insana en çok yakınındaki insanlar zarar verir.
hiç beklemezsin, sinsi sinsi halleder.
o arkadaşınla ilişkini kesmeni öneririm.
tarif ettiğin gibi bana pek tekin gözükmedi.
o kız sözlünün içinde yoksa bile aklına girer.
sözlün için de anlattığın kadarıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
onu en iyi sen tanıdığın için niyetini bizden daha iyi anlarsın.
sen yine de dikkatli ol.
Kaç yaşında? Mesleği ne? Akrabanız mı ,geçmişini araştırdınız mı?
bana da hoş gelmedi yazılanlar hatta senin "ben paranoyamı oldum" cümlesini hiç haketmediğini düşündüm....zararın neresinden dönersen kardır canım..bu kızla arkadaşlığını kes derim ..bakışlarını zaten herkez görmüş hemen uzaklaştır onu etrafından..faceden falan sil kesinlikle görüşme yani o anlar ozaman görüşmek istemediğini....bir kız bir erkeğe gözünü dikip bakarsa hele ki bu dekolte giyen güzel bir kızsa erkeğin ister istemez dikkatini çeker yani...yol ver sen o kıza arkadaşının sözlüsüne bakmak yerine gitsin bakacak başka birileri bulsun kendine
haklisin canim, aynen öyle yapacagim zaten, saglam ayak degil erkek manyagi!
sözlün birde çapkınlık turlarını yaşamadan ne diye sözlenirler, evlenince en çok bu tipler kadını aldatırkim sözlümmü aradasimmi?
tabi bunun yanında sözlünde bu kızdan bahsetmeye devam ederse onu da uyar tepkini koy yani...
Kız arkadaşınızı geçtim de sözlünüzle ilişkiniz pek normal gelmedi bana..
Siz arkadaşınızın giydiği dekolte elbiseden neden kendisine bahsetme gereği duydunuz?
O neden sizin arkadaşınızın profilini geziyor ve sürekli kızın makyajı ve kıyafeti hakkında yorum yapıyor?
tabi bunun yanında sözlünde bu kızdan bahsetmeye devam ederse onu da uyar tepkini koy yani...
sözlün birde çapkınlık turlarını yaşamadan ne diye sözlenirler, evlenince en çok bu tipler kadını aldatır
sözden önce arkadasin sevgilinin aklinda yoksa bile, su an aklina girmis durumda
sözlün sanirim birinin onu süzmesinden, ilgi göstermesinden hoslandi.
ve buda onun o kiza olan ilgisini arttirdi
bana normal gelmedi davranislari isin acikcasi
kimsenin günahini almak istemem, ama benim kocam aynisini yapsa
ben esimin kisiligini sorgulardim.
yasi kac ki sözlünün? cok cocukca geldi bana davranislari.
ben sözlümle hersyi paylasan biriyim, cevremde ne olup biterse haberi olur. Arkadaslarimida kendiside taniyor. Ben onunla telefondayken facede geziyordum aa bu ne bicim resim cekilmis falan diyince oda sordu haliyle!
Öyledir tabii..
Bana tuhaf geldi açıkçası..
İnsan sevdiğiyle herşeyi konuşması çok güzel de çift olarak başkalarının kıyafetleri ile ilgilenmeniz ilginç..
Neyse madem bu kadar içiçe bir beraberliğiniz var,bence ona güvenmelisiniz,bir hatası olsa zaten eline yüzüne bulaştırır bu durumda,siz de ona göre karar verirsiniz..
bu arada restte cektim eger bir yamugunu görürsem ihanet vs. diye defolup gidersin affetmem dedim oda biliyorum öyle sey yapmayacagini vs. söyleyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?