• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm bir başkasına aşık...

İşte onu hala sevip sevmediğini bilmiyorum . Haklısın onla olmam dedi ama anlatması beni kırdı.
Siz sormuşsunuz ama... Ben sevdiğime öyle sorular sorma taraftarı değilim.Biten bitmiştir, her şey geride kalmış.Şuan benim yanımdaysa ve mutluysak sorun yok demektir.Siz de öyle düşünmeliydiniz.Fazla kafanıza takmayın derim ben daha sonra takıntı haline dönüştürüp her şeyin altında onu arayabilirsiniz.

Sorduysan sordun canım insan o kadar ayrıntıya girer mi? Üzüntünü haklı buldum ben.

hala o adamın yannında durursanız kendinize saygısızlık yapmış olursunuz..

Bence sende anlatsaydın işte ilk aşkım şöyle yakışıklıydı şöyle hoştu falan diye :KK62:
Ah erkek milleti :KK11:

Afedersin ama yuuuuuuuhhhhhh yolver gitsin bu ne arkadaş gelmiş eski kız arkadaşını anlatıuo yaşı kaç acabaaaa çocuk mudurrrr o !!!!!!!

O geçmişte kalmış bitmiş gitmiş de ben seni uzecegi ihtimalini düşünmeyip bu kadar detaylı anlatmasına şaşırdım. Seni fazla garantide görüyor sanırım, sozlendik artik ayrılmaz beni çok seviyor nasılsa modunda bence. Keşke 'aa ne bu be, iyi misin sen' falan diye cikisip tepki verseydiniz.

bilmiyorum ama cok kotu olmus anlatmasi bn olsam bnde bna asik olmadigini ona asik oldugunu dusunurdum ve başkasına asik bi adamla evlenmezdim omur boyu bu soru isaretleriyle yasayamazdim

Back
X