merhaba kızlar. ayrılıp ayrılmamak tabiki benim kararım ama yine de insanın desteğe ve yorumlara ihtiyacı oluyor. benim derdim sözlüm ve ailesiyle. ailesi çok ilgisiz. çevreme baktığımda insanlar gelini olacak kişileri el üstünde tutuyor. benimkiler ne arar ne sorar ne hediye alır ne de düğünle ilgili konuşurlar. daha nişan tarihi bile yok ortada sözleneli 1 sene oldu. ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Bazen düşünüyorum hani derler ya isteyen daha değerli olur diye. Ben hiçbir şey istemediğim için mi bu durumdayım? Kendimi değersiz hissettiriyorlar bana. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm eğer olaya bu çerçeveden bakarsak. Ben hiçbir şekilde eksiklik hissettirmiyorum ona. Burda mı hata yapıyorum? Aklımda türlü türlü fikirler dolaşmaya başladı. Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Hiç bişey istememiştim bugüne kadar ama baktım çevreme isteyenler daha değerli oluyor hep. Bende düğünde istemeye karar verdim. Daha bir çok olay oldu anlatsam sen salaksın bile dersiniz yani. Kısaca bahsettim sizlere.