Sözlüme para verdim vermesine ama..

@tirsi28 canım son durum ne? Konuştunuz mu sözlünle? Konun ilgimi çekti
Canim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim

Canim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim
Adamın yaptığı hoş değil ama sözlulukde bitmesi bu kadar kolaymi ayrildik bosver...sevgili degilsiniz nede olsa aileler var ortada

Ya hayir bunu sozlunle konusman lazim belki ailesel sorunlar olabilir sana soyleyemiyordur sıkıntisi olabilir bilmiorm ama kullanilmis hissetmeden once konusmalisiniz aramiyorsun beni sormuyorsun sorunmu var paylas benimle ben senin hayat arkadasin olacagim iki gun sonra diyebilirsn sevgisinden suphe ettigini soyle

Sizin ayrilacaginiz yokmus Allah kurtarmis sizi gecmis olsun. Bence sukredin kurtuldugunuza.

Maaşının yattığı günü biliyordur sanıyorum? Günlerce aramayan buluşmayan adamın maaş gününde yazması düşündürücü.. Hayırlısı olsun hakkında, gerçekten seviyorsa zaten ayrılmayalım diye uğraşır..

Sözlüm beni aramıyo, sormuyo, keyfe keder buluşuyo, ilgisiz ve sorumsuz ama evleniceğim adam (!)
Hadi hakkında hayırlısı.

normalde hemen boşan diyen kesime kızarım , mücadele edilmesi gerektiğine inanıyorum

ama bu kez maleesef bunu söylemeyeceğim, gelmiyor içimden :işsiz:

anneannemin bi lafı var, kızım evliliğe nasıl başlarsanız öyle devam eder
istediğin kadar mücade et, istediğin kadar evlenince düzelecek de
olmuyor, bi yerden patlak verir, elalem için düşünme kendin için bu ayrılığı bi düşün derim

Back
X