• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Vay be... yalnız değilmişim. Sizin aranızdaki soğukluk geçince düzeldi mi?

EVET CANIM DÜZELDİ :) DAHA DOĞRUSU DOKTORUM FARKLI AÇIDAN BAKMAMI SAĞLADI BÖYLECE EŞİMLE ARAM DÜZELDİ E HALİYLE EŞİMLE ARAM DÜZELİNCE BAŞKALARINA HAYRANLIĞIM FALAN KALMADI BİR KADIN ANCAK İLGİSİZ KALIRSA BÖYLE ŞEYLER DÜŞÜNÜR BENCE :) HATTA SONRADAN KENDİME ÇOK KIZMIŞTIM :) BAŞKA KİŞİLERE HAYRAN OLDUM DİYE ALLAHIM ERGENLER GİBİ :) HAHAHA ŞUAN AKLIMA GELİNCE COK GÜLÜYORUM

3 yıl sonra bunları yaşıyor olmamız çok acı sevgilimle umarım kendi hayatıma dönmenin bir yolunu bulabilirim, şu an onu sevmediğimi söyleyemem ama tek isteğim tekrar ona deliler gibi aşık olmak :KK43:

Youtuber'a gelince yüzde 90 tanımıyorsunuzdur bende tamamen tesadüfi buldum. Hatta internetle hiç aram yokken. Nispeten daha ünlü birinin arkadaşı (hep o arkadaş grubuyla video çeken genç biri) belki onu tanıyorsunuzdur. Çok sıkıldığım bir akşam hadi youtube açayım dedim ve o ünlü arkadaşının kanalında birlikte bir videolarını gördüm. Kendisi de bir kanal açacağından bahsediyordu. Belki anlamışsınızdır.

Sorunlarınızı çözmeye çalışın o zaman öncelikle ama olmuyorsa iyi düşünün gerçekten.
Başkasına ilgi duymanız ilişkinizdeki tatminsizliğinizden diye düşünüyorum. Ya da hayran oldunuz o kişiye.

Youtubeyi izliyorum baya ama görmemiş atlamış takip etmiyor olabilirim tabi.. İşaretlediğim kısım aşina geldi ama.
Yaşıtım demişsiniz, yaşınız kaç?

aslında o videolarda kendilerini tam göstermiyorlar. herkesin beğeneceği karakterde gösteriyorlar yani kafalarında rol yapıyorlar sırf beğeni almak için. sende o kişinin kafasından rol yazdığı karaktere karşı bence bi HAYRANLIK BEĞENİ beslemişsin. bence hayatındaki kişiyle kavga fazlalığınız ya da görmek isteyip göremediğin duygusal boşlujların varsa bununla kapatmaya çalışmış olabilirsin. ama bu kesinlikle aşk değil. adımlarını dikkatli at derim amannnnn :skandal:

EVET CANIM DÜZELDİ :) DAHA DOĞRUSU DOKTORUM FARKLI AÇIDAN BAKMAMI SAĞLADI BÖYLECE EŞİMLE ARAM DÜZELDİ E HALİYLE EŞİMLE ARAM DÜZELİNCE BAŞKALARINA HAYRANLIĞIM FALAN KALMADI BİR KADIN ANCAK İLGİSİZ KALIRSA BÖYLE ŞEYLER DÜŞÜNÜR BENCE :) HATTA SONRADAN KENDİME ÇOK KIZMIŞTIM :) BAŞKA KİŞİLERE HAYRAN OLDUM DİYE ALLAHIM ERGENLER GİBİ :) HAHAHA ŞUAN AKLIMA GELİNCE COK GÜLÜYORUM
Nicki görünce canım bulyonlu pirinç pilavı çekti, tereyağlı falan :KK17:

ah kuzzzuuuum kıyamam valla bende senin nicki görünce güzel bi demli çay istedim :) hemen çay demliyorum şimdi :D

Sorunlarınızı çözmeye çalışın o zaman öncelikle ama olmuyorsa iyi düşünün gerçekten.
Başkasına ilgi duymanız ilişkinizdeki tatminsizliğinizden diye düşünüyorum. Ya da hayran oldunuz o kişiye.

Youtubeyi izliyorum baya ama görmemiş atlamış takip etmiyor olabilirim tabi.. İşaretlediğim kısım aşina geldi ama.
Yaşıtım demişsiniz, yaşınız kaç?
Tam yaşını bilmiyorum o kişinin. Ama bana yakın bence. Ben 21 yaşındayım yakın zamanda 22 olacağım.

Psikologum soylemisti, unlulere asik olmak psikolojik bir rahatsizlikmis. Gidip problemin kaynagini ogrenebilir seni omrun boyunca etkileyecek iliskinede dogru bir yon cizebilirsin bu sayede

Bana bir sakıncası yok gibi geldi ama burada yazmam doğru olur mu, yönetim bir şey der mi emin olamadım o yüzden konuya yazmadım ismi açık açık.
İfşa etmiyorsun ki inceden reklamını bile yapmış olacaksın hatta :sus::KK53:

Back
X