Anlıyor gibiyimEşya = sözlü
Konunun tamamını okumadım ama birilerinin lafıyla seni terkeden adam dönse ne olur dönmese ne olur!!!Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Sözlü benim bildiğim evlenmeye karar vermiş, ailelerin onayını almış ama bazı sebeplerden dolayı ( maddi ya da vefat gibi ) nişan henüz yapmamış çiftlere deniyor. Benim bildiğim bu.Birde sözlü ney ???Hangi evre nişanlı gibi mi ??Sözlünün manası ne
Bana söylemeden diskoya gitti, bunu yapacak adam değildi.Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Siz barışsanız da aileler hayatınızda hep olacak.Tekrar olmaz diye geliyor size;ama yine yeniden daha şiddetlik olabilir.Insanlar değişmiyor.Size 10 yıllık evli biri olarak yazıyorum donmayın dönmesini de beklemeyin.Kendinize yeni bir rota cizin.Ve ailenizin sözüne güvenin.Onlarin içine sinneyenden bir şey olmuyor.Ke di hayatımızdan tecrübe çıkarmak önemli ama başkalarının hayatından tecrübe çıkarmak daha önemli.Lutfen dik durun ve önünüze bakinAslinda soyle birsey var, o bana buyuk hata yapti benim ailemde annesini karistirdi isin icine. Ve cogu sozlumun gururunu kirmissin diyolar. Aranizda cozecektiniz falan. O yuzden yaz ona diyenler var
Ailesine sınır çizemeyen nişanını atarken dahi ailesine bırakan adamdan ne köy olur ne kasaba... Kendinize yazık edersiniz , burdaki aile bağımlısı evli adamları okumuyorsunuz galiba!Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Offf offf, Allah aşkına geri dönün, yaşayın görün...H
haklisiniz. Ama sozlumu ellerinde pisirikca buyutmusler. Kimsenin hakkini yemem ama asla yanlisini gormemistim bana karsi. Cogu zaman savundu beni ailesinin yaninda ama kotu insan degil ozunde. Suan beni terk etmesi kotu oldu o asla terk edemezdi. Ben ayrilik lafini agzima alsam aglardi yanimda cok duygusaldir. Ve asla yuzlesmedi benimle ve ben onun ilk gercek aski olmustum.
Hiii şimdi senin sözlün nişanlın her ne ise o sere***z değil yanındaki kadınlar mi o... olduGoruntuler vardi, yanlarinda o... uygunsuz seylerini yakaladim. Bilmeden konusmayin. Ve bir iliski yalan ile yurumez
Artik bunlari dusunme. Bitmesinde hayir varmis. Pisirik, ailesinin agzina bajan biriyle evlilik olmazdi. O evlilik 3 kisilik bir evlilik olurdu. Senden bu kadar kolay vazgecen biri evlilikte de seni yarı yolda birakirdi. Bu kisiyle olmazmis zaten.H
haklisiniz. Ama sozlumu ellerinde pisirikca buyutmusler. Kimsenin hakkini yemem ama asla yanlisini gormemistim bana karsi. Cogu zaman savundu beni ailesinin yaninda ama kotu insan degil ozunde. Suan beni terk etmesi kotu oldu o asla terk edemezdi. Ben ayrilik lafini agzima alsam aglardi yanimda cok duygusaldir. Ve asla yuzlesmedi benimle ve ben onun ilk gercek aski olmustum.
Sizin ilişkiniz adamın anasına bağlı yani. O, he derse olacak, yok derse bitecek. Alemsiniz valla çek ipini sonsuzluğa uğurla bundan koca olmaz. Azcık kv konularını oku, geleceğini görürsün.Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
Bence yazmalısın. son bir kez içinden geldiği gibi....Sozlum ile ayrildik ailesi yuzunden. O beni terketti ama istemeyerek. Benimle yuzlesemedi bile zorla aile arasi artik istemiyom dedi sesi titriyodu kafasi yerde. En son gordugumde agliyodu birakma neolur vs. Sonra iste ailesi girip ayirdilar ama kafalari da karisik gibi biraz oyun oynuyolar gibime geliyo detaylara girmeden. Nisanlim istemiyom demeden once cok pesinden kostum elimden geleni yapmak icin ama nafile. O istemiyom dedigi gunden beri ne bisey yazdim ne pesine dustum. Susuyorum ve hala. O gece numarami bile sildirmisler, ama ilginc olan, 1 hafta once numarami tekrar kaydetmis. Cogu kisi donecek sen susmayi bozma diyolar. Severek ayrildik aslinda, sizce geri dönermi bu kisi? Ve bu sessizlikte aslinda kendi hatalarimi da gordum ama onun hatasi herseyden daha buyuk. aslinda bir mesaj atmak istiyorum yilbasi girmeden, merhaba nasilsin? Sonra, bu surede dusundum ikimizinde yanlislari oldu cok kalp kirildi falan bu arada sana yazdigimi kimse bilmiyor. Kararsiz kaldim, bir yanim yap olgunluk diyor diger tarafim bosver be kizim diyor. Hatta yilbasindan sonra dogum gunum acaba kendisi gelirmi? Bence bos gelen gelir zaten. Mesaji atsam mi atmasam mi? Kendisi cesaretsiz bunuda biliyorum. Cevap verirse umut var demektir, vermezse yeni yilda yeni adimlarima odaklanirim. Ben susmayi tercih ettigimde bir telefon geldi ki, sozlun cok kotu tatile yollicaklarmis o dondugunde kayinvaliden tekrar soracakmis ne istiyosun diye. Sanki ben susunca merak ettiler gibime geliyo bu kiz cekilmesin beklesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?