• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Ö mü O mu? :) Benim bildiğim baş harfi O'yla başlayan var bi tane fena değil hoş çocuk eğer oysa :) Ünlülere platonik olunması doğaldır ama reel ilişkinizle kıyaslamanız, soğumanız, ciddi ciddi kafaya takmanız pek sağlıklı değildir. Ha tabi bu ünlüyle iletişim halindeyseniz o başka. Çok kafanıza taktıysanız yardım almanızı önerebilirim.

özgür yılmaz, kanalının adı overrate. ama bence yanındaki yağız çok çok daha yakışıklı. özgür'ün özellikle gülüşü hiç güzel değil. :bicak:

özgür yılmaz, kanalının adı overrate. ama bence yanındaki yağız çok çok daha yakışıklı. özgür'ün özellikle gülüşü hiç güzel değil. :bicak:

Bir de Orkun vardı. Orkun değil miydi yoksa adı ya?

Izleme sayisi patlasin diye mi acmis bunu konu sahibi kiz acaba. Izlendikce reklamlardan para kazanan youtuber dostu.

Izleme sayisi patlasin diye mi acmis bunu konu sahibi kiz acaba. Izlendikce reklamlardan para kazanan youtuber dostu.

sanmıyorum ya kız başta belki yasaktır diye isim vermek bile istemedi, bizler sorunca ufaktan detaylar verdi, tam adını bile biz bulup söyledik.

Kimmis yav bu youtuber??

özgür yılmaz diye bi çocuk, kanalının adı overrate, ama ben beğenmedim çocuğu :KK48:

Sevgilini sevmiyorsan önce ondan ayrıl..
Yazık yahu işkence bence sevmediğin kişiyle sevgili olöak evli olmak büyük konuşmayayım tabi Allah esirgesin ama yapmayın kendinize bu işkenceyi lütfen..

Empati yapsana.
Aynı şeyi sözlünde birine karşı hissediyor olsa ne düşünürsün?
Nasıl hissedersin?
Oturup konuşun.
Eğer hala aynıysan soğukluk devam ediyorsa ayrıl.
Ama sonu olmayan birşeye de takılıp kalma.
Sonra pişman olan sen olursun.

Orkun Berkcan Enes Falan Sandim bunu ilk defa gordum. Ama dokunamadigin vanli canli gormedigin birine nasil asik olabiliyorsun hani ergenlikte oluyor da şu zamanda zor gibi. Hoşlanmak falan bence bu.

Yeğenim de çok ünlü bir youtuber
Mutlaka tanıyordur kendisini çünkü popüler olanlar çok sık bir araya geliyorlar
Hatta şimdi mesaj atıciiim çok merak ettim

İlahi konu sahibi!
Adam 10 bin abone bile yapamamış neresi çok ünlü? Neresi popüler?
Sanırım tıklama konusunda senden yardım istedi çünkü tıklama sayısına göre para kazanıyorlar.
Tip desen, yanii
İyi niyetli düşünemedim kusura bakma!

Back
X