sözlümden ayrıldım ama bu haksızlık, seven insan bırakamazdı hani yardım lütfen. :'(

Bilmiyorum sen kaç yasindasin ama mesele sadece bunlar değil bildiğin gümüş yüzük değildi bana gelen, bildiğin tek taş. Daha çok gencim ama hiç yaşamaynca daha önce insan bn geciremiyorum kendime söz, kaldramyorum yani kaldramyorum biride haklısın ama böyle böyle dese nolur madem gectinz bnm yaşlardan biraz anlayarak konuşun,insanın hediye ile gidip ayrlik haberiyle gelmesi çok koyuyo .

2 buçuk aydır tanıdığın biriyle evlilik yoluna ne cesaret girebiliyosun ki. Adam gözünü boyamak için bence sana yüzük taktı evlilik teklif etti, canı sıkıldı terketti. Fazla güvenmişsin sen.
Bunu kabul ediyorum gereğinden çok güvenip, yaşımdan büyük yaşadım .s

Sözlümdü 2 hafta belkide daha erken bi sürede nisan yapcaktk.

2.5 ayda biraz hızlı gidilmiş be canım.

Hayalim evlilik değil di bn ne diyorum, beklemedğm bi anda geldi hersey çok hızlı oldu hazmedemedğm nokta bari babama demeseydim .s

Böyle ılımlı yanıtlar rahatlatyo bni, teşekkür ederim atıcam inşallah içimden atıcam.

adam 22 yaşında ve evlenmeye hazır değil ama sen 18 yaşında pek bir hazırsın.22 aşında pastane sözü yapmışsınız ciddye almak bile hata

18 yasindasin yaşitların üniversitede gülüp, eğleniyor meslek ediniyorken bir erkek için üzülmek niye?
Üniversite öğrencisiyim zaten bn ve ayrıca 112 de atandm çalışıyorum aynı zamanda kariyer yapmaya çalışıyorum.

Bn zaten okuyorum ve okuldan sonra son atamalarda atandım 18 yaşında devlet memuruyum üniversite okuyorum. Yine yaşım küçük ona lafım yok haklısınz hepiniz

Bu yoldan dönersen kafana sıkarım diyen adamla mı nişanlanmak istediniz? Yaş 18... İyilik etmiş size ayrılarak.

Kafanı patlatırım,topuğuna sıkarım!!!
Böyle arabesk adamları nereden buluyorsunuz cicim Allah aşkına???

Kafanı patlatırım,topuğuna sıkarım!!!
Böyle arabesk adamları nereden buluyorsunuz cicim Allah aşkına???
Ay gerçekten güldürdün valla bilmiyorum nasıl bulduydum ama herkese göre iyi olmuş kaybetmem :)

içindeki üzüntü giderek hafifliyecek...bak etrafında bir çok insan aşk acısı çekiyor ama bitiyor. yine aşık olursun olmaz gibi gelir ama olursun yeterki sen takıntı haline getirme...

çok güvenmişsin kuzum sen hem bak yaşında küçük seçim yaparken bunun gibi göreceğin bir çok insan daha çıkacak karşına hiç üzlme ki erken farkına vardın .demkki aklı farklı yerlerde ki oda olgun değil onun için sen bence takma üzme kendini rahatla inşallah daha iyi ve güvenilir biri çıkar karşına :)

içindeki üzüntü giderek hafifliyecek...bak etrafında bir çok insan aşk acısı çekiyor ama bitiyor. yine aşık olursun olmaz gibi gelir ama olursun yeterki sen takıntı haline getirme...
Abla bu dedikleriniz diyorum ya biliyorum böyle olacak, ama kalbim işte acı çeksin istemiyorum neler neler görüyoruz çok şükür ucuz kurtuldum belkide ama üzülüyorum işte .s

Inşallah inşallah güven kırıldı mı bi kez kötü oluyo .s.s bilmiyorum insanlar nasıl buluyo güvenilcek birilerini .s gerçi bn hiç bulma çabasına girmedim o bni bulmuştu doğum Günlerimiz bile aynı gündü en çokta bu bni etkilemişti onun nefesine ortak olmuşum falan diye biraz duygusal yaklaşıyordm ama yok yani gerek yokmuş böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…