• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm bir başkasına aşık...

Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri :KK43: . Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.
Şaka gibisiniz , kendin istemişsin bunları duymayı ve tabiri caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmişsin :KK9:

Bukadar detaya girmesi benide rahatsiz ederdi, ben esime bazen anlatsana sevgililerini diyorum nesini anlatcam sevgilidiler iste diyor, sizin esiniz gercektende unutamamis.... Ne yapilir? Zor bi durum, icin icinizi yiyor... Ben olsam bi mesafe koyardim neye kirildigimida söylerdim, önceden asik olmasi tabii ki suc yada anormal degil ama suanda vede sözlüsüne bunu ballandirarak anlatmasi cok yanlis... Size asik mi yada nekadar seviyor göstersin bakalim...:KK14:

haddini bildir bence, ayrıl demiyorum ama haddini bildir, sen varken eskiyi öyle detaylı anlatmaya hakkı yok, güzelce bildir haddini
Ben ona eskileri anlatmam bu durumdan çok rahatsız olduğumu bilir ama o bana bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen anlattı .Hemen kapattırdım orda konuyu tekrar açmak istemiyorum . :(

Size aşık olmadığına nasıl karar verdiniz ben ona takıldım? Bir de insan sözlüsüne hiç aşık oldun mu diye sorar mı yahu sen necisin? O da sana oldum ya falan demedi mi? o_O

Bu kadar detay hoş değil ama ona aşık olsa seninle ne işi var
Geçmişi eşelemeyin, çoğu insanın vardır içinde biriken bir şeyler
Önünüze bakın, tadını çıkarın

Ben ona eskileri anlatmam bu durumdan çok rahatsız olduğumu bilir ama o bana bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen anlattı .Hemen kapattırdım orda konuyu tekrar açmak istemiyorum . :KK43:
ama bu konuda bilmesi lazım nasıl davranması gerektiğini, sevdiğin için korkuyorsun üzülmek istemiyorsun anlıyorrum seni, ama güzelce haddini bildirebilrsin canım, illa ki sende eski sevgilini aç demiyorum ama ağırlığını koy bu konuda

Biraz abartmışsınız sanki 'sözlüm bir başkasına aşık' diyerek...
Öncelikle evet sevgiliniz sizi seviyor. Yoksa evlenme fikrini aklından geçirmezdi sadece patavatsız.
Konuşmasını ve nerde duracağını pek bilmiyor.
Sizin de kıskanmanız gayet doğal böyle özlemle anlatılan eski sevgiliyi ama üzerinde durmayın.
Aralık ayındaki nişanınıza odaklanın derim. :KK55:

Ama öyle düşünüyorum hala o kıza aşık olduğunu düşünüyorum... Anlatmasından belli. O bir şeyi içinde pek tutamaz, söyleyiverir. Ben sadece aşık oldun mu dedim o ince ayrıntısına kadar anlattı. Ben sus demesem devam edecekti belki de. Beni sevdiğini biliyorum ama onu daha çok seviyor, ona aşık oldu neticede...

Ne diye böyle sorular sorarsınız ki?
Adam dünya ya gözlerini seninle açmadı. Ve aşk her insana uğramaz.
Önemli olan sevgi emek değil mi?
Bak trilyon verseler olmam onunla demiş, demek ki canını çok yakmış sizinle mutlu.
Böyle şeyleri sormayın geçmiş geçmişte kalsın.

Detaylı olarak anlattıktan sonra, "bu şekilde aşkı yaşadım evet ama gelip geçti. artık sen varsın. gerçek sevgiyi sende buldum ve seninle evlenmeye karar verdim. hayatımdaki en doğru karardı bu" diye bağlayabilirdi. onun bir şekilde geçmişte kaldığını, artık hayatta sadece onun için senin önemli olduğunu belirtseydi, sen de bu kadar takılmazdın detaylı anlatmasına. Buna kırıldığını, çok üzüldüğünü, seni neden seçtiğini sorabilirsin bence. Kafandaki soru işaretlerine de bu şekilde cevap bulursun. Kendi kendine düşünüp üzülerek başa çıkamazsın bu durumla.

Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri :KK43: . Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.

valla benımki de oyle asık degılım dıyor ama cok sevıyor sevgı eksıklıgını hıc hıssetmedım , bana göre aşk gecicidir sevgi daimdir. hem ayrıca olabilir senden öncede bir hayatı vardı asık olmustur ayrılınca uzulmustur bızdede aynı durum olmuyor mu , bence suan iyi gidiyorsa fazla takmamaya calıs bu durumu derim. yine de sen bilirsin tabii canımm .. ama şuda var cok mu yeni bir tarihte geçmiş bu olay eğer öyle ise durum başkalaşabilir :KK12:

canim insan bu hayatta bir kere de asik olabilir, birkac kere de.. sana asik olmadigi seni sevmedigi anlamina gelmiyor, onceden baskasina asik olmasi da halen ona asik oldugu anlamina gelmiyor.. bu cok ozel bi duygu, her zaman olmayacak, herkesin basina gelmeyecek bisey. bazi insanlar omurleri boyunca kimseye asik olmazlar (severler, ama ask baska bisey), bazi insanlar da birkac kez asik olurlar. onemli olan simdi ne hissettigi ve kiminle birlikte oldugu. o seni secmis, senle birlikte suan, ve seninle bir gelecek kuruyor. suan evliyim, esimi de cok seviyorum, ama asik olmamistim ona. ondan once birine asik olmustum, cok asik olmustum hemde, ama sonucta esimi sectim ve cok mutluyum. bence takilma boyle seylere, onune bak, geleceginizi dusun..

Bu kadar detay hoş değil ama ona aşık olsa seninle ne işi var
Geçmişi eşelemeyin, çoğu insanın vardır içinde biriken bir şeyler
Önünüze bakın, tadını çıkarın

Onunla olamadığı için benimle oldu. Belki o duygusal boşlukta karşısına ben çıktım o yüzden. Benim yerimde başkası olsa onunla da bir ilişkiye başlayabilirdi. Bir daha sormam zaten ben nereden bileyim böyle yapacağını ...

Yahu bu eskiler ne kıymetli. Madem iyiler neden eskiler...birde askla sevgi arasında ne fark var .ingilizcede ikisinede love deniliyor.turkcede ask la sevgi farkli mi oluyor

Sanırım hiç aşık oldun mu diye sorunca, evet bitanem sana aşık oldum demesini beklediniz. Açıkcası ben olsam öyle demesini beklerdim, eski sevgilisini anlatması çok çirkin. Siz tutupta eski sevgiliniz için şuraya gitmiştik buraya gitmiştik deseydiniz emin olun o söz yüzüğü şuanda elinizde ayrılmış olurdunuz.

Ama öyle düşünüyorum hala o kıza aşık olduğunu düşünüyorum... Anlatmasından belli. O bir şeyi içinde pek tutamaz, söyleyiverir. Ben sadece aşık oldun mu dedim o ince ayrıntısına kadar anlattı. Ben sus demesem devam edecekti belki de. Beni sevdiğini biliyorum ama onu daha çok seviyor, ona aşık oldu neticede...
Orası öyle ama aşk dediğin bir gün biter...
O heyecanı her zaman herkeste bulamayabiliyorsun.
Yapacak birşey yok, dediğim gibi sadece patavatsız sözlün.
Alakasız olacak ama senin çalışman ile alakalı negatif tavırları vardı onları çözebildiniz mi?

Back
X