sözlümden ayrıldım ama bu haksızlık, seven insan bırakamazdı hani yardım lütfen. :'(

Engelleyerek ise başla ama kararli olmak kaydıyla..
Numarasini sildim çok kararlı bi şekilde hatta eve gelince bugün dayanamadm aradım niye çünkü numarasını ezbere biliyorum başkasıyla görüşüyodu hemen kapattım inşallah görmemistr aradğmi

Ah ah.. Bir daha yapma bunu simdi kime faydası oldu.. Bu defteri kapat artik bak kendine zarar veriyorsun.. Kararlı ol birdaha aramiycam de ve arama sen o kadar gucsuz bi kizmisin hayir değilsin tabi ki

18 yasindasin yaşitların üniversitede gülüp, eğleniyor meslek ediniyorken bir erkek için üzülmek niye?

Canım benim yaşım da öyle çok olgun değil, 23yyaşındayım. Ama bana sorarsan 18imdeki halimle simdiki halim kiyaslanamaz bile. O yasta benim de hoslandiklarim begendiklerim oldu. Ciddi bi iliskim olmadi, ve o zamanlar cok üzülürdüm buna. Ama şimdi bakıyorum, iyi ki de olmamis. 18 yaş, kendine birikim yapma, egitim acisindan dönüm noktasi olan bir yastir. Mesela benim lisedeyken cok başarılı olup, ama okuldan hemen sonra evlenen arkadaslarim da oldu. Ama her şeyin bir yaşanma yaşı var. Keşke sevgilimizle az daha nişanlı kalip eğitime devam edip bitince evlenseydik diyorlar.. benim sana tavsiyem, eğitimine yatirim yap önce..

olgunlaşmamış genç yaşta bir erkek, klasik sonuç... düşündü aklına geldi yapması gerekenler ve gözünde büyüdü neticede... bu tip insanlardan uzak dur,kendi kendine zarar verir,seni üzer ama takılırsan. yaşın genç, belki mutlu olmayacaktın ya da evlendikten sonra gitseydi daha kötü. zararın neresinden dönersen kardır

Calimero gibi ama bu haksızllıkkkk diye sızlanacagınıza önce bi kendinize gelin,gidin bir duş alın,hayat adil değil,herkes iyi niyetli değil.sonuçta kendine kalacak olan yine sensin,sen güçlüsün,iyisin,neler atlatmadınki,sevgıni hakeden biri çıkacaktır..az zaman...

evlilik fobisi olmuş bnce.kaçmak için yer aramış. Hayırlısı be gülüm. .

Bu da normal değil ki...Sıkarım sıkarsın,mezarda çürürsün filan nedir ?
Bırak inceldiği yerden kopsun.Pek akıl sağlığı düzgün birine benzemiyor.
Sen de çok küçüksün fena kapılmışsın ama daha düzgün birini bulabilirsin.Kayıp değil yani...

Kesin eski sevgilisiyle barışmıştır....

evlenme teklif etmesi falan bile aniden olmuş hiç beklemezken, o yüzden aniden iki günde bırakmasıda normal çünkü sözlünüz ne istedğini bilmiyor boşlukta sanırım ve dengesiz biri. anladığım kadarıyla sizi de sevmiyor gibi geldi.yani yokluktan sizinleymiş gibi. bu tarz biri için üzülmeyin daha yaşınız küçük daha düzgün insanlar çıkar karşınıza

Böyle konuşan adamlarla nasıl evlilik düşünebiliyorsunuz ya nasıl ?! Aklım almıyor sizin gibi insanları, hiçbir mantıklı sebep bulamıyorum bu adamı sevmeniz için. Ya birazcık kendinize saygınız olsun. Diyelim evlenmiştin bu adamla, boşanmaya kalksan ne olacaktı hiç düşündün mü? Ben bıktım 3. sayfa haberlerinde kadınları görmekten, siz hala bıkmadınız mı? Daha 18 yaşındasın Allah aşkına biraz kendi ayaklarım üstünde durayım, şu kadar para kazanayım, şu mevkiye geleyim gibi hayallerin olsun, evlilik hayali mi olur 18 yaşında? İyi ki bitmiş iyi ki.

sevgili ergen....
o yaslarda herkes yüzük takar...
geçmişini bahane etmesine ''ayy nolcakk yaa kızlığım mı yok sankiii'' demişsin...
şimdi de o sana ''nolcak ayrılalım kızlıgını mı aldım sanki'' dediğinde her şey cinsellik mi diyorsun..
kızlık ya da kadınlık üzerinden ne güzel yürüyorsunuz öyle...
evet her şey bir zar demek değildir...
o yüzden gerçekten seven bir erkek böyle küçük şeyler üstünde durmaz...
cinsellik üzerindeki yorumlarınız korkunç ikinizin de...
bu kafayla nereye kadar gidersiniz bilmiyorum ama umarım değişir bir şeyler...
herneyse , ergenlik hevesiyle bi işe kalkışmışsınız, heves bitmiş yüzükler ortada kalmıs.. çok takılma daha çoook gençsin...

2 günde değişiyorsa başka biri vardır genelde böyle oluyor.
Bir de artık şu devirde eski sevgilisiyle öpüşmeyen kaç kız vardır Allah aşkına.
Bizden sonraki nesil daha hızlı hemde
Ayrılmak için bahane olmuş bence öpüşmen o olmasa başka neden bulacaktı

katıksız gerizekalısın.....
bu konusşmalar ne ya!

böyle adamlara nasıl prim veriyorsunuz ben alamıyorum ya...
uamrım adam olursun.....

sen 18 o 22 yaşında.
evlilik düşünülmesi için o kadar erken bir yaş ki.

ne diyim şimdi adamın sözleri zaten karakterini belli ediyor, sen belli ki safsın.

zamanla geçer. ( sözlün falan da değilmiş ayrıca, sevgilinden ayrılmışsın )

18 yaşında o yaşadıkların "büyük yaşanmışlık" olarak gelir ama hele biraz daha büyü!...

2 buçuk aydır tanıdığın biriyle evlilik yoluna ne cesaret girebiliyosun ki. Adam gözünü boyamak için bence sana yüzük taktı evlilik teklif etti, canı sıkıldı terketti. Fazla güvenmişsin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…