Sozlum geri donermi?

Size; hayat deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Kırılan bardak gibi düsünün..
Bu sozu onlara demistim, beni cok kotulediler.

Sözlün ve ailesi. Sen ağaç kabuğundan mi çıktın……

Bir insan tatilde gece clubune gitti diye olay çıkarılır mi?
İnsanlar tatile neden gider gezmek eğlenmek kafa dağıtmak için
Muhtemelen gideceğini söyleseydi kavga edeceksiniz diye söylememiştir
Neden bu kadar baskı uyguluyorsunuz karsinizdakine
Niye olduğu gibi kabullenmiyorsunuz
Evlenince birlikte gidersiniz diskoteke
Bu kadar baskı uygularsaniz karsinizdakine hayatiniza her girecek kişi size yalan söyleyecektir emin olun.
Eğer böyle şeylere karsiysaniz hayatiniza buna uygun yasayan insanları alin.
Gece clubunde ne oluyorsa artık kızlar emin ol pervane olmuş onu bekliyordur

Bir insan tatilde gece clubune gitti diye olay çıkarılır mi?
Kendisi sokağa çıksa izin almak durumunda olduğu için olabilir bilemeyiz.
Evlenince birlikte gidersiniz diskoteke
Kesin giderler Adam avlanacağı yere karısını sokar mı? Sonuçta bunun savunması bekar adam, yüzüğü takınca yapmaz. Yaani.

Goruntuler vardi, yanlarinda o... uygunsuz seylerini yakaladim. Bilmeden konusmayin. Ve bir iliski yalan ile yurumez

Ailesi için evlendiğinizde sizi çoluk çocukla bıraksa ne olacak. Bence hiç dönüp yazmayın bırakın kendi düşünsün

ömrümü bir kuklayla çürütmek istiyorum diyorsan at tabi mesaj.

Ailesi sizi istemiyorsa ve bu erkek de ailesine karşı siz savunmak yerine, kabul ediyorsanız eşim bu kız olacak etmiyorsanız siz bilirsiniz demek yerine, sizden vazgeçiyorsa, siz hala neyi düşünüyorsunuz? Yolunuza bakın, bir cacık çıkmaz bunlardan.

Goruntuler vardi, yanlarinda o... uygunsuz seylerini yakaladim. Bilmeden konusmayin. Ve bir iliski yalan ile yurumez

Bazi insanlar kendi kuyularini cidden kendileri kaziyor...kendinize layik gördügünüz adam gercekten bu mu? Ailesine karsi pisirik, ama gece kulüplerde kücük tarzan. Cidden bu adam dönse olur, dönmese ne olur? Birde cidden evliligi cocuk oyuncagina cevirmeyin. Ne test etmesi, ne oyunlari Allah askina. Yani sizin gibi genc kizlarimiza cidden üzülüyorum kendinize daha iyi lerini layik görün.

Aranızdaki sorun ne bilmiyorum fakat ailenin müdahil olduğu ve bir tarafında ailesinin lafıyla hareket ettiği ilişkilerden pek hayır gelmiyor ben bunu birebir tecrübe ettim, dönse ne değişecek ? “ailesi ayırdı” ne demek? Kaç yaşında bu insan da kendi kararlarını bile veremiyor ?

Ailesi dedi diye ayrılıyorsa öyle adamı ne yapacaksın gittiyse by der geçerim aklima bile gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…