sözlüme istemsiz çok kötü davranıyorum lütfenn yardım edinn

Ben aklı dengesi yerinde olan hickimsenin istemsiz hareket etmeyeceğine eminim.siz istemeden oluyor diyorsunuz da bu imkansız. Streste bile olsanız farkında değilim bile deseniz bilinç altınıza sizi böyle davranmaya itiyor çünkü sozlunuz çok naif..bunu bildiğiniz için rahatsınız. İnsan isterse hareketlerini kontrol edebilir.Nasıl ki babanıza yada kendinizden büyük herhangi birine ne kadar stresli dahi olsanız dikkatli davraniyorsaniz sozlunuzede dikkat edebilirsiniz.evlenmek üzere olan bir hanımın biraz olgun olması gerekir eğer bu olgunluğa sahip değilseniz kararınızı birdaha gözden geçirin.
burda herkesin dediği gibi sizin dediklerinizde doğru. ve bi kaç kişiyle beraber sizde evlilik olgunluğundan bahsettiniz ne o olgunluk? sizin sessiz olup eşinizle kavga etmeyen ve ev geçindirmek mi? yada herşeye tamam diyen pasif bi bayanmı? hayır. beraber evden çıkmaya paranız yokken bile bundan güzellik çıkarıp beraaber mutlu olup adamın başını yememek. budur asıl olgunluk. OLGUNLUK aslında birazda ANLAYIŞTIR birbirinize olan saygınızı sevginizi kaybetmemeniz. BİZ BİRBİRİMİZE SEVGİ VE SAYGIMIZI KAYBETMEDİK. sadece ben kısa bir süredir sinirlendiğimde tutamıyorum ona direk yansıtıyorum ve sonrasında pişman oluyorum çünkü normalde böyle davranan biri değilim bu beni rahatsız ediyor. sinirlenmek saygısızlık değildir ama sinirlendiğinde davranışlarında sevgisizlik ve gurur kırıcı bi eylem yada söz varsa bu saygısızlık. ben bu ikisini ayırt edebiliyorum. tek sorum sinirlensem bile bunu nasıl sönümleyip ve eğer istemeden onu incittiysem nasıl gönlünü alıp mutlu edebilirim. yanlış anlamayın size sert çıkmak değil amacım ama yada diğer yardımcı olmaya çalışanlara. sadece benim kafa yapım bu asıl sorunumda bu demek için yazdım bunu. Teşekkürler.

evlilik önümüzdeki mayıs acele etmiyorum onun için ama şu var sevgilim o kadar düzgün bi ADAM ki tek problemimiz 2 aydır olan bu olay. biz çok hasretiz birbirimize. hep neşeli mutlu bi ilişkimiz vardı hiç üzüp kırmayıp bağırmayan bi çiftiz ama bana noluyo anlamıyorum o yüzden çok afalladım ya zaten 10 saniye sakin olmaya çalışacağım.. peki olduysa içinde bi kırgınlık bunu nasıl giderebilirim?
Küçük bir sürpriz, ince düşünülmüş bir hareket, sevgi sözcükleri bunlar yeterli bence. Ona sevdiğini, değer verdiğini göster; yeni kırgınlıklar yaratma; bence alırsın gönlünü. Zaten anlattığın kadarıyla, kinci, ince hesap tutan biri değil sözlün. Sen bugünden itibaren daha iyi davran, o eskileri hatırlamayacaktır bile. ;)

Ben olsam böylesine şımarık bir kızı çekmezdim. O ne yani o kadar üstüne düşşsün ilgilensin sonra da sen surat as sorun çıkar.. nereye kadar yani?
sözlünde hata. bitirecek ilişkiyi. ben dayanamam bu kadarına diyecek.
yormayın beni ve üst yorumu okuyun. kimsenin eleştirmeye dil uzatamayacağı kadar güzel bi ilişkim ve iki güzel bireyiz. ki ben bi sorun algıladım bunun büyük birşeye dönmesini engellemeye çalışıyorum olumsuz yorumlar yapacağınıza saygı gösterip çözüm yolu göstermeisiniz bence. olumsuz olmaya gerek yok. sizin gibi olmadı ayrıl olmadı bitir birinin evliliğide uzun sürmezki bence bu yaştan sonrada bu şekilde bekar devam edin siz . :KK25:

burda herkesin dediği gibi sizin dediklerinizde doğru. ve bi kaç kişiyle beraber sizde evlilik olgunluğundan bahsettiniz ne o olgunluk? sizin sessiz olup eşinizle kavga etmeyen ve ev geçindirmek mi? yada herşeye tamam diyen pasif bi bayanmı? hayır. beraber evden çıkmaya paranız yokken bile bundan güzellik çıkarıp beraaber mutlu olup adamın başını yememek. budur asıl olgunluk. OLGUNLUK aslında birazda ANLAYIŞTIR birbirinize olan saygınızı sevginizi kaybetmemeniz. BİZ BİRBİRİMİZE SEVGİ VE SAYGIMIZI KAYBETMEDİK. sadece ben kısa bir süredir sinirlendiğimde tutamıyorum ona direk yansıtıyorum ve sonrasında pişman oluyorum çünkü normalde böyle davranan biri değilim bu beni rahatsız ediyor. sinirlenmek saygısızlık değildir ama sinirlendiğinde davranışlarında sevgisizlik ve gurur kırıcı bi eylem yada söz varsa bu saygısızlık. ben bu ikisini ayırt edebiliyorum. tek sorum sinirlensem bile bunu nasıl sönümleyip ve eğer istemeden onu incittiysem nasıl gönlünü alıp mutlu edebilirim. yanlış anlamayın size sert çıkmak değil amacım ama yada diğer yardımcı olmaya çalışanlara. sadece benim kafa yapım bu asıl sorunumda bu demek için yazdım bunu. Teşekkürler.
Olgunluk tabiki de herşeye sessiz kalmak boyun eğmek değildir. Olgun insanlar gerçekten sinirlenecek bir durum yoksa sakın davranir.cidden kızilacak bir durum olduğunda da sakin davranarak saygısını seviyesini koruyarak tavrını belli eder.bunu herzaman yapamasakta en azından denemek lazım. Yolun daha çok başındasın. Şimdiden birbirinize olan saygınızı kaybederseniz sevgide biter.Ben senden yaşça çok büyüğüm belkide bu yüzden böyle düşünüyorum. Yas almakta insana olgunluk kazandırıyor. Ve eğer dediğin gibi sinirlendiginde kırıcı davranmiyorsan gururunu incitmiyorsan neden dert ediyorsun?ayırt edebiliyorum diyorsun ya..

Küçük bir sürpriz, ince düşünülmüş bir hareket, sevgi sözcükleri bunlar yeterli bence. Ona sevdiğini, değer verdiğini göster; yeni kırgınlıklar yaratma; bence alırsın gönlünü. Zaten anlattığın kadarıyla, kinci, ince hesap tutan biri değil sözlün. Sen bugünden itibaren daha iyi davran, o eskileri hatırlamayacaktır bile. :KK66:

insan hata yapıp sevdiğini kırınca aklı tutuluyo şu an o unutuyo olsa bile ben kızgınım peki sizce nasıl yapayım o dediklerini dilim dolanıyo bişey diyemiyorum karşısında çünkü sadece bakıyorum uzun uzun oda gülümseyip sımsıkı sarılıp öpüyor ve biz anlaşıyoruzz.. ama eminimki güzel bi jest yapıp sürpriz hazırlasam çok mutlu olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz peki :oops:

insan hata yapıp sevdiğini kırınca aklı tutuluyo şu an o unutuyo olsa bile ben kızgınım peki sizce nasıl yapayım o dediklerini dilim dolanıyo bişey diyemiyorum karşısında çünkü sadece bakıyorum uzun uzun oda gülümseyip sımsıkı sarılıp öpüyor ve biz anlaşıyoruzz.. ama eminimki güzel bi jest yapıp sürpriz hazırlasam çok mutlu olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz peki :oops:
Siz daha iyi tanırsınız ne sever. Mesela aklıma gelen, herşeyi elinizle yaptığınız güzel bir piknik sepeti hazırlayıp, onunla başbaşa bir zaman organize edebilirsiniz. İstanbul'da iseniz Ada güzel olur mesela; ya da buna benzer yeşil sakin bir alan.

22 yaşında 4 yıllık sevgili ilişkin olmuş ve evlenecek kararı vermissen nasıl davranacagini da bal gibi bilirsin. Seninki sadece simariklik

Herkesin bir dayanma gücü ve süresi vardır.Siz durumu abarttıkça ve ona kötü davranmaya devam ettikçe bir müddet sonra o da size aynı şekilde karşılık verecektir.
Sonra gelip burada 3.konunuzu açarsınız çok pişmanım diye.
Yapılacak şey basit,kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın.

evlilik önümüzdeki mayıs acele etmiyorum onun için ama şu var sevgilim o kadar düzgün bi ADAM ki tek problemimiz 2 aydır olan bu olay. biz çok hasretiz birbirimize. hep neşeli mutlu bi ilişkimiz vardı hiç üzüp kırmayıp bağırmayan bi çiftiz ama bana noluyo anlamıyorum o yüzden çok afalladım ya zaten 10 saniye sakin olmaya çalışacağım.. peki olduysa içinde bi kırgınlık bunu nasıl giderebilirim?
Değiştiğini görürse o da anlayış gösterir diye düşünüyorum. Benim de bazı tavırlarım vardı kendimi tutmayı öğrendim mecburen

Evlenince gercekten surat assanda adam artik umursamayacak cünkü zaten senin böyle oldugunu düsünce kk.

yormayın beni ve üst yorumu okuyun. kimsenin eleştirmeye dil uzatamayacağı kadar güzel bi ilişkim ve iki güzel bireyiz. ki ben bi sorun algıladım bunun büyük birşeye dönmesini engellemeye çalışıyorum olumsuz yorumlar yapacağınıza saygı gösterip çözüm yolu göstermeisiniz bence. olumsuz olmaya gerek yok. sizin gibi olmadı ayrıl olmadı bitir birinin evliliğide uzun sürmezki bence bu yaştan sonrada bu şekilde bekar devam edin siz . :KK25:

küçük kız ben istesem 500 tane koca almıştım ancak bekar olmak kendi tercihim senin gibi hayatı erkeklerden ve evlilikten ibaret görmüyorum bunu anlaman için daha olgunlaşman lazım. buradaki diğer basit kızlardan farkın yok profilde bekar yazısını görüp aaa sen bekarsın demek ki birini bulamadın zanneden düz mantık tipler. insanın bekar olmayı tercih edebileceği, yaşamını buna göre düzenleyebileceği akıllarına gelmiyor bile.

ilişkin o kadar sorunsuzsa buralarda konu açmazdın. küçük aklını kendi derdini çözmeye harcasaydın buralarda konu açacağına ;)

Olgunluk tabiki de herşeye sessiz kalmak boyun eğmek değildir. Olgun insanlar gerçekten sinirlenecek bir durum yoksa sakın davranir.cidden kızilacak bir durum olduğunda da sakin davranarak saygısını seviyesini koruyarak tavrını belli eder.bunu herzaman yapamasakta en azından denemek lazım. Yolun daha çok başındasın. Şimdiden birbirinize olan saygınızı kaybederseniz sevgide biter.Ben senden yaşça çok büyüğüm belkide bu yüzden böyle düşünüyorum. Yas almakta insana olgunluk kazandırıyor. Ve eğer dediğin gibi sinirlendiginde kırıcı davranmiyorsan gururunu incitmiyorsan neden dert ediyorsun?ayırt edebiliyorum diyorsun ya..
Çok güzel konuştunuz.. Benim dert ettiğim şeyde zaten dediğiniz gibi bir çizgide yürürken ilişkimiz, şu aralar anlam veremediğim bi şekilde böyle davranıyo olmam insan sevdiğinin bakışından anlar kırıp kırmadığını ama bana hala ilk günkü gibi bakıyo.. Ve ben bu bakışı kaybetmemek için , kalıcı olmasa bile bu davranışım daha erkenden önlemek. dediğiniz gibi çok tecrübesiz ve küçüğüm. Ve sizlerin güzel düşünceleri beni çözüme yaklaştırır. olumsuzlukları kimse sevmez diyim bence senden ayrılır yada ayrılın demeye gelen bi cümle kuran birisi olursa ben üzülür ve toparlamaya çalıştığım şeyi toparlayamam o yüzden siz ve az önce bi kaç tane gerçekten sevgi dolu yol gösterici yorumlar sayesinde belkide çözüme ulaşabilirim. çocuk değilim ama büyük te değilim hata yapıp düşüncesiz davranabilinen bi yaştayım ve kimseyi üzmek istemem. herkese bıcır bıcır sevgi dolu davranan biri olarak bu sinirlenme olayı beni üzüyo en çokta. çünkü insan sevdiklerine kendi yada başkası tarafından gelen üzücü bi olayda gerçekten üzülür.

Siz daha iyi tanırsınız ne sever. Mesela aklıma gelen, herşeyi elinizle yaptığınız güzel bir piknik sepeti hazırlayıp, onunla başbaşa bir zaman organize edebilirsiniz. İstanbul'da iseniz Ada güzel olur mesela; ya da buna benzer yeşil sakin bir alan.
Antalyadayız ve inşallah bayramda kampa kaçıp kafa dinleyeceğiz o zaman daha güzel olur o zaman zaten kamp yapmayı ikimizde çok merak edip istiyorduk :KK39:

küçük kız ben istesem 500 tane koca almıştım ancak bekar olmak kendi tercihim senin gibi hayatı erkeklerden ve evlilikten ibaret görmüyorum bunu anlaman için daha olgunlaşman lazım. buradaki diğer basit kızlardan farkın yok profilde bekar yazısını görüp aaa sen bekarsın demek ki birini bulamadın zanneden düz mantık tipler. insanın bekar olmayı tercih edebileceği, yaşamını buna göre düzenleyebileceği akıllarına gelmiyor bile.

ilişkin o kadar sorunsuzsa buralarda konu açmazdın. küçük aklını kendi derdini çözmeye harcasaydın buralarda konu açacağına :KK66:
Evet ben size saygı gösterip evlenmek istememenizi anlarım sizin gibi ön yargıda bulunmam fakat öyle kin dolu geldi ki yorumunuz bende bi acınız var sandım. sonuçta bu bir yardım sitesi insanlar derdini paylaşıp birbirine destek oluyor. küçük aklını buraya yazmak yerine derdini çözmeye harcasaydın demek sadece bana değil burdaki herkese hakarettir kendinize bile. madem küçük akıllılar burda lütfen bir derdim var içine girip post ları okumayın. ben hayatı evlilik ve erkekten ibaret görmüyorum. eğer öyle olsa mühendis olup kendi ayaklarım üstünde durmaya çalışmazdım. eğer sizz biriyle evlenmeyi biriyle mutlu olmayı tek başına değil yanında elini tutan, biri düştüğünde diğeri kaldıran, korkuların olduğunda beraber savaştığın yada çok güzel şeylere biriyle sevinmen demek düz akıllı olmak olarak değerlendiriyorsanız yanılıyorsunuz.
Unutmayın hayatımda sorun yok diyenlerin haytında vardır asıl sorun. sorunlar olmadan hayat olmaz ot gibi yaşamak tabiridir karşılığıda. ben hayatımda hiç sorun yok diyemem ama sorunların da boyutları vardır. bi çözülemez sorunlar birde çıkıp ama hemen hallolan sorunlar. şükür Allahıma şimdiye kadar altından kalkamayacağım sorunlarım olmadı. bu kısmen Sevgilimin desteği kısmen Ailemin desteği oldukça basitleşip büyümemiştir. insanın sevgi dolu olup sevgiyle büyümesi önemli. ve sorunlar bende bir şey alıp kaybettiren değil aksine bir şeyler kazandıran sorunlardı. o yüzden kimseye ön yargılı yaklaşıp kötümserliğinizi kusmayın. gidin aynada kendinize kusun. kimseyi mutsuz edip heveslerini kırmaya hakkınız yok. :KK24:

22 yaşında 4 yıllık sevgili ilişkin olmuş ve evlenecek kararı vermissen nasıl davranacagini da bal gibi bilirsin. Seninki sadece simariklik

evet şükür 4 yılımızı güzel atlatabildik. şımarıklık olsa burda yana yakıla sinirimi nasıl kontrol edebilirim diye bilenlere böyle şeyler yapmış olan varsa onlara akıl danışmaya çalışmazdım. asıl sizin gibi insanların düşüncesiz yorumları şımarıklık. kaprisli bir çocuk gibi .

bu benim ikinci konum bilenler vardır bekli 4 yıllık bi ilişkim var ve geçen şubat isteme söz olmuştu. Allah nasip ederse 1 ay sonrada nişanımız var.
Bizim Allah'a şükür çok iyi giden bir ilişkimiz var. gerçekten çok ama çok iyi biri sevgilim. hani diyorum ne yaptım da Allah'ım böyle birini çıkardın karşıma.. Direk giriyorum konuya..

Benim çok büyük bir sorunum var ki oda bazen çok gereksiz trip yapıp surat asıp sinirleniyorum. Hemen sonrasında çok pişman oluyorum çünkü sürekli usanmadan alttan alıp beni hep el üstünde tutar. Ve o böyle yaptıkça kendimden davranışlarımdan çok utanıyorum. Hak etmediği halde kötü davranmak beni mahvediyor. Her zaman herkesten ve her şeyden önce beni düşünüp el üstünde tutan birine böyle davranmak çok büyük bir haksızlık.
ilerde katlanılmayacak kadar tükenmiş olmamızı istemiyorumm..
Nişan düğün stresiylemi neden bilmiyorum şu son 2 aydır bu problemle karşı karşıyayım.

NOLURR YARDIM EDİN Bİ AKIL Bİ ÖNERİ... Gönlünü almak istiyorum olaylar uzamadan yaşım daha 22 ve çok acemiyim bu konularda. Bi abla bi arkadaş olarak önerilerini bekliyorum.

bu benim ikinci konum bilenler vardır bekli 4 yıllık bi ilişkim var ve geçen şubat isteme söz olmuştu. Allah nasip ederse 1 ay sonrada nişanımız var.
Bizim Allah'a şükür çok iyi giden bir ilişkimiz var. gerçekten çok ama çok iyi biri sevgilim. hani diyorum ne yaptım da Allah'ım böyle birini çıkardın karşıma.. Direk giriyorum konuya..

Benim çok büyük bir sorunum var ki oda bazen çok gereksiz trip yapıp surat asıp sinirleniyorum. Hemen sonrasında çok pişman oluyorum çünkü sürekli usanmadan alttan alıp beni hep el üstünde tutar. Ve o böyle yaptıkça kendimden davranışlarımdan çok utanıyorum. Hak etmediği halde kötü davranmak beni mahvediyor. Her zaman herkesten ve her şeyden önce beni düşünüp el üstünde tutan birine böyle davranmak çok büyük bir haksızlık.
Nişan düğün stresiylemi neden bilmiyorum şu son 2 aydır bu problemle karşı karşıyayım.

NOLURR YARDIM EDİN Bİ AKIL Bİ ÖNERİ... Gönlünü almak istiyorum olaylar uzamadan yaşım daha 22 ve çok acemiyim bu konularda. Bi abla bi arkadaş olarak önerilerini bekliyorum.

Değiştiğini görürse o da anlayış gösterir diye düşünüyorum. Benim de bazı tavırlarım vardı kendimi tutmayı öğrendim mecburen
mesela bunu hatırlatıcı ne yaptınız ben o an düşünmeden davranıyorum. aslında çözümü olan bir şey için önce kızıyorum sonra bak böyle yapalım diyip durumu atlatıyoruzz hemen tatlış bi moda bürünüyoruz :KK36: ama hiç kızmadan direk bunu yapmalıyım :KK33:

Canim biraz sakin ol ve alttan almaya calis herseye hemen tepki gosterip cevap verme suan nisanlin alttan aliyor olabilir ama bu hareketlerinle nisanlini kendinden sogutursun kadin olsun erkek olsun terslenmeyi hazedemez..

istemsiz değildir o istemsiz olsa duramazdın, şımarıklıktır.

Durumunun benzerini ben de şu an yaşıyorum ve karşıma aldım konuştum, dedim böyleyken böyle ama düzeltmeye çalışıyorum, sanırım sen çok yumuşak davrandığın için her şeyin acısını senden çıkarıyorum buna hakkım olmadığının farkındayım bunu düzeltelim dedim. Şimdi ben saçmalayınca beni uyarıyor. Çözümsüz şeyler değil, farkındaysanız çözersiniz.

Back
X