşılık vereceğim kişi bi kere benim rehberimde kayıtlıdır.. ve yanlışlıkla göndermiş olmam.. kayıtlı olmasa dahi gelen msja cvp olarak yazıldığından yanlış gitme ihtimali yok...! haa durduk yere nbr nasılsın gibi direk soru içeren bir msj gelir evet yanlış dersin.. bu msj yanlışlıkla gönderilen bir mj değil bence..
Öncelikle herkeze yorumları için çok teşekkür ederim birazda olsa rahatlattınız yardım ettiniz bana sakince bekledim aramasın.
Aradı beni gece konuştuk o an sinemada olduğumuz için günümüzü maffetmemek için üstelemedim ben dedi. acıkladım sen inanmadın dedi.
ben aslında arayacaktım filimden cıkınca ama sırf sana inat olsun diye aramadım o numarayı sinir ettin sen bana hiç güvenmiyorsun dedi. Ortada gerçekten bir kız olsada ya da öyle birşey içim acımazdı hiç değilse. hiç böyle bir durum yokken verdiğin tepkiler cok yanlıştı. Haklısın sana öyle bir mesaj gelse ben de tepki gösterirdim. aramanı bende isterdim ama sen işi inada bindirdin dedi
Bana öyle arada mesajlar geliyor gecende geldi. Bir mesaj ben çarşıdayım seni bekliyorum diye. hiç üstelemedim geliyor böyle mesajlar ben bir yanlış yapacak olsam zaten o anda senin yanında mesajı acıp okumazdım gibi açıklamalar yaptı bilmiyorum kızlar ben inandım acıklamalarına. içim birazda olsa rahatladı siz ne diyorsunz ..
Ayrıca bana o kadar ilgili ki buluşacağız diye bugun neler yapmış ben bugun sırf sana güzel görünmek sevdiğin pantolonumu giymek için ıslak olan pantolonumu saatlerce kuruttum felan dedi. sen sırf kendini düşünüyorsun bunları bilemessin dedi. böyle kızlar işte ona güvenmediğim için inat ettiğim için günümüzü berbat ettiğim için bir önemsiz mesaj için bu yüzden aramamış ..
Ben erkek arkadaşıma bazen direkt numarayı yazarak msj atıyorum, aceleci de bir tipimdir bir de onunla konuştuğum için karşılıklı cevaplaşma öyle mi diyosun aşkım, tamam şöyle yaparız, bakarız, bende seni çok seviyorum falan, sonradan bir farkediyorum ki son 2 hane yanlış, hiç dönen olmadı sanırım numara kullanılmıyor tabii artık daha tedbirliyim.
Bence bilmiyorum, yanlıştır diyerekten kestirip, bana güvenmiyor musun gibi cümlelere hiç gerek yok. Devir kötü, artık insanın aklına gelmeyen başına geliyor ben bu yüzden kimseye %100 güvenemem şahsen, orada bence o numara msj yanlış gönderdiniz diyerekten bir cevap yazmalıydı.
Herşeyin hayırlısı diyorum kızlar artık kendi kendime. yaptısada yapmadıysada. benim kalbim o kadar temiz gibi illaki öyle birşey varsa bir şekilde tekrar göreceğim 2 yılın hatrına bu olayı kapattım. söylediklerine inandım içim içimi yesede. Hayırlısı artık bakalım hepinize cok teşekkür ederimm destekleriniz ve yorumlarınız için
vermedi bana numarayı istedim vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?