- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
İyi akşamlar hanımlar. Benim derdim eminim birçoğunuza oldukça çocuksu gelecek biliyorum belki de cidden öyledir ama bunu nasıl yenecegim bilemiyorum
cidden çok tuhaf bir durum hatta acaba fakesin derler mi diye korktum ama yemin ederim ciddiyim
Hanımlar benim 3 yıla yakın bir ilişkim var daha evlilik için önümüzde birazcik daha yol var ama aileler falan tanıştı sözlü gibi bi sey olduk. Fakat benim sevgilimle aramıza bazı tartışmalar yüzünden soğukluk girdi bi süredir. Eskisi gibi değiliz.
Birkac yildir malum youtubeda kanal acma modasi var. Benimde bir suredir youtubeda takip ettiğim biri var. Çok ünlü değil. Tam yaşını bilmiyorum ama bana yakın gibi duruyor. Ve ben bu kişiden çok etkilenmeye başladığımı fark ettim
kendime çok kızdım "tvdeki oyunculara hayran olan ergen kızlar gibi oldun" dedim ama ben küçük yaslardayken bile böyle olmamıştı bilemiyorum bu youtubedakiler dizi oyunculari gibi bir karaktere burunmuyor, goruntulerdeki kişiler gerçek kişiler oluyor belki bundan dolayı etkilendim. Bu kişiyle aynı şehirde yaşıyoruz çok yakın semtlerde, hiç karşılaşmasak da gördüğüm kadarıyla aynı yerlerde takiliyoruz, yasimiz yakın gibi duruyor dış gorunusunden.
Ama kaç yıldır birlikte oldugum, evlilik yolunda ilerlediğim, ailemin tanıdığı adamı bırakıp böyle bi şeyin peşinde koşmak tam bir delilik !
Lütfen bana bir şeyler söyleyin

Hanımlar benim 3 yıla yakın bir ilişkim var daha evlilik için önümüzde birazcik daha yol var ama aileler falan tanıştı sözlü gibi bi sey olduk. Fakat benim sevgilimle aramıza bazı tartışmalar yüzünden soğukluk girdi bi süredir. Eskisi gibi değiliz.
Birkac yildir malum youtubeda kanal acma modasi var. Benimde bir suredir youtubeda takip ettiğim biri var. Çok ünlü değil. Tam yaşını bilmiyorum ama bana yakın gibi duruyor. Ve ben bu kişiden çok etkilenmeye başladığımı fark ettim

Ama kaç yıldır birlikte oldugum, evlilik yolunda ilerlediğim, ailemin tanıdığı adamı bırakıp böyle bi şeyin peşinde koşmak tam bir delilik !
Lütfen bana bir şeyler söyleyin