Çok haklısın kafam allak bullak ona sormak istiyorum hala aşık mısın diye. Sence sorayım mı ? içimde kalmaz en azından. Bende cevabına göre şekillendiririm yaşantımı . kafam rahat olur en az verdiği cevapla . . bana eğer hala aşık olduğunu söylerse ben de zaten bu ilişkiyi devam ettireemem. Kalbinde aklında başkası olan bir adamla yapamam. Bende aşık oldum ama geçmişte kaldı mazide. Arkadaşlarım çok iyi bilirler o günlerimde yanımdaydılar, konusu geçerse onlara da hemen kapattırmaya çalışırım arkadaşlarıma bile o günlerden bahsedemem. Tekrar hatırlamak istemiyorum çünkü bugünüme ve yarnııma bakıyorum. . Ama sözlümün bana anlatması hiç hoş değil . Çok üzüldüm.Durup durup ağlıyorum. Ben ona anlatmadım hiçbir zaman anlatamam da.
Canim bu kadar kendini yipratma bence..
Evet uzun uzun anlatması hos olmamis ama en azından sana karesi durust davranmis..
Ben de sozluyken eşime sormustum.
Hatta mümkün olduğunca ayrinti almaya calistim..
O anlatmak istemedi ben anlattirdim.. O aski tarafından aldatildigini gözleriyle görmüştü..
Ben çok üzüldüm.. Sevdiğim adama bunlari yasatandan nefret ettim..
Geçmişte de olsa onu çok üzmüştü..
Ama düşündüm o kiz ona bunu yapmasaydi belki yaninda olmazdi su an diye düşündüm, halime sukrettim..
Hala asik Ona diye düşünmedim...
Öyle bisey hissetmedim...
Adi ask mi sevgi mi bilmiyordum ama bana karsi çok yoğun hisleri olduğundan emindim cunku..
Ben de onun gibiydim..
Asik olup uzuldugum ama olmadigi için sukrettim Rabbim'e..
Cunku eğer baskasi olsa hayatimda esimle tanisamiycaktim..
BİR GUN BİRİ CİKAR GELİR..
VE SEN GİDENLERE SUKREDERSİN..
GELENE DE DAHA COK SUKUR EDERSİN..
İkimiz için de böyleydi..
Evlenmeden önce çok sorguladim kendimi asik miyim diye..
Evlendikten sonraysa emin oldum..
Deli divane asigim eşime..
Yada deli divane seviyorum...
Aslında fark etmez..
Biz bir arada mutluysak gerisi teferruat..
Bence sen de o da mutluysaniz birlikte ayrintilara takilma üzerinde durma derim..
Bazen asik olduğunu evlendikten sonra fark ediyorsun...