burda herkesin dediği gibi sizin dediklerinizde doğru. ve bi kaç kişiyle beraber sizde evlilik olgunluğundan bahsettiniz ne o olgunluk? sizin sessiz olup eşinizle kavga etmeyen ve ev geçindirmek mi? yada herşeye tamam diyen pasif bi bayanmı? hayır. beraber evden çıkmaya paranız yokken bile bundan güzellik çıkarıp beraaber mutlu olup adamın başını yememek. budur asıl olgunluk. OLGUNLUK aslında birazda ANLAYIŞTIR birbirinize olan saygınızı sevginizi kaybetmemeniz. BİZ BİRBİRİMİZE SEVGİ VE SAYGIMIZI KAYBETMEDİK. sadece ben kısa bir süredir sinirlendiğimde tutamıyorum ona direk yansıtıyorum ve sonrasında pişman oluyorum çünkü normalde böyle davranan biri değilim bu beni rahatsız ediyor. sinirlenmek saygısızlık değildir ama sinirlendiğinde davranışlarında sevgisizlik ve gurur kırıcı bi eylem yada söz varsa bu saygısızlık. ben bu ikisini ayırt edebiliyorum. tek sorum sinirlensem bile bunu nasıl sönümleyip ve eğer istemeden onu incittiysem nasıl gönlünü alıp mutlu edebilirim. yanlış anlamayın size sert çıkmak değil amacım ama yada diğer yardımcı olmaya çalışanlara. sadece benim kafa yapım bu asıl sorunumda bu demek için yazdım bunu. Teşekkürler.Ben aklı dengesi yerinde olan hickimsenin istemsiz hareket etmeyeceğine eminim.siz istemeden oluyor diyorsunuz da bu imkansız. Streste bile olsanız farkında değilim bile deseniz bilinç altınıza sizi böyle davranmaya itiyor çünkü sozlunuz çok naif..bunu bildiğiniz için rahatsınız. İnsan isterse hareketlerini kontrol edebilir.Nasıl ki babanıza yada kendinizden büyük herhangi birine ne kadar stresli dahi olsanız dikkatli davraniyorsaniz sozlunuzede dikkat edebilirsiniz.evlenmek üzere olan bir hanımın biraz olgun olması gerekir eğer bu olgunluğa sahip değilseniz kararınızı birdaha gözden geçirin.