sözlüme istemsiz çok kötü davranıyorum lütfenn yardım edinn

Nurmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
51
17
38
bu benim ikinci konum bilenler vardır bekli 4 yıllık bi ilişkim var ve geçen şubat isteme söz olmuştu. Allah nasip ederse 1 ay sonrada nişanımız var.
Bizim Allah'a şükür çok iyi giden bir ilişkimiz var. gerçekten çok ama çok iyi biri sevgilim. hani diyorum ne yaptım da Allah'ım böyle birini çıkardın karşıma.. Direk giriyorum konuya..

Benim çok büyük bir sorunum var ki oda bazen çok gereksiz trip yapıp surat asıp sinirleniyorum. Hemen sonrasında çok pişman oluyorum çünkü sürekli usanmadan alttan alıp beni hep el üstünde tutar. Ve o böyle yaptıkça kendimden davranışlarımdan çok utanıyorum. Hak etmediği halde kötü davranmak beni mahvediyor. Her zaman herkesten ve her şeyden önce beni düşünüp el üstünde tutan birine böyle davranmak çok büyük bir haksızlık.
ilerde katlanılmayacak kadar tükenmiş olmamızı istemiyorumm..
Nişan düğün stresiylemi neden bilmiyorum şu son 2 aydır bu problemle karşı karşıyayım.

NOLURR YARDIM EDİN Bİ AKIL Bİ ÖNERİ... Gönlünü almak istiyorum olaylar uzamadan yaşım daha 22 ve çok acemiyim bu konularda. Bi abla bi arkadaş olarak önerilerini bekliyorum.

Böyle devam edersen ilerde ciddi konularda bile kussen adam umursamaz yapamıyorum diyorsan bile kendini tutmalisin geleceğinizi düşünüp

Seninki biraz şımarıklık gibi geldi bana
Herseferinde pişman oluyorsun ama gene yapıyorsun
Kaçan kovalanır misali
Sözlün nereye kadar bu triplerini çekicek?erkekler böyle şeylere fazla gelemez
İnşallah evlenince acısı çıkmaz
Herşey sende bitiyor biz ne desek boş,istersen başarırsın...

Adam altan aldikca el üstünde tutukca siz simarmissiniz baska aciklamasi yok.

Evlenince bunların acısını cıkartmasında.

Kendinize gelin bence. Küçük kız cocugu olmaya gerek yok.
[/QUO Beraberken sorun yok aslında uzun olmaz dersiniz biraz detay anlatıp daha doğru kararlar almanızı isterim ama sıkılırsınız diye yazamadım. ama şunu söylemem gerekirse evlenince bu gerginliklerin olmayacağına inanıyorum. ki oda bunun acısını çıkarmak için ffırsat kollayan biri değil :cry: ve ben kızdığım anlarda kendimi tutamamaktan dolayı çok üzgünüm çünkü o bunu yapıp kırmıyosa benimde bunu yapmam gerekir . ve sizce nasıl mutlu neşe dolu güzel bi sürpriz yapıp mutlu edebilirim? çok sever minik sürprizleri. çok üzgün çokk:KK61:

bu benim ikinci konum bilenler vardır bekli 4 yıllık bi ilişkim var ve geçen şubat isteme söz olmuştu. Allah nasip ederse 1 ay sonrada nişanımız var.
Bizim Allah'a şükür çok iyi giden bir ilişkimiz var. gerçekten çok ama çok iyi biri sevgilim. hani diyorum ne yaptım da Allah'ım böyle birini çıkardın karşıma.. Direk giriyorum konuya..

Benim çok büyük bir sorunum var ki oda bazen çok gereksiz trip yapıp surat asıp sinirleniyorum. Hemen sonrasında çok pişman oluyorum çünkü sürekli usanmadan alttan alıp beni hep el üstünde tutar. Ve o böyle yaptıkça kendimden davranışlarımdan çok utanıyorum. Hak etmediği halde kötü davranmak beni mahvediyor. Her zaman herkesten ve her şeyden önce beni düşünüp el üstünde tutan birine böyle davranmak çok büyük bir haksızlık.
ilerde katlanılmayacak kadar tükenmiş olmamızı istemiyorumm..
Nişan düğün stresiylemi neden bilmiyorum şu son 2 aydır bu problemle karşı karşıyayım.

NOLURR YARDIM EDİN Bİ AKIL Bİ ÖNERİ... Gönlünü almak istiyorum olaylar uzamadan yaşım daha 22 ve çok acemiyim bu konularda. Bi abla bi arkadaş olarak önerilerini bekliyorum.

bence siz şimdiden bu duygularınızı onunla 1 kez olsun paylaşın
tam da öyle davrandığınız bir anda, aslında hatalı olduğunuzun farkında olduğunuzu, bunu aşmaya çalıştığınızı, stres yüzünden olduğunu 1 defa söyleyin
bu bile rahatlatır biraz onu

Adam altan aldikca el üstünde tutukca siz simarmissiniz baska aciklamasi yok.
haklısınız bende tam bundan bahsediyorum ben şımarık bi kız değil ona destek olan bir bayan olmak istiyorum. afedersiniz önceden gelen bi şımarıklıktan bu şımarıklık damarı. bende tam bu noktada sizlerden yardım istiyorum nasıl tam motive sağlayıp bunu bırakırım. vede gönlünü almak istiyorum dünde küçük bi surat düşürme olayı geçti aramızda :KK61:

bence siz şimdiden bu duygularınızı onunla 1 kez olsun paylaşın
tam da öyle davrandığınız bir anda, aslında hatalı olduğunuzun farkında olduğunuzu, bunu aşmaya çalıştığınızı, stres yüzünden olduğunu 1 defa söyleyin
bu bile rahatlatır biraz onu
konuştum oda bu konuda o yüzden anlayışlı bana karşı dediğiniz gibi anlayışlı davranıp destek oluyo bana ama ben bu zamanları stresli değil mutlu ve güzel geçirmek istiyorum çünkü evlilik konusunda durumları çok iyi olmadığı için anlayışla yaklaşıyorum asla ters cevap verip kırmıyorum tek sorunumuz benim ani parlamalarım.:sinirli:

Seninki biraz şımarıklık gibi geldi bana
Herseferinde pişman oluyorsun ama gene yapıyorsun
Kaçan kovalanır misali
Sözlün nereye kadar bu triplerini çekicek?erkekler böyle şeylere fazla gelemez
İnşallah evlenince acısı çıkmaz
Herşey sende bitiyor biz ne desek boş,istersen başarırsın...

ben biraz istikrarsızım madem açık konuşuyoruz. ve o yüzden bazı şeylerde karar verdiğim zaman zorlanıyorum hep ve bu konuda ikimizde yıpranmadan yeni başlamış bi olay için önlem almaya çalışıyorum ama tek başıma beceremiyorum o bana destek oluyo hemen hatırlatıp çözümlüyoruz ama adamı da yıpratmak istemiyorum o yüzden yardımlarınızı istedim. ve eğer içinde küçük bi kırgınlık olduysa bile ki olmuştur bunu telafi edebilmek için sizce ne yapabilirim :110:

insan istemsiz yaptığı bi davranışını nasıl frenler peki? bi yol gösterebilirmisiniz bu konuda ?
çünkü tutamıyorum kendimi :cry:
Tepkini vermeden bir 10 saniye düşün; bu gerekli mi diye.

Bir de şu aklında bulunsun, kim kime gücü yetiyor, nazı geçiyorsa onu üzüyor. Karşındaki asıp kesen sinirli bir tip olsaydı böyle davranabilir miydin? Bir yerde şalter atar adamda, roller değişir sonra. Siz hep alttan alan olursunuz.
22 gerçekten erken bu arada. Bu kadar sorumluluğu bünye almıyorsa en azından 2 yıl erteleseydiniz evlilik olayını.

konuştum oda bu konuda o yüzden anlayışlı bana karşı dediğiniz gibi anlayışlı davranıp destek oluyo bana ama ben bu zamanları stresli değil mutlu ve güzel geçirmek istiyorum çünkü evlilik konusunda durumları çok iyi olmadığı için anlayışla yaklaşıyorum asla ters cevap verip kırmıyorum tek sorunumuz benim ani parlamalarım.:sinirli:

bak canim sözlün sabreder anlayis gösterir ama her insanin bir siniri vardir o siniri astiktan sonra Allah korusun sevgisini, saygisini yitirmeye baslar bak burada bir bayaninin konusu var Yine Kavga ettik diye ordaki bayanda böyle tripli falan inan bu iyi birsey degil ama bunu fark etmen bile iyi birsey.

Böyle devam edersen ilerde ciddi konularda bile kussen adam umursamaz yapamıyorum diyorsan bile kendini tutmalisin geleceğinizi düşünüp
kocaman bi çıkmazdayım kendim çok savaştım psikolojik bi destek bile almayı düşündüm çok araştırdım ama son çare sizlere danışıp ondan sonra baş edemezsem gitmeye karar verdim . onu çok seviyorum ve üzmek hiç istemiyorum. mutlu olduğumuz kırılmadığımız 2 ay öncesindeki nur olmak istiyorum sadece :mad:

ben biraz istikrarsızım madem açık konuşuyoruz. ve o yüzden bazı şeylerde karar verdiğim zaman zorlanıyorum hep ve bu konuda ikimizde yıpranmadan yeni başlamış bi olay için önlem almaya çalışıyorum ama tek başıma beceremiyorum o bana destek oluyo hemen hatırlatıp çözümlüyoruz ama adamı da yıpratmak istemiyorum o yüzden yardımlarınızı istedim. ve eğer içinde küçük bi kırgınlık olduysa bile ki olmuştur bunu telafi edebilmek için sizce ne yapabilirim :110:
Tepki vereceğin zaman içinden yavaş yavaş 10 a kadar saymayı dene bakalım

Tepkini vermeden bir 10 saniye düşün; bu gerekli mi diye.

Bir de şu aklında bulunsun, kim kime gücü yetiyor, nazı geçiyorsa onu üzüyor. Karşındaki asıp kesen sinirli bir tip olsaydı böyle davranabilir miydin? Bir yerde şalter atar adamda, roller değişir sonra. Siz hep alttan alan olursunuz.
22 gerçekten erken bu arada. Bu kadar sorumluluğu bünye almıyorsa en azından 2 yıl erteleseydiniz evlilik olayını.

evlilik önümüzdeki mayıs acele etmiyorum onun için ama şu var sevgilim o kadar düzgün bi ADAM ki tek problemimiz 2 aydır olan bu olay. biz çok hasretiz birbirimize. hep neşeli mutlu bi ilişkimiz vardı hiç üzüp kırmayıp bağırmayan bi çiftiz ama bana noluyo anlamıyorum o yüzden çok afalladım ya zaten 10 saniye sakin olmaya çalışacağım.. peki olduysa içinde bi kırgınlık bunu nasıl giderebilirim?

bak canim sözlün sabreder anlayis gösterir ama her insanin bir siniri vardir o siniri astiktan sonra Allah korusun sevgisini, saygisini yitirmeye baslar bak burada bir bayaninin konusu var Yine Kavga ettik diye ordaki bayanda böyle tripli falan inan bu iyi birsey degil ama bunu fark etmen bile iyi birsey.

Biliyorum gördüm az önce. Allah korusun o kıvama gelmek istemiyorum. öncesinde yoktu böyle bişey şür inşallah bundan sonrada olmaz ama bu geçiş zamanını güzel heycan dolu mutlu ve eğlenceli geçirmek istemiyorum. kimse yanında somurtan surat asıp enerjisini çeken birini istemezki birde bu kişi sizin hayatınızı paylaşıp ömrünüze arkadaşlık edecekse...

Ben aklı dengesi yerinde olan hickimsenin istemsiz hareket etmeyeceğine eminim.siz istemeden oluyor diyorsunuz da bu imkansız. Streste bile olsanız farkında değilim bile deseniz bilinç altınıza sizi böyle davranmaya itiyor çünkü sozlunuz çok naif..bunu bildiğiniz için rahatsınız. İnsan isterse hareketlerini kontrol edebilir.Nasıl ki babanıza yada kendinizden büyük herhangi birine ne kadar stresli dahi olsanız dikkatli davraniyorsaniz sozlunuzede dikkat edebilirsiniz.evlenmek üzere olan bir hanımın biraz olgun olması gerekir eğer bu olgunluğa sahip değilseniz kararınızı birdaha gözden geçirin.

Ben olsam böylesine şımarık bir kızı çekmezdim. O ne yani o kadar üstüne düşşsün ilgilensin sonra da sen surat as sorun çıkar.. nereye kadar yani?
sözlünde hata. bitirecek ilişkiyi. ben dayanamam bu kadarına diyecek.

Back
X