sevgili ergen....
o yaslarda herkes yüzük takar...
geçmişini bahane etmesine ''ayy nolcakk yaa kızlığım mı yok sankiii'' demişsin...
şimdi de o sana ''nolcak ayrılalım kızlıgını mı aldım sanki'' dediğinde her şey cinsellik mi diyorsun..
kızlık ya da kadınlık üzerinden ne güzel yürüyorsunuz öyle...
evet her şey bir zar demek değildir...
o yüzden gerçekten seven bir erkek böyle küçük şeyler üstünde durmaz...
cinsellik üzerindeki yorumlarınız korkunç ikinizin de...
bu kafayla nereye kadar gidersiniz bilmiyorum ama umarım değişir bir şeyler...
herneyse , ergenlik hevesiyle bi işe kalkışmışsınız, heves bitmiş yüzükler ortada kalmıs.. çok takılma daha çoook gençsin...
Bunu kabul ediyorum gereğinden çok güvenip, yaşımdan büyük yaşadım .s2 buçuk aydır tanıdığın biriyle evlilik yoluna ne cesaret girebiliyosun ki. Adam gözünü boyamak için bence sana yüzük taktı evlilik teklif etti, canı sıkıldı terketti. Fazla güvenmişsin sen.
Sözlümdü 2 hafta belkide daha erken bi sürede nisan yapcaktk.sen 18 o 22 yaşında.
evlilik düşünülmesi için o kadar erken bir yaş ki.
ne diyim şimdi adamın sözleri zaten karakterini belli ediyor, sen belli ki safsın.
zamanla geçer. ( sözlün falan da değilmiş ayrıca, sevgilinden ayrılmışsın )
18 yaşında o yaşadıkların "büyük yaşanmışlık" olarak gelir ama hele biraz daha büyü!...
Kesinlikle haklısın devir babana bile güvenme devriyken bn 2.5 aydr tanıdığım adama koşulsuz güvendm sadece onun gerçek olduğuna inandım ve bn doğru söyledim yalan mı söyleseydim demi ilk aşkım o değilken ilkim misin deseydim. Kimsenin elini tutmadm öpmedim sarilmadm mi deseydim .s
Hayalim evlilik değil di bn ne diyorum, beklemedğm bi anda geldi hersey çok hızlı oldu hazmedemedğm nokta bari babama demeseydim .sBöyle konuşan adamlarla nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz ya nasıl ?! Aklım almıyor sizin gibi insanları, hiçbir mantıklı sebep bulamıyorum bu adamı sevmeniz için. Ya birazcık kendinize saygınız olsun. Diyelim evlenmiştin bu adamla, boşanmaya kalksan ne olacaktı hiç düşündün mü? Ben bıktım 3. sayfa haberlerinde kadınları görmekten, siz hala bıkmadınız mı? Daha 18 yaşındasın Allah aşkına biraz kendi ayaklarım üstünde durayım, şu kadar para kazanayım, şu mevkiye geleyim gibi hayallerin olsun, evlilik hayali mi olur 18 yaşında? İyi ki bitmiş iyi ki.
Aynen öyle, hızlı gitmek için kendi koştu ve yine kendi yoruldu.2.5 ayda biraz hızlı gidilmiş be canım.
Böyle ılımlı yanıtlar rahatlatyo bni, teşekkür ederim atıcam inşallah içimden atıcam.evlenme teklif etmesi falan bile aniden olmuş hiç beklemezken, o yüzden aniden iki günde bırakmasıda normal çünkü sözlünüz ne istedğini bilmiyor boşlukta sanırım ve dengesiz biri. anladığım kadarıyla sizi de sevmiyor gibi geldi.yani yokluktan sizinleymiş gibi. bu tarz biri için üzülmeyin daha yaşınız küçük daha düzgün insanlar çıkar karşınıza
Kızlar ben 2.5 aydır sözlü sayilirdim evlenme teklifi etti ve daha dün yüzüğü falan ona bıraktım. O bitirmek istedi sadece 2 günde dehşet bi değişim oldu.biri bana ve kalbime söz geçirmeyi öğretsin. 15 tatilinde söz yapacaktik nisan olacaktı neden noldu birden :'( babama bile söyledim ben,cok kötüyüm çok .s.s
Üniversite öğrencisiyim zaten bn ve ayrıca 112 de atandm çalışıyorum aynı zamanda kariyer yapmaya çalışıyorum.18 yasindasin yaşitların üniversitede gülüp, eğleniyor meslek ediniyorken bir erkek için üzülmek niye?
Banada öyle geldi daha doğrusu bnm ailemede öyle geldi .sevlilik fobisi olmuş bnce.kaçmak için yer aramış. Hayırlısı be gülüm. .
Bn zaten okuyorum ve okuldan sonra son atamalarda atandım 18 yaşında devlet memuruyum üniversite okuyorum. Yine yaşım küçük ona lafım yok haklısınz hepinizCanım benim yaşım da öyle çok olgun değil, 23yyaşındayım. Ama bana sorarsan 18imdeki halimle simdiki halim kiyaslanamaz bile. O yasta benim de hoslandiklarim begendiklerim oldu. Ciddi bi iliskim olmadi, ve o zamanlar cok üzülürdüm buna. Ama şimdi bakıyorum, iyi ki de olmamis. 18 yaş, kendine birikim yapma, egitim acisindan dönüm noktasi olan bir yastir. Mesela benim lisedeyken cok başarılı olup, ama okuldan hemen sonra evlenen arkadaslarim da oldu. Ama her şeyin bir yaşanma yaşı var. Keşke sevgilimizle az daha nişanlı kalip eğitime devam edip bitince evlenseydik diyorlar.. benim sana tavsiyem, eğitimine yatirim yap önce..
Bu yoldan dönersen kafana sıkarım diyen adamla mı nişanlanmak istediniz? Yaş 18... İyilik etmiş size ayrılarak.Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum
Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum
Ay gerçekten güldürdün valla bilmiyorum nasıl bulduydum ama herkese göre iyi olmuş kaybetmem :)Kafanı patlatırım,topuğuna sıkarım!!!
Böyle arabesk adamları nereden buluyorsunuz cicim Allah aşkına???
çok güvenmişsin kuzum sen hem bak yaşında küçük seçim yaparken bunun gibi göreceğin bir çok insan daha çıkacak karşına hiç üzlme ki erken farkına vardın .demkki aklı farklı yerlerde ki oda olgun değil onun için sen bence takma üzme kendini rahatla inşallah daha iyi ve güvenilir biri çıkar karşına :)Kızlar ben 2.5 aydır sözlü sayilirdim evlenme teklifi etti ve daha dün yüzüğü falan ona bıraktım. O bitirmek istedi sadece 2 günde dehşet bi değişim oldu.biri bana ve kalbime söz geçirmeyi öğretsin. 15 tatilinde söz yapacaktik nisan olacaktı neden noldu birden :'( babama bile söyledim ben,cok kötüyüm çok .s.s
Abla bu dedikleriniz diyorum ya biliyorum böyle olacak, ama kalbim işte acı çeksin istemiyorum neler neler görüyoruz çok şükür ucuz kurtuldum belkide ama üzülüyorum işte .siçindeki üzüntü giderek hafifliyecek...bak etrafında bir çok insan aşk acısı çekiyor ama bitiyor. yine aşık olursun olmaz gibi gelir ama olursun yeterki sen takıntı haline getirme...
Inşallah inşallah güven kırıldı mı bi kez kötü oluyo .s.s bilmiyorum insanlar nasıl buluyo güvenilcek birilerini .s gerçi bn hiç bulma çabasına girmedim o bni bulmuştu doğum Günlerimiz bile aynı gündü en çokta bu bni etkilemişti onun nefesine ortak olmuşum falan diye biraz duygusal yaklaşıyordm ama yok yani gerek yokmuş böyle şeylereçok güvenmişsin kuzum sen hem bak yaşında küçük seçim yaparken bunun gibi göreceğin bir çok insan daha çıkacak karşına hiç üzlme ki erken farkına vardın .demkki aklı farklı yerlerde ki oda olgun değil onun için sen bence takma üzme kendini rahatla inşallah daha iyi ve güvenilir biri çıkar karşına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?