sözlümden ayrıldım ama bu haksızlık, seven insan bırakamazdı hani yardım lütfen. :'(

parmakkiz

112 Can'dır .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
44
11
13
Kızlar ben 2.5 aydır sözlü sayilirdim evlenme teklifi etti ve daha dün yüzüğü falan ona bıraktım. O bitirmek istedi sadece 2 günde dehşet bi değişim oldu.biri bana ve kalbime söz geçirmeyi öğretsin. 15 tatilinde söz yapacaktik nisan olacaktı neden noldu birden :'( babama bile söyledim ben,cok kötüyüm çok .s.s

Canım kaç yasindasin? Okuyomusun? Büyük ihtimalle hayatında başka biri var. Sevseydi sana bu acıyı cektirmezdi. Seni sevmiyeni sen de sevme, zor olsa da atlatacaksin azizim

Canım kaç yasindasin? Okuyomusun? Büyük ihtimalle hayatında başka biri var. Sevseydi sana bu acıyı cektirmezdi. Seni sevmiyeni sen de sevme, zor olsa da atlatacaksin azizim
Ben 18 yaşındayım ama o 22 yaşındaydı hayatında biri olmadığına eminim ama ben. Sadece 2 gün ya 2 günde evrimin içine etti. Bn hemsireyim hem okuyorum hem çalışıyorum o mezun isinde gücünde herseyi bahane etti önce askerliğm var işte nişan falan bir sürü para ddi borclanmayalm ddi en sonunda ise tuttu geçmişimi sorgulamak yeni aklına geldi bunca ilerlemeden sonra. 15 yaşında ki ilk ve çocukluk aşkımı anlattım elini tuttum sarldm öptüm diye ve artık seni içim almıyor ddi sarılmak öpmek el tutmak ne var ki bunda aslında çok şey ama sanki kızlığım yok tövbe ya ama bn çok üzülüyorum neden mi babama söyledğm için, koşulsuz şartsız ona güvendiğim için, yaşımdan büyük yasadğm için

Ikinizde kucuksunuz hele sen 18 yasindasin nezaman birlikteydiniz gecmisini yeni sorguluyor ?senin anlatmanda ayri sacma tamamenone surdukleri bahane

Ohoo daha genceciksin ne sözü dur önce bir..Kimler gelir kimler geçer eminim çok canın yanıyor ama şuna da inan ki çok zaman sonra bundan eser kalmayacak..Sabret canım.

Bir adam severse, geçmişi sorgulamaz. Hatalarıyla da sever. Sanki kotu birşey yapmissin tobe tobe. Yasin küçükm.üş ama neyse. Hayatında biri var mi yok mu bu kadar emin olma. Kaç senelik insanlar aldatiliyor. Alman gereken tek ders kimseye bu kadar guvenmemen..

Ikinizde kucuksunuz hele sen 18 yasindasin nezaman birlikteydiniz gecmisini yeni sorguluyor ?senin anlatmanda ayri sacma tamamenone surdukleri bahane
Hayır ne zamandır değil ilerlemeden sonra diyorum yüzük aldı getirdi bn hiç tahmin etmezken bnm üzüldüğm nokta bn hiç beklemyordm hatta hiç evlenmem diye düşünürken hersey aniden ve hızla gelişti ve galiba hızlı giden çabuk yoruldu bizi hızlı tempoya getiren o oldu ve yorulanda yine o oldu. Sıkıntı işte bnm yaşımdan büyük yaşamam oldu. Pişman miyim deli gibi kafamı al taşlara vur yani . Icimden nasıl atıcam yaşanılanlari bilmiyorum .s.s

Ohoo daha genceciksin ne sözü dur önce bir..Kimler gelir kimler geçer eminim çok canın yanıyor ama şuna da inan ki çok zaman sonra bundan eser kalmayacak..Sabret canım.
Eser kalicak neden mi ? Bn bu sene üniversiteye başladım ve bölümü is sağlığı ve güvenliği uzmanlığı izmirde okumaya başladım 1000 km yol git gel eskişehirden 8 saat sürüyo o kadar yolu 3 saat 45 dakikada geldi 1.5 ayda 3 kez geldi arabasının plakasni bnm ismim yaptırdı. Geldikçe gezdik izmiri, Balıkesiri, bursayi, Çanakkaleyi. Ve bn yaşanılanlar nolacak dediğimde biz bişey yasamadk kızlığınımi aldım ddi şok oldum tanıdığım adam o değildi yani yaşanmslik sadece cinsellik mi ya biri bana izah etsin bn mi anlamıyorum ! Günler geçirmek gezmek yemek yemek ilk defa denizi onunla görmek bunlar yaşanmslik değil mi,ailesiyle tanıştırmk en önemlisi kızın babasına dahi söylemesi bunlar yaşanmslik değil mi

Sen bunlara yaşanmışlık mı diyorsun ? Ben hastanede yoğun bakımdayken terk edildim..Hemde 7 , 8 sene kapımda yatan bir adam tarafından aldatılarak hemde..Ve ben şu anda hayatımın en büyük aşkına sahibim..Ne oldum deme..Asla ve asla bilemezsin hayatın getirilerini.

Kesinlikle haklısın devir babana bile güvenme devriyken bn 2.5 aydr tanıdığım adama koşulsuz güvendm sadece onun gerçek olduğuna inandım ve bn doğru söyledim yalan mı söyleseydim demi ilk aşkım o değilken ilkim misin deseydim. Kimsenin elini tutmadm öpmedim sarilmadm mi deseydim .s

Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum

Boşver canım sen doğru olanı yap ve hiç kimseyi kendinden fazla umursama..Güvenme..Hak ettiğin güzel hayatı yaşa.

Boşver canım sen doğru olanı yap ve hiç kimseyi kendinden fazla umursama..Güvenme..Hak ettiğin güzel hayatı yaşa.
Zaten annem hep derdi,ipe de gidecegini bilsen doğru söylemekten vazgeçme diye buda bi sebep oldu onun için muhtemelen evlilikten korktu is ciddiye binince .s

Çok kucuksun canım bak. Ben de hata yaptigimda o yastaydim. Erkekler zaten ilk zamanlar melek gibi olur önemli olan rol mu yapıyor cidden mi öyle onu analiz edebilmek. Kızlığıni almak nedir ya? Terbiyesiz herif sen onla bütün bağını kes, bak nasıl silinirmis o görsün.

Aynen demi var ya işte tecrübe bn yeni üye oldum buraya ve içimin bu kadar rahatlayacağni bilmiyodum anneme anlattım ama anne yani üzülüyo oda yediremedi çünkü o anneme 'namusun namusum' demiş, namusunu aldı dışarı attı, emanete ihanet etti ve yaşım küçük gerçekten farkındayım inşallah içimden atmak kolay olur onu düşününce hiç bişey hissetmeyeceğm günü sabırsızlıkla bekliyorum

Her aci birgün geçer herşey unutulur emin olabilirsin. Demekki doğru insan o değil, hakkinda hayırlısı o değil. Sende ben gibisin, insanları kendin gibi sanıyorsun. Ama insanlar çok farklı gordugunden hele de erkekler hemen güvenme. Bu adamı ne kadar çabuk silersen o kadar mutlu olacaksın. Bir sıkintin olursa bana da yazabilirsin mesela ben de bazı seyleri atlatamadim.. Hakkimizda hayırlısı olsun ya

Amin hakkımızda hayırlısı olsun .s kesinlikle öyle en büyük hata bu belkide herkesi kendimi gibi sanmam yani bnm aklıma hala almyo hala whatsapda son görülmesine bakıyorum hala durumuna bakıyorum yok böyle bişey

Engelleyerek ise başla ama kararli olmak kaydıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…