Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim@tirsi28 canım son durum ne? Konuştunuz mu sözlünle? Konun ilgimi çekti
Adamın yaptığı hoş değil ama sözlulukde bitmesi bu kadar kolaymi ayrildik bosver...sevgili degilsiniz nede olsa aileler var ortadaCanim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim
Canim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim
Maaşının yattığı günü biliyordur sanıyorum? Günlerce aramayan buluşmayan adamın maaş gününde yazması düşündürücü.. Hayırlısı olsun hakkında, gerçekten seviyorsa zaten ayrılmayalım diye uğraşır..Canim mesaj attim birsuru sen beni haketmiyosun yuzsuzsun falan... gordu cevap yazmadi yani ayrildik bosver :) hic para konusunuda acmadi yuzsuz iste insan bi der ki parani veriyim
Ne biçim insanlar var ya