Sozlum geri donermi?

Konunun tamamını okumadım ama birilerinin lafıyla seni terkeden adam dönse ne olur dönmese ne olur!!!
Yarın da başka birinin lafıyla seni döver, sonraki gün başkasının lafıyla seni boşar vs….
Eskiden bir Dallas dizisi varmış dillere pelesenk olmuş, öyle hayatlar yaşıyorsunuz yada yolunda gitmeyen ilişkileriniz için suçlayacak birilerini buluyorsunuz…
Kısacası sözlün aile kurma sorumluluğunu taşıyacak, omurgası olan, karakteri sağlam bir adam değilmiş… Senin de yaşın küçük sanırım, sana bir tavsiye vereyim kaçanı kovalama, gideni bekleme, geri döneni de kabul etme!!!

Evlennsen bu adamla böylesini arasan bulamazsın, sana gelince ailesinin lafı ile söz atıp ortada bırakacak kadar pısırık ama iş aldatmaya gelince seni koluna takıp götürneyeceği yerlere başka kızlarla eğlenip alem yapmaya gidecek kadar erkek;mükemmel karışım. Birde böyle adamın peşinden koşmuşsunuz, yüzüğü elinize tutuşturana kadar. Alah akıl fikir versin ne diyelim. Siz yanmaya gönüllüsünüz madem başkalarının canı yanmasın, böyle adamlarla evlenmek bir nevi kamu hizmeti, diğer hemcinslerinizi kurtarmak için. En azından siz adamın kumaşını bilerek alıyorsunuz, sizden sonra sizin gibisini bulamayacakları için masum bir kızı gerçekleri gizleyerek kandırırlar, sizin ana kuzusunu adam falan sanır mazallah.

Tatilde discoya gitmis onu yakaladim. Herkezde adam bekardi diyo, yuzukten sonra olamaz falan. Ama bana gore bu aldatmaktir ve bunu yapacak insan degildi kendisi. Onu korumak icin demiyorum, ama seytana uymus.
Bana söylemeden diskoya gitti, bunu yapacak adam değildi.
Beni terketti, bunu yapacak adam değildi...
Bacım sen allahtan belanı mi ariyon? Adam böyle bir adam işte, daha tanımıyorsun bile uğruna ağladığını adamı

Ayy bence sen bi şükür namazı kıl kurtulduğun için. Zararın neresinden dönsen kardır. Ailesinin ağzına bakan adamdan hayır gelmez. Ayrıl dedikleri için ayrıldıysa yarın döv dedikleri için de dayak yersin. Ben yaşının küçük olduğunu düşünüyorum kurduğun cümlelere baktığımda. Ama burda birçok insan sana gerekeni söylemiş. Sonuç olarak burda barışmanın ya da ayrılmanın bizlere bi etkisi olmayacak ama derdini anlatmışsın sana doğru yolu göstermiş herkes. Burda yazılanları hiçe sayıp hayatını mahvetme. Boşver ailesi oğullarına her söylenene tamam diyecek birini bulabilirlerse evlendirirler. Gerçi böyle bi kocaya kim ne kadar katlanır o da bilinmez. Bence seni tekrar barışmak için ararlarsa sakın kabul etme.

Aslinda soyle birsey var, o bana buyuk hata yapti benim ailemde annesini karistirdi isin icine. Ve cogu sozlumun gururunu kirmissin diyolar. Aranizda cozecektiniz falan. O yuzden yaz ona diyenler var
Siz barışsanız da aileler hayatınızda hep olacak.Tekrar olmaz diye geliyor size;ama yine yeniden daha şiddetlik olabilir.Insanlar değişmiyor.Size 10 yıllık evli biri olarak yazıyorum donmayın dönmesini de beklemeyin.Kendinize yeni bir rota cizin.Ve ailenizin sözüne güvenin.Onlarin içine sinneyenden bir şey olmuyor.Ke di hayatımızdan tecrübe çıkarmak önemli ama başkalarının hayatından tecrübe çıkarmak daha önemli.Lutfen dik durun ve önünüze bakin

Numaranı eklemıs yem atmıs sana yaz dıye . Eger yemı yutarsan ve sen yazarsan muhtemeln oZledım ama olmuyor diyecek. Eger yutmazda beklersen bir ay içinde sana yazacak. Yazdıgı zaman hemen kabul edersen ıkı gun konusup gıdecek. Kabul etmeyıp kıbarca benım ıcın onemlısın ama ben boyle bır durumu kabullenemem ben senınle aile olmak istedim ailelerimizle kocaman bir aıle olmak istedim sende bunu göremedim malesef dersen pesıne dusup evlenmek ısteyecek . Secım senın

Ailesine sınır çizemeyen nişanını atarken dahi ailesine bırakan adamdan ne köy olur ne kasaba... Kendinize yazık edersiniz , burdaki aile bağımlısı evli adamları okumuyorsunuz galiba!

Offf offf, Allah aşkına geri dönün, yaşayın görün...

Bazen esra erolda denk geliyorum ayrılığı, aldatmayı kabul etmeyen erkekler karısı için o kandırıldı, zorlandı gibi tabirler kullanıyorlar. Çok aciz görünüyorlar. Sonra kadınlar çıkıp kendi isteğimle gittim son derece aklım başımda diyorlar. Sizin mevzu da öyle işte.

"Numaramı bile sildirmişler" gerçekten buna inandınız mı ya?

Evet haklısınız sözlünüz o kadar pısırık ki ayrılmak istediğini ailesini paravan ederek söylemiş.

Yav deli gibi zorunlualan üye hissi veriyorsunuz bana. Bir insan bu kadar saf olmamalı aşırı irrite oluyorum. Te Allahım.

Ya çocuksunuz ya da konu fake. Ya da yaşınız ne olursa olsun evlenecek olgunlukta değilsiniz yoksa bu soruları sormazdınız. En az bir kaç sene daha hayatınızı yaşayın, ilişkileri inceleyin hatta buradaki konuları okuyun derim

Konuya gelince. Ailesi telefonundan isim sildirebilen, onlar ayrıl deyince başı önünde ayrılan, ayrılmak istemediği zaman ağlayan, üzüldü diye tatile "gönderilen" biriyle ancak evcilik oynanır, evlilik yapılmaz. Kumandası ailesinin elinde olan bir robottan koca olmaz. İlle de olacak derseniz o evlilikte ancak ailesinin yazdığı senaryodaki rolleri oynarsınız

Daha ne diyelim ki size

Goruntuler vardi, yanlarinda o... uygunsuz seylerini yakaladim. Bilmeden konusmayin. Ve bir iliski yalan ile yurumez
Hiii şimdi senin sözlün nişanlın her ne ise o sere***z değil yanındaki kadınlar mi o... oldu
Ilgincsiniz gerçekten bu ilişkiye sadık olması gereken kişi sevdiğiniz adam dışarıdaki kadınları yaftalayamazsiniz
Bi de hiç cekinmeden ardında hatıra bırakır gibi görüntü mu saklamış
Zaten sizi anasının sözüyle birakabilen sevgisine sahip çıkamayan adamdan ne beklenir
Evet canim git koş sevdiğinin kollarına ara hemen bulunmaz hint kumasiymis ya sözlün kaparlar diskoda

Artik bunlari dusunme. Bitmesinde hayir varmis. Pisirik, ailesinin agzina bajan biriyle evlilik olmazdi. O evlilik 3 kisilik bir evlilik olurdu. Senden bu kadar kolay vazgecen biri evlilikte de seni yarı yolda birakirdi. Bu kisiyle olmazmis zaten.
Terk edilme acisini bilirim cunku ben de evlilgimde terk edilen biriyim oglumla. Belli bir yastan sonra yeniden hayat kurmak daha zor. O yuzden ileride bitmesindense simdi bitnesi senin icin daha hayirli. Acilarin geciyor zamaa. Yeniden sevince sevilince bunlara gulup gececeksin, sadece bir ani olacak o kadar. Sevgi emek demek. Iliskiye emek veren, evcilik oynemek icin degil evlilik yasatan biriyle yoluna devam et. Gecmis olsun. Uzulme, degecek biri degilmis.

Sizin ilişkiniz adamın anasına bağlı yani. O, he derse olacak, yok derse bitecek. Alemsiniz valla çek ipini sonsuzluğa uğurla bundan koca olmaz. Azcık kv konularını oku, geleceğini görürsün.

14 ve 19 yaşında iki çocuğum var. Telefonlarını karıştıramam bile. Şifrelerini bilmem çünkü.
Evlenecek çağa gelmiş adamın telefonundan numaranızı nasıl sildirmişler?
Bu kadar pasif, kararlarının arkasında duramayan biri koca olur ama hayat arkadaşı olamaz. Net...
Sizin ondan beklentinize ne ise ona göre hareket edin.

Bence yazmalısın. son bir kez içinden geldiği gibi....
ona verdiğin değeri beraber hayalini kurduğun geleceği belki..
sonra neden yapmadım deme
bunu onur gurur kırıcı birşey olarak da görme
gelecek cevaba göre önüne bakarsın
en azından yapmadım demessin
aklında kalmaz
bence yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…