Sozlum geri donermi?

Bence hiiiiç düşünme bile aramayı yazmayı.. istiosa onlar arasın yazsın.. boşver canımm ne ugrasıosun

Evet sözlünüzün hiçbir suçu yok sadece ailesi suçlu hey Allahım yaa

Bana bunu kimse inandıramaz bacım severek ayrilma diye bir şey yok yeryüzünde hele erkekler de bu erkek milleti, seviyorsa yıldızı gökten denizi Ankara'dan getirir yine de seni bırakmaz. Bu martavallara inanmayın ve asla geri dönmeyin demek ki ezik biri bu kişi ailesinin ağzının içine bakan biri, ve en önemlisi de ses susmaya devam et ve asla yazma bu hikâye de burada bitsin

Trolsun değil mi

Sözlü benim bildiğim evlenmeye karar vermiş, ailelerin onayını almış ama bazı sebeplerden dolayı ( maddi ya da vefat gibi ) nişan henüz yapmamış çiftlere deniyor. Benim bildiğim bu.
Tesekkur ederım

dün şeytana bugün ailesine yarın allah bilir kime uyacak
discoya gitmekte ne var ayrıca

2. Cumleden sonrasini okumadim bile. Cevabim: donmesin allah askina cunku donerse basiniza corap orulecek.

+1

Başka diyecek söz yok kesinlikle

madem görüntüleri gördünüz vs. yalanla da ilişki olmaz diyorsunuz siz hala neden evlenmeye bu kadar meraklısınız? ve sözlünün ailesi ne olarak sizi ayırıyor? yalan söyleyen o, zorla numaranızı silen o.. ağlayarak severek(!) terk eden o.. nereden tutsak elde kalacak bir konu. siz yazın en iyisi, evlendiğinizde de bir şey yakalarsanız ailesi yine sizi def eder geçmişinizle baba evine dönersiniz. böylesi kesmemiş gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…