sözlümden ayrıldım :(

yazacaklarıma kırılmanı istemem tatlım ama doğru bildiğimide söylerim ben
sözlün iyi olabilir seviyoda olabilirsin itirazım yok
ama iş tek damatta bitmiyor aile çok önemli
insanlar değişmezler bence yedisinde neysen yetmişindede o olursun
kimsenin aileni üzmesine izin verme
gelecekte yine sevebilirsin yeni bi eş bulabilirsin ama aile tektir
senin için belliki yeterince fedakarlık etmişler sende mentıklı davranabilmek için onlara danış daima
üzülme zaman herşeyin ilacı

:emir_bebek:

Muneccim değilim ama senin kibirli bir insan olduğunu görüyorum...
Cok bilmiş değilim sadece kibrinin daha ne kadar ileri gidebileceğini merak ediyorum...
Konu acıyorsun sen sen gelme hesabı yapıyorsun...
Cok tuhaf...
Sana tavsiye, kibrinden vazgeç ve kinci olma :3:
[/Q
sen bana tavsiye veremezsin. konu açarım, açtığım konu senin çok bilmiş yorumların için değil, burdaki güzel insanların fikirlerini ve desteğini almak için. sen bütün cevaplarında mubarek milletin hayatını yalayıp yutmuş gibi cevaplıyorsun. komplekslisin galiba, istenmediğin halde yine de bilmiş bilmiş cevaplar yazıyosun. içinin fesatlığı yazdığın her cevapta belli ediyor kendini. benim insanlara yaklaşımıma bak bir de kendi cevaplarına bak sonra bak bakalım kim fesat, çok bilmiş, kibirli öğrenirsin güzelim.... lüzumsuz cevaplar yazma.

1 buçuk sene sabrettim, ailenin ilgisizliği, sorumsuzluğu, hatalarını düzeltmeyişleri sonunda bize yansıdı ve ayrıldık. hakkımızda hayırlısı olsun... Şuan acı çekiyoruz oğulları perişan ama hala ailesi arayıp ta kızım noldu niye ayrıldınız diye sormadı. yazıklar olsun...

sizin aranızda problem yoksa ,problem yaratan sadece ailelerse bence btirmekle yanlış yapmışsınız.aileler anlaşamıyorsa sıkıntı her zaman olacaktır bunu ilişkinize yansıtmamak ve sahip çıkmak sizin elinizde.çok zor durumlar ALLAH yardımcın olsun canım

teşekkür ederim canlarım içten yorumlarınız ve dilekleriniz için. hayırlısı herşeyin. elleriniz dert görmesin. gelişmeleri yine yazarım size. tabi gelişme olursa.

teşekkür ederim canlarım içten yorumlarınız ve dilekleriniz için. hayırlısı herşeyin. elleriniz dert görmesin. gelişmeleri yine yazarım size. tabi gelişme olursa.

kısmet ve eğer hayırlı olacaksa olsunn inşallahhh :)

:emir_bebek:

sen bana tavsiye veremezsin. konu açarım, açtığım konu senin çok bilmiş yorumların için değil, burdaki güzel insanların fikirlerini ve desteğini almak için. sen bütün cevaplarında mubarek milletin hayatını yalayıp yutmuş gibi cevaplıyorsun. komplekslisin galiba, istenmediğin halde yine de bilmiş bilmiş cevaplar yazıyosun. içinin fesatlığı yazdığın her cevapta belli ediyor kendini. benim insanlara yaklaşımıma bak bir de kendi cevaplarına bak sonra bak bakalım kim fesat, çok bilmiş, kibirli öğrenirsin güzelim.... lüzumsuz cevaplar yazma.

Ben sana tavsiye veririm vermesine de sen algılamak istemezsen (ya da algılayamazsan mı desem :32:) o zaman arklı be bitliiiiii :16:
İstenip istenmeme durumum yok, burası özgür bir platform... :51:
İstediğim kadar da cevap yazma hakkına sahibim.
Buna konu kapanmadığı sürece kimse de karşı koyamaz. :24:
Senin insanlara yaklaşımın belli. :27:
Sözlün kullandığın kelimeleri herkes okudu... Eleştirdi.
İşine gelmeyenlere de hakaret ettin.
Hem insanları küçük görüyorsun sonra da kalkıp gelin olarak istenmediğini söylüyorsun.
Hem kibirli hem kötü niyetli hem de kompleksli... :31:
Senin gibilerin Allah yardımcısı olsun.
Her zaman yalnız kalmaya ve yalnız bırakılmaya mahkumsunuz. :39:

Ben sana tavsiye veririm vermesine de sen algılamak istemezsen (ya da algılayamazsan mı desem :32:) o zaman arklı be bitliiiiii :16:
İstenip istenmeme durumum yok, burası özgür bir platform... :51:
İstediğim kadar da cevap yazma hakkına sahibim.
Buna konu kapanmadığı sürece kimse de karşı koyamaz. :24:
Senin insanlara yaklaşımın belli. :27:
Sözlün kullandığın kelimeleri herkes okudu... Eleştirdi.
İşine gelmeyenlere de hakaret ettin.
Hem insanları küçük görüyorsun sonra da kalkıp gelin olarak istenmediğini söylüyorsun.
Hem kibirli hem kötü niyetli hem de kompleksli... :31:
Senin gibilerin Allah yardımcısı olsun.
Her zaman yalnız kalmaya ve yalnız bırakılmaya mahkumsunuz. :39:

herkes mi eleştirdi ahaha. senin gibi 3 5 tane kompleksli fesat ve kıskanç insan eleştirdi. fesatlığını klavyeye döken insansın sen. burası özgür platform tabiki de ama seninki farklı bir durum inat, fesatlık, komplekslilik. seni öteki konumdan mor etmeme rağmen hala inatla yazman ne kadar kompleksli olduğunu gösteriyor. sen bana tavsiye veremezsin istersen sabaha kadar tavsiye yaz. senin gibi kötü niyetli, fesat birinin tavsiye vermeye aklı yetmez. verirsen de işte böyle saçmalıklarla dolu olur. milletle yatıp kalkıyormuş yaşıyormuş gibi yazarsın sadece. müneccimlik yaparsın. valla bende senin sevgiline acıdım şimdi. tanımadığı insanların hayatına kötü yorumlar yapan, yüzsüz biriyle nereye kadar. yazık yani. allahtan uzaktaymış sevgilin:1::1: allah sabır versin sevgiline:1::1: bu arada allaha şükür yalnız değilim çevremde çoook sevilen bir insanım sen rahat ol:1::1: ama senin gibi tanımadığı insana bile fesatlık yapan insanlar sevilmez. benim insanların derdine yazmış olduğum yorumları oku, kendine örnek al biraz. burda insanlara yardımcı olmak gerekir. klavyeye dökme fesatlığını.

Cok zor olmali senin icin, yuregin daralcak an gelecek nefes alamiyacaksin ama gececek canim. Sabret.

Simdiden deger vermiyrlarsa ilerde hic vermezler. En iyisini y apmissin. Soucta ailenin ve kendinin kiymetlsisin....

Cok zor olmali senin icin, yuregin daralcak an gelecek nefes alamiyacaksin ama gececek canim. Sabret.

Simdiden deger vermiyrlarsa ilerde hic vermezler. En iyisini y apmissin. Soucta ailenin ve kendinin kiymetlsisin....

sağol canım. hayırlısı bunda da bir hayır vardır mutlaka.

herkes mi eleştirdi ahaha. senin gibi 3 5 tane kompleksli fesat ve kıskanç insan eleştirdi. fesatlığını klavyeye döken insansın sen. burası özgür platform tabiki de ama seninki farklı bir durum inat, fesatlık, komplekslilik. seni öteki konumdan mor etmeme rağmen hala inatla yazman ne kadar kompleksli olduğunu gösteriyor. sen bana tavsiye veremezsin istersen sabaha kadar tavsiye yaz. senin gibi kötü niyetli, fesat birinin tavsiye vermeye aklı yetmez. verirsen de işte böyle saçmalıklarla dolu olur. milletle yatıp kalkıyormuş yaşıyormuş gibi yazarsın sadece. müneccimlik yaparsın. valla bende senin sevgiline acıdım şimdi. tanımadığı insanların hayatına kötü yorumlar yapan, yüzsüz biriyle nereye kadar. yazık yani. allahtan uzaktaymış sevgilin:1::1: allah sabır versin sevgiline:1::1: bu arada allaha şükür yalnız değilim çevremde çoook sevilen bir insanım sen rahat ol:1::1: ama senin gibi tanımadığı insana bile fesatlık yapan insanlar sevilmez. benim insanların derdine yazmış olduğum yorumları oku, kendine örnek al biraz. burda insanlara yardımcı olmak gerekir. klavyeye dökme fesatlığını.
İnsanlarla tabiri caizse sidik yaristirmak hosuna gidiyor oyle mı :1:
U U uhhh bu ne hırs? :1:
Dikkat et tatlım keskin sirke kabına zarar verir...
Hakaret etmek kolay ben de sayarım ama gerek yok bu sekilde alcalmaya.
Madem beni mor ettin o ne demekse mor etmek :1: ne demeye surekli sayfamdasin?
Bu arada soru sormuyorum dikkat et sana cevabı farklı sekilde geri iade ediyorum :1:
Kim kompleksli gor diye :37:
Âmin tatlım duana duaciyim Allah tüm sevgilisi olanlara ve sevip sevilenlere sabır versin kolaylık versin :1:
Demek ki neymiş yanlış saat gunde 2 defa da olsa dogruyu gösterirmiş.
Aferin aferin olacak.
Azmaden dagları delmiş :emir_bebek:

İnsanlarla tabiri caizse sidik yaristirmak hosuna gidiyor oyle mı :1:
U U uhhh bu ne hırs? :1:
Dikkat et tatlım keskin sirke kabına zarar verir...
Hakaret etmek kolay ben de sayarım ama gerek yok bu sekilde alcalmaya.
Madem beni mor ettin o ne demekse mor etmek :1: ne demeye surekli sayfamdasin?
Bu arada soru sormuyorum dikkat et sana cevabı farklı sekilde geri iade ediyorum :1:
Kim kompleksli gor diye :37:
Âmin tatlım duana duaciyim Allah tüm sevgilisi olanlara ve sevip sevilenlere sabır versin kolaylık versin :1:
Demek ki neymiş yanlış saat gunde 2 defa da olsa dogruyu gösterirmiş.
Aferin aferin olacak.
Azmaden dagları delmiş :emir_bebek:

allahtan saydırmamışsın :) bide saydırsan nolacak çok merak ettim doğrusu. güzelim sidik yarıştıran sensin ki istenmediğin yere zorla geliyorsun. şu tabirle kaşınıyorsun yani zorla :D senin gibi kompleksli olsam sürekli açtığın konulara yazdığın cavaplara senin gibi maydonoz olurdum. hani sen öylesin ya :) aramızda geçen konuşmalardan sonra gelip hala yorum bırakıyorsan yüzsüzsün ve sidik yarıştıryorsun tabiri sana uyar bana değil. bak bakalım ben sana herhangi bir yorum yapmışmıyım konularına. aklını ( varsa tabi) başka şeylere yor. benimle uğraşma yorulursun. git gerçek hayatta sidik yarıştır insanlarla madem bu kadar hoşuna gidiyor :D

hişşşttt kavga etmeyin yaaaa.. canım ne yaptnz olumlu bi gelişme var mı?

allahtan saydırmamışsın :) bide saydırsan nolacak çok merak ettim doğrusu. güzelim sidik yarıştıran sensin ki istenmediğin yere zorla geliyorsun. şu tabirle kaşınıyorsun yani zorla :D senin gibi kompleksli olsam sürekli açtığın konulara yazdığın cavaplara senin gibi maydonoz olurdum. hani sen öylesin ya :) aramızda geçen konuşmalardan sonra gelip hala yorum bırakıyorsan yüzsüzsün ve sidik yarıştıryorsun tabiri sana uyar bana değil. bak bakalım ben sana herhangi bir yorum yapmışmıyım konularına. aklını ( varsa tabi) başka şeylere yor. benimle uğraşma yorulursun. git gerçek hayatta sidik yarıştır insanlarla madem bu kadar hoşuna gidiyor :D

Burası özgür bir yer.
Hani şahsi alanın olur gel çıkar anlarım.
Dediğim gibi buna sen karışamazsın Sevgili forum üyesi...
Sayfama sürekli uğradığını biliyorum.
Boşuna kendini aklama...
Önemli de değil neyse. Sadece bu kafayla sen çok üzülürsün. Tek dileğim bir gün insanlara tepeden bakmayı bırakman.
Kendi aileni üstün gör karşındakini küçük gör, yok kendi eğitimini üstün gör karşındakini aşağıla...
Ne kadar basit görüyorsunuz bu hayatı.
Çok yazık. Sadece bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa diğer şeyler senin agresif tavrın yüzünden takındığım bir alaycılıktı.

Burası özgür bir yer.
Hani şahsi alanın olur gel çıkar anlarım.
Dediğim gibi buna sen karışamazsın Sevgili forum üyesi...
Sayfama sürekli uğradığını biliyorum.
Boşuna kendini aklama...
Önemli de değil neyse. Sadece bu kafayla sen çok üzülürsün. Tek dileğim bir gün insanlara tepeden bakmayı bırakman.
Kendi aileni üstün gör karşındakini küçük gör, yok kendi eğitimini üstün gör karşındakini aşağıla...
Ne kadar basit görüyorsunuz bu hayatı.
Çok yazık. Sadece bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa diğer şeyler senin agresif tavrın yüzünden takındığım bir alaycılıktı.

sayfana sürekli uğramadım. sadece diğer insanlarada neler yazdığını görmek için baktım o kadar. sen benim kafamı da nerden biliyorsun yahu. sen önce şu bilmiş tavırları bırak önce. alaycılık yapıcağına insanlara faydalı olacak şeyler yaz. sorun değil ben sabaha kadar sana cevap yazarım konumda takılmaya devam et. kendimi sana aklamaya ihtiyacım yok. sen kimsin ki? dileklerin ve umutların benim üzerime olmasın. çünkü benim için şu forumda bir boş 'teneke' olarak işaretlisin. sen bence bu elit insan ayaklarını bırak. insanların hayatına maydonoz olup, bilmediğin şeyler için kötü yorumlar yaptıktan sonra, insanlara bir faydan dokunmadıktan sonra elit insan ayakları yapma yemezler çünkü.

Back
X