Numarasini sildim çok kararlı bi şekilde hatta eve gelince bugün dayanamadm aradım niye çünkü numarasını ezbere biliyorum başkasıyla görüşüyodu hemen kapattım inşallah görmemistr aradğmiEngelleyerek ise başla ama kararli olmak kaydıyla..
Ah ah.. Bir daha yapma bunu simdi kime faydası oldu.. Bu defteri kapat artik bak kendine zarar veriyorsun.. Kararlı ol birdaha aramiycam de ve arama sen o kadar gucsuz bi kizmisin hayir değilsin tabi kiNumarasini sildim çok kararlı bi şekilde hatta eve gelince bugün dayanamadm aradım niye çünkü numarasını ezbere biliyorum başkasıyla görüşüyodu hemen kapattım inşallah görmemistr aradğmi
evlilik fobisi olmuş bnce.kaçmak için yer aramış. Hayırlısı be gülüm. .Ben 18 yaşındayım ama o 22 yaşındaydı hayatında biri olmadığına eminim ama ben. Sadece 2 gün ya 2 günde evrimin içine etti. Bn hemsireyim hem okuyorum hem çalışıyorum o mezun isinde gücünde herseyi bahane etti önce askerliğm var işte nişan falan bir sürü para ddi borclanmayalm ddi en sonunda ise tuttu geçmişimi sorgulamak yeni aklına geldi bunca ilerlemeden sonra. 15 yaşında ki ilk ve çocukluk aşkımı anlattım elini tuttum sarldm öptüm diye ve artık seni içim almıyor ddi sarılmak öpmek el tutmak ne var ki bunda aslında çok şey ama sanki kızlığım yok tövbe ya ama bn çok üzülüyorum neden mi babama söyledğm için, koşulsuz şartsız ona güvendiğim için, yaşımdan büyük yasadğm için
Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum
Kesin eski sevgilisiyle barışmıştır....Kızlar ben 2.5 aydır sözlü sayilirdim evlenme teklifi etti ve daha dün yüzüğü falan ona bıraktım. O bitirmek istedi sadece 2 günde dehşet bi değişim oldu.biri bana ve kalbime söz geçirmeyi öğretsin. 15 tatilinde söz yapacaktik nisan olacaktı neden noldu birden :'( babama bile söyledim ben,cok kötüyüm çok .s.s
Hayır ne zamandır değil ilerlemeden sonra diyorum yüzük aldı getirdi bn hiç tahmin etmezken bnm üzüldüğm nokta bn hiç beklemyordm hatta hiç evlenmem diye düşünürken hersey aniden ve hızla gelişti ve galiba hızlı giden çabuk yoruldu bizi hızlı tempoya getiren o oldu ve yorulanda yine o oldu. Sıkıntı işte bnm yaşımdan büyük yaşamam oldu. Pişman miyim deli gibi kafamı al taşlara vur yani . Icimden nasıl atıcam yaşanılanlari bilmiyorum .s.s
Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum
Eser kalicak neden mi ? Bn bu sene üniversiteye başladım ve bölümü is sağlığı ve güvenliği uzmanlığı izmirde okumaya başladım 1000 km yol git gel eskişehirden 8 saat sürüyo o kadar yolu 3 saat 45 dakikada geldi 1.5 ayda 3 kez geldi arabasının plakasni bnm ismim yaptırdı. Geldikçe gezdik izmiri, Balıkesiri, bursayi, Çanakkaleyi. Ve bn yaşanılanlar nolacak dediğimde biz bişey yasamadk kızlığınımi aldım ddi şok oldum tanıdığım adam o değildi yani yaşanmslik sadece cinsellik mi ya biri bana izah etsin bn mi anlamıyorum ! Günler geçirmek gezmek yemek yemek ilk defa denizi onunla görmek bunlar yaşanmslik değil mi,ailesiyle tanıştırmk en önemlisi kızın babasına dahi söylemesi bunlar yaşanmslik değil mi
katıksız gerizekalısın.....Inanmiyorum şok oldum haklisin ama bna ne vaatler verdi dedi ki, bu yoldan dönersen eğer kafana sıkarım ben hapiste sen mezarda cürürsün ddi ve bn yaparsam sende bnm kafama sık ddi dün ddm ki silahım olsaydı kafana sıkardım ddm. Ama bn bilmiyorum daha acim taze ya kabullenemyorum beynim dediklerinzn hepsini alglıyo hak veriyo mantığıma uyuyo ama kalbim sisip sisip geliyo ağlamak istiyorum yediremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?