kARDESIM beni yanlis anlama hersey gonlunceolsun ama dikkatli ol.. sozlunun yasi cokta kucuk bi erkegin evlenmesi icin..erkekler biz bayanlara gore aldatmaya meyillilr bilhassa acemiyseler.. 30 dan sonra olgunlasiyorlar genelde.. cok dikkatli ol... insallah cok mutlu olursun..
bence hayatın boyunca o kız arkadaşından uzak durmalısın. güvenmediğin kimseleri hayatında tutma.
sözlüne de gelince... güvensizlik zor birşey. yolun başındayken bunları düşünür olduysan ilişkini gözden geçir derim. tabi bu dediğim kesin aklı o kızdadır değil kesinlikle yanlış anlama. yani kendini sına onu diyorum. sevginden sözlünden emin ol. aklına kötü kötü şeyler sokma üzülme. seni kontrol amaçlı giriyor olabilir facebooka. ayrıca da belki senden hoş sözler bekliyordur sevgili sözlün. bak beni beğenenler var diye kıskandırmaya çalışıyordur.bu açılardan düşün bence.
canım kesinlikle o kız arkadaşından sözlünün yanında bahsetme.hatta sözlün diyelim ki konusunu açtı,baska bir erkegi seviyo,asık olmus falan tarzında söyle.eğer sen onun ilk kız arkadaşıysan,bir erkek olarak başka bakımlı bir kızın kendisine bakması onun gururunu okşamıştır ve o kız dikkatini çekmiştir.düşün mesela çevrendeki en havalı,yakışıklı erkek sana baksa sürekli,herkes de bunu fark etse bir bayan olarak senin de gururun okşanır,kendini daha güzel hissedersin.ama bu konuda biz erkeklerden biraz daha farklıyız,çünkü erkekler böyle durumlarda uygun fırsatları olursa aldatmaya meyillenirler.sözlünü tanımadığım için aldatır ya da aldatmaz diye bir yorum yapmak bana düşmez.ama belli ki gururu okşanmış ve bu yüzden de o kızın resimlerine falan bakmış olabilir.ama bir yanda da seni kaybetmemek için sanki o kızla hiç ilgilenmiyormuş havasına girip,makyajı çok kötü gibi laflar söylemiştir,senin için rahat etsin ve şüphe duyma diye.ama daha da önemlisi canım o kız arkadaşın pek sağlam ayakkabı değilmiş.benim de çevremde kız arkadaşlarım var,erkek arkadaşları var hep beraber bir araya geliriz.ben hiçbi zaman gözümü dikip erkek arkadaşlarına bakma ihtiyacı hissetmedim.hayır ilk tanışma olur mesela süzersin,sonra kız arkadaşına yorum yaparsın birbirinize yakışıyosunuz falan gibisinden,böyle olsa tamam diycem.ama o ilk görüşmede geçerli olan bi şey,sonra da öyle sürekli bakması hoş olmamıs.bak benim 6 yıldır ilişkim var,erkek arkadasımı daha 1 kere bir araya getirdim kız arkadaslarımla.mesele artık %100 güvenip güvenmemek de deil.devir öyle bir devir ki önce biz essegimizi saglam kazıga baglıycaz sonra Allah a emanet etcez
o arakdasdan uzak duruyorum zaten artik ne ariyorum ne soruyorum, bence saglam ayak degil ama seninde dedigin gibi belkide benden hos sözler bekliyordur. Ve beni kiskandirarak bunu elde etmek istiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?