• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Ben evliyim ama beğendiğim ünlüler var Burak Özçivit ,Barış Arduç vs. Senin ki de öyle bişeydir. Valla dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Hiç bir sıkıntınz yok aman şunu dert ediniyim diyorsunuz
Benim biraz beğeniyi aştı. Ama hemen kurtulmak istiyorum bu durumdan.

Benim biraz beğeniyi aştı. Ama hemen kurtulmak istiyorum bu durumdan.
İnternete bagimli bir adam bu yapabilecekmisin boyle biriyle mantikli disunmdk lazim yasin kucuk galiba 23 falansin bu yaslarda da hayal ,herkese asik olma dirumlari olabiliyor kurtul hemen akli selim sevgiline dön.

İnternete bagimli bir adam bu yapabilecekmisin boyle biriyle mantikli disunmdk lazim yasin kucuk galiba 23 falansin bu yaslarda da hayal ,herkese asik olma dirumlari olabiliyor kurtul hemen akli selim sevgiline dön.
21 yaşındayım 22 olacağım yakında. Valla biraz daha büyümeyi bekleyemem bu durumdan kurtulmak için bir an önce sözlümle aramı ısıtmam lazım tekrar, tavsiyeleri bekliyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Yanında ki Kuddusi yağız ne kadar da özgür Karaman'a benziyor şok oldum..ayrıca ne güzel sözlünle evlilik yoluna girmişsiniz.bu çocuk daha o kafada değildir.diyelim ki oldu gezer tozarsınız biter gibi.sözlünle de durumunuzu bilmiyorum ama yaşında genç eğer pişman olacaksan zorlama gibi geliyorsa da hiç evlenme ya da zamana yayın.yani sevgilin kaç yaşında askerlik okul ne durumda :D

Evet ama ben oldukça tatlı bulmuştum :KK70:1 veya 2 yaş küçükmüş benden.
Bu arada yaşamıssındır canım daha önce en azından ergenken:D tamam çok hoşuna gidiyor bir dönem ama bir dönem sonra adı sanı kalmıyor.ben de senden bir yaş küçüğüm.oluyor yani :)) ayrıca youtubedaki çoğu kişi zaten bir şekilde brilerinin sempatisini kazandığı için okadar populerleşiyor.tabi ki içerik de önemli ama genelde bir albenili olanlar bir sempatikliğiyle komikliği olanlar çok daha çok seviliyor.belki bir sürü kız vardır onu beğenen belki.normalde tanısan direk soğuyacaksın,YouTube da tamam çok rol yapılmıyor ama gizlemek istediğin şeyleri de gizlersin.aç izle yine ama ikisinin birbirine karıştırma.sevgilinden de emin değilsen.ne biliyim bir daha düşün herşeyi

Yanında ki Kuddusi yağız ne kadar da özgür Karaman'a benziyor şok oldum..ayrıca ne güzel sözlünle evlilik yoluna girmişsiniz.bu çocuk daha o kafada değildir.diyelim ki oldu gezer tozarsınız biter gibi.sözlünle de durumunuzu bilmiyorum ama yaşında genç eğer pişman olacaksan zorlama gibi geliyorsa da hiç evlenme ya da zamana yayın.yani sevgilin kaç yaşında askerlik okul ne durumda :KK70:
Sevgilim mühendis, askerlik yok henüz ama işi hazır, ailemin çok onayladığı biri. Önümüzde evlilik için biraz daha zaman var zaten.

Sevgilim mühendis, askerlik yok henüz ama işi hazır, ailemin çok onayladığı biri. Önümüzde evlilik için biraz daha zaman var zaten.
Ay iyi ozaman yapılacak belliymiş.aranızı düzeltmen öazım ne oldu tam bilmiyorum ama efendi biriyse zaten umarım çözülür .mutluluklar :))

Ay iyi ozaman yapılacak belliymiş.aranızı düzeltmen öazım ne oldu tam bilmiyorum ama efendi biriyse zaten umarım çözülür .mutluluklar :))
Teşekkür ederim umarım düzelir. Aslında zamanında alttan alsaydı belki bu raddeye gelmezdik.

Back
X