• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm bir başkasına aşık...

O zaman kendine şu sorunun cevabını ver sana deli gibi aşık bi adam mı istersin seni deli gibi SEVEN adam mı?
Pratikte bu ikisinin ne farkı var gerçekten meraktan soruyorum. Deli gibi seven adam ne yapar? Deli gibi aşık olan adam ne yapar? Çünkü benim için biri deli gibi seviyorsa aşıktır zaten. Öbürü sevgi işte anneni babanı da köpeğini de seversin. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum ya. :110:

İlk defa . Asla sormam . Geçmişi hiç açmam .
Hmm. Tabi sozlunun bu kadar cosmasi hos olmamis ama bir de soyle dusun, dedigin gibi ona asik olsa onunla olurdu ne yapip edip.
Mesela ben de boyleyimdir, bazen gereksiz sekilde durust olurum aklima gelmez "ya bunu soyluyorum ama karsimdaki yanlis anlar mi" demem. Genelde olay soguduktan sonra " Aferin, iyi b.k yedim. Tutaydim cenemi ne vardi" diyerek kendimi yerim.
Lise de cocugun birine o kadar asik olmustum ki yani o kadar olur. Resmen 6 ay pesinde kostum , eleman sumugunu atmadi bana. Valla bak.
Neyse sonra unuttum gitti bu cocugu, bir baskasina asik oldum, cikmaya basladik Hep beraber oturuyoruz, kizin biri eski askini anlatiyor. Abavv ben de basladim he kardes bana da oldu diye. Cocuk "bi gelir misin?" Diye cagirdi beni, "madem bu kadar muhabbetini ediyorsun, o zaman git onunla ol" diyerek bir postaladi beni ay hala unutamiyorum. Yok mok bile diyemedim kalakaldim oyle.
Kulagima kupe oldu, sorana ustunkoru bilgi verdim ondan sonra. Senin sozlunde benim gibi patavatsizin onde gideni demek ki:KK53:

Günaydın arkadaşlar. Nasıl ,nerden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Benim çok güzel bir ilişkim(? bana göre öyle) var, bu yaz söz yaptık .Aralıkta da kısmetse nişanımız var . Onu gerçekten çok seviyorum. O da beni hep sevdiğini söyler, hissederim de sevdiğini. Şüphem yok. Ama bana aşık değil. Ben ona hiç aşık oldun mu diye bir soru sordum geçenlerde ,sormaz olsaydım. Bilmeseydim keşke... Oldum dedi ,bir kızdan bahsetti bana. Aşık olunca şöyleydim böyleydim heryerde o vardı kime baksam onu görüyordum bilmem ne gibisinden laflar etti, hiç aklımdan çıkmıyor bu sözleri :KK43: . Yok gözü şu renkti yok şu filme gitmiştik yok şöyle yok böyle.. Başladı anlatmaya.Çok özlemiş gibi... Sanki biri onu sorsun diye bekliyormuş,tamam dedim sus. Hala aşık mısın diyemedim ona, konuyu kapatmasını istedim. Bir daha sakın bahsetme dedim. Sen sordun dedi.. Tamam sordum ama evet ya da hayır diyebilirdi, o kadar detaylı anlatmasına gerek yoktu ve ben o kıza gerçekten aşık olduğunu anladım hissettim. Bence hala da aşık .. Ama bana şimdi onla olur musun deseler trilyonlar verseler olmam dedi. Günlerdir bununla yatıp bununla kalkıyorum. Çok üzülüyorum.

canım herkeste olabilir. aşk bir anlık saman alevi gibidir gözü kararır insan farkedemez hiçbirşeyi.ama sevgi kalıcıdır.ben de aşk evliliği yapmadım görücü usülü eşim beni seviyormuş eskiden .bende başkasına aşıktım rahatça söylüyorum çünkü eskide kaldı hayatta evlenmek istemezdim.eşimi çok seviyorum şimdi.tırnağına zarar gelse içim acır.ama körkütük aşık değilim

kendini bilen olgun bir erkek hele ki artık evlilik yolunda ilerlediği bir kadına kalkıp da bu kadar detaylı yok şöyle aşıktım yok şuraya gitmiştik yok böyle acı çektim diye anlatıyorsa ben onunla hayatımı birleştirmeyi iki kere daha düşünürüm. hiç olgun bir tavır değil. ileride üzülebilirsin. hepimiz aşık olduk. ben ki ayrıldıktan sonra 2 sene unutamadım. deli gibi aşık olduğum adamdı. ama yarın bir gün karşıma içimin ısınacağı biri çıksa ve bir ilişkiye başlasak, bana sorsa geçmişi, biri oldu ve sevdim ama yüreğimde artık ona dair bir şey kalmadı derim. çünkü gerçekten kalmadı. eğer birşeyler varsa bile bunu söylemek karşı tarafı yaralamaktan başka bir işe yaramaz. bir de ben geçmişte birine çok aşık olup da hala unutamayan erkekten çok korkarım. çünkü o adam geçmişe saplanıp kalmıştır. ufacık bir ses bakış mekan onu hemen geçmişe döndürür. iki taraf için de işkence..

Sana asik olmadigini düşünüyorsun. Peki niye evleniyorsun adamla madem

Beni sevdiğini biliyordum benimdee geçmişten yaram var yok değil . Sözlüme bende aşık değilim . Ama onu çok seviyorum. Ben aşık olmadığım için ondan da aşk bekleyemem. olmasını tabiki isterim, ona aşık olmayı da çok isterim. çünkü o bunu hakediyor. Evlenmek için sadece aşk yeterli olmuyor , sevmekte yeterli. Ama onun başkasına aşık olduğunu bilmek canımı acıttı. Geçmiş geçmişte kaldı ama bana hala ona aşık gibi geliyor .

Sözlün cocuk gibi davranmis, Evet veya Hayir demesi gerekirdi ..
Detaylara neden giriyor ki?
Neyse , bosver gitsin beliki oda sacmalamis...

kendini bilen olgun bir erkek hele ki artık evlilik yolunda ilerlediği bir kadına kalkıp da bu kadar detaylı yok şöyle aşıktım yok şuraya gitmiştik yok böyle acı çektim diye anlatıyorsa ben onunla hayatımı birleştirmeyi iki kere daha düşünürüm. hiç olgun bir tavır değil. ileride üzülebilirsin. hepimiz aşık olduk. ben ki ayrıldıktan sonra 2 sene unutamadım. deli gibi aşık olduğum adamdı. ama yarın bir gün karşıma içimin ısınacağı biri çıksa ve bir ilişkiye başlasak, bana sorsa geçmişi, biri oldu ve sevdim ama yüreğimde artık ona dair bir şey kalmadı derim. çünkü gerçekten kalmadı. eğer birşeyler varsa bile bunu söylemek karşı tarafı yaralamaktan başka bir işe yaramaz. bir de ben geçmişte birine çok aşık olup da hala unutamayan erkekten çok korkarım. çünkü o adam geçmişe saplanıp kalmıştır. ufacık bir ses bakış mekan onu hemen geçmişe döndürür. iki taraf için de işkence..

Çok haklısın kafam allak bullak ona sormak istiyorum hala aşık mısın diye. Sence sorayım mı ? içimde kalmaz en azından. Bende cevabına göre şekillendiririm yaşantımı . kafam rahat olur en az verdiği cevapla . . bana eğer hala aşık olduğunu söylerse ben de zaten bu ilişkiyi devam ettireemem. Kalbinde aklında başkası olan bir adamla yapamam. Bende aşık oldum ama geçmişte kaldı mazide. Arkadaşlarım çok iyi bilirler o günlerimde yanımdaydılar, konusu geçerse onlara da hemen kapattırmaya çalışırım arkadaşlarıma bile o günlerden bahsedemem. Tekrar hatırlamak istemiyorum çünkü bugünüme ve yarnııma bakıyorum. . Ama sözlümün bana anlatması hiç hoş değil . Çok üzüldüm.Durup durup ağlıyorum. Ben ona anlatmadım hiçbir zaman anlatamam da.

Sözlün cocuk gibi davranmis, Evet veya Hayir demesi gerekirdi ..
Detaylara neden giriyor ki?
Neyse , bosver gitsin beliki oda sacmalamis...
Bende sadece evet hayır demesini beklemiştim olayın buraya kadar varacağını bilsem hiç sorar mıydım ,boşveremiyorum çok üzgünüm.

Ne kadar anlayisli ve dirayetli hanimlar varmis sasirdim...

Aynisini hanimlar yapsa ne olur acaba? Normal bir insan hiçbir sevgilisini ne yaşarsa yasasin evleneceği kadina bu şekilde anlatamaz....

Kimse ondan hikaye yazmasini istemedi.. Ve ya bir soruyla bu kadar aklina düşüyorsa konu sahibinin vay haline..
Bence iyi gozlemleyin iliskinizi, objektif bakmaya calisin

Beni sevdiğini biliyordum benimdee geçmişten yaram var yok değil . Sözlüme bende aşık değilim . Ama onu çok seviyorum. Ben aşık olmadığım için ondan da aşk bekleyemem. olmasını tabiki isterim, ona aşık olmayı da çok isterim. çünkü o bunu hakediyor. Evlenmek için sadece aşk yeterli olmuyor , sevmekte yeterli. Ama onun başkasına aşık olduğunu bilmek canımı acıttı. Geçmiş geçmişte kaldı ama bana hala ona aşık gibi geliyor .
Ikinizde birbirinize asik degilsiniz ama evleniceksiniz.hmm ilginc..ask dedigin sey sevgi yani ne farki var ...ask sadece fiziksek cekim demek degildir bence...siz sevgiyi sanirim atiyorum bir anne sevgisi baba sevgisi gibi görüyorsunuz. ..asik olmadigim ve bana asik olmayan bir adamla evlenmek istemezdim doğrusu. Herşey aşk degil ama askda çok güzel ...esine asik olamazsan zaten yatin başkası cikar onada asik olabilirsin. .

benim eşimde de var bu..kafaya taktım ama sonra yersiz olduğunu anladım.gerçi haala yanı yerde çalışıyorlar..keşke ilk aşkım sen olsaydın,keşke ilk sende yaşasaydım bu aşkı demişti.sonra bi daha bahsetmedi.bende üstüne düşmedim.gitmek istese önünde engel olamazdım ki..sonuçta beni seçmiş,benimle evlenmiş..daha neyin tantanasını yapayım dedim.sende eğer seviyosan gerçekten kafaya takma

ayy evet benim eşimlede birgün sohbet ediyoruz. damar bir müzik çıktı. yok bunu eski aşkıma armağan etmiştim. onu şöyle severdim. bişi beğenirdi koşar alırdım vs vs. ne oluyor dedim kendi kendime. ki bu adam bana kavuşmak için ağladı. o derece sever.
sonra kendi eski aşkımı düşündüm hatıralarımı ona hak verdim. önemsemedim. çünkü onlar geçmişte kaldı. biz şimdi varız

Ikinizde birbirinize asik degilsiniz ama evleniceksiniz.hmm ilginc..ask dedigin sey sevgi yani ne farki var ...ask sadece fiziksek cekim demek degildir bence...siz sevgiyi sanirim atiyorum bir anne sevgisi baba sevgisi gibi görüyorsunuz. ..asik olmadigim ve bana asik olmayan bir adamla evlenmek istemezdim doğrusu. Herşey aşk degil ama askda çok güzel ...esine asik olamazsan zaten yatin başkası cikar onada asik olabilirsin. .

Nesi ilginç ki ?Herkes aşk evliliği mi yapıyor? Her önüne gelene aşık olamıyor insan bende isterim ona aşık olmayı belki de olurum zamanla orasını Allah bilir , o da bana olsun isterim. Aşk evliliği yapıp boşanan çiftler de çok .. Herkes aşkı tatmayı ister herkes aşık olduğu insanla evlenmek ister. Ama sevgi de önemli. Ben onu çok seviyorum. Sevmesem bu kadar sorun etmem .

Aşkla sevgi arasına bu kadar keskin bir çizgiyi nasıl koyuyorsunuz anlamıyorum. Aşk ve sevginin tanımları ne acaba?

Geçmişi irdelemek iyi değil. Çok kurcalamayın ve kafaya takmayın.

Nesi ilginç ki ?Herkes aşk evliliği mi yapıyor? Her önüne gelene aşık olamıyor insan bende isterim ona aşık olmayı belki de olurum zamanla orasını Allah bilir , o da bana olsun isterim. Aşk evliliği yapıp boşanan çiftler de çok .. Herkes aşkı tatmayı ister herkes aşık olduğu insanla evlenmek ister. Ama sevgi de önemli. Ben onu çok seviyorum. Sevmesem bu kadar sorun etmem .
Bence cok garip.asik olmadigin bir adamla evlenmek.herkes ask evliligi yapmiyor ama onlar gorucu usulü evlenenler.seninki iliski anladigim kadariyla.bana ilginc geldi..neyse umarim mutlu olursun...

Başkasını seven adamla birlikte yaşanmaz... Konuya gelince;Detaylı anlatmasına gerek yokmuş yanii ama zaten demiş "Şuan onunla olur musun?" diye sorsalar "Hayır" derim demiş,daha fazla kurcalamayın bence.

Bence cok garip.asik olmadigin bir adamla evlenmek.herkes ask evliligi yapmiyor ama onlar gorucu usulü evlenenler.seninki iliski anladigim kadariyla.bana ilginc geldi..neyse umarim mutlu olursun...

Onu seviyorum o da beni seviyor bir çok artı özelliği var ondan çok iyi bir eş çokta iyi bir baba olur bunu biliyorum . Teşekkürler.

Başkasını seven adamla birlikte yaşanmaz... Konuya gelince;Detaylı anlatmasına gerek yokmuş yanii ama zaten demiş "Şuan onunla olur musun?" diye sorsalar "Hayır" derim demiş,daha fazla kurcalamayın bence.
İşte onu hala sevip sevmediğini bilmiyorum . Haklısın onla olmam dedi ama anlatması beni kırdı.

Çok haklısın kafam allak bullak ona sormak istiyorum hala aşık mısın diye. Sence sorayım mı ? içimde kalmaz en azından. Bende cevabına göre şekillendiririm yaşantımı . kafam rahat olur en az verdiği cevapla . . bana eğer hala aşık olduğunu söylerse ben de zaten bu ilişkiyi devam ettireemem. Kalbinde aklında başkası olan bir adamla yapamam. Bende aşık oldum ama geçmişte kaldı mazide. Arkadaşlarım çok iyi bilirler o günlerimde yanımdaydılar, konusu geçerse onlara da hemen kapattırmaya çalışırım arkadaşlarıma bile o günlerden bahsedemem. Tekrar hatırlamak istemiyorum çünkü bugünüme ve yarnııma bakıyorum. . Ama sözlümün bana anlatması hiç hoş değil . Çok üzüldüm.Durup durup ağlıyorum. Ben ona anlatmadım hiçbir zaman anlatamam da.

şimdi bak. sen kalkıp da desen ki hala aşık mısın ona? evet derse zaten onun şahsiyetinin içine ben......! peki hayır dediğinde senin için rahatlayacak mı? o hayır gerçek bir hayır mı? kelimeler hiçbir şey ifade etmez buna emin ol, davranışlarıyla desteklemediği sürece.. bu adam;

senin gözünün içine bakıyor mu
seni sahipleniyor mu
seni kıskanıyor mu
seni kaybetme korkusu yaşıyor mu
kavgalardan sonra ilk arayan o mu
biraz habersiz kalsa telaşlanıyor mu kızıyor mu nerelerdeydin diye
seni görmek için sabırsızlanıyor mu

bunlar varsa zaten sana aşıktır o adam. ne diyorsun?

Aşkla sevgi arasına bu kadar keskin bir çizgiyi nasıl koyuyorsunuz anlamıyorum. Aşk ve sevginin tanımları ne acaba?

Geçmişi irdelemek iyi değil. Çok kurcalamayın ve kafaya takmayın.
Aşkı tutkuyla karıştırıyorlar anladığım kadarıyla. Ben de çok sordum ama cevap alamadım.

Back
X