• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüme para verdim vermesine ama..

Elektrik parasını ödemek için para isteyeceği son kişi sen olmalısın canım. Şimdi çok seviyorsundur kesin ayrılamazsın sözlünden ama ben sizin geleceğinizi bu gundenn goruyorum.ileride üzülecek ve maalesef ezilecek kişi belli. .

Kendine bunu mu layık görüyorsun adam senden para istedi diye sana güzel davranmış? ?!

En son actigim konuda sozlumle 2 3 gun konusmadigimiz oluyor demistim. Soguktu heyecani yok falan demisti. 2 gun once gunaydin falan yazdi nerdesin dedi bende atmdeyjm dedim neden dedi bende maasimi aldim kredi karti borcunu odicem dedim. Oda sevindim almana dedi.. yarim saat sonra mesaj atti askım arsadan para gelmesini bekliyoruz elektirik faturasini odiyemedik unutmusum son gunu bugun bana 200 yollasana bu aksam yollicam yine gelmezse yarin bulusunca veririm dedi. Gonderdim. O gun mesajlar atti guzelce ertesi gun bulusucazmi dedim annemle arsa isimiz var gelicne aricam hazirlan dedi. Aksam 7 oldu tik yok en sonunda sinirden uyudum 7 bucukta ya isimiz bitti ama cok yorgunum yazmis dahda mesaj yok dunden beri yazmiyo internetide kapali. Haber verebilir internetim bitti diye aradim acmadi.. kendimi para icin kullanilmis hissediyorum emin olun 200 lira onemli degil ona feda olsun evlenicegim insan sonucta ama boyle yapmasi cok ayip

hala evlenmeyi dusunuyosunuz yani boyle biriyle:olamaz:

Ailesi nasıl izin veriyor sözlüden borç istemeye herşeyi geçtim bu para mevzuları beni soğutur sen nasıl soğumuyorsun hayret bu durumu da bir kenara bırakırsak kaç yıllık evliyim eşim bugün 6kez aradı özel bi konuda YÖK napıyorsun iyimisin için tabi herkesin ilişkisi farklıdır ama sıcak bi iletişim yok arada söz nişan gibi durumlar ailesiyle birlikte daha da yakından tanımak için var ilerde pişman olmamak için iyi düşünmek lazım

Evleneceğiniz kişi bundan sonra bütüüüün geri kalan hayatınızı birlikte geçireceğiniz insan... günümüzde boşanmalar sıradanlaştı ve bunun içi çok boşaltıldı, ancak bunun ne kadar önemli bir seçim olduğunun bilincinde olmalıyız.

İyi düşünün...

:işsiz:neden böyle bi insani çekiyorsunuz evlenince duzelecek mi saniyorsunuz.
En son actigim konuda sozlumle 2 3 gun konusmadigimiz oluyor demistim. Soguktu heyecani yok falan demisti. 2 gun once gunaydin falan yazdi nerdesin dedi bende atmdeyjm dedim neden dedi bende maasimi aldim kredi karti borcunu odicem dedim. Oda sevindim almana dedi.. yarim saat sonra mesaj atti askım arsadan para gelmesini bekliyoruz elektirik faturasini odiyemedik unutmusum son gunu bugun bana 200 yollasana bu aksam yollicam yine gelmezse yarin bulusunca veririm dedi. Gonderdim. O gun mesajlar atti guzelce ertesi gun bulusucazmi dedim annemle arsa isimiz var gelicne aricam hazirlan dedi. Aksam 7 oldu tik yok en sonunda sinirden uyudum 7 bucukta ya isimiz bitti ama cok yorgunum yazmis dahda mesaj yok dunden beri yazmiyo internetide kapali. Haber verebilir internetim bitti diye aradim acmadi.. kendimi para icin kullanilmis hissediyorum emin olun 200 lira onemli degil ona feda olsun evlenicegim insan sonucta ama boyle yapmasi cok ayip

Tek bir olayla değerlendiremeyiz..
Başka bu tür ihmal edilmeler, ekilmeler, kullanmalar varsa ayrılın derim..

Para için hoş davranmış bu çok belli zaten..

İlişkimiz heyecanını kaybetti de demişti bu adam size. Üstelik sözlüsünüz sadece. Arayıp sormuyo da. 8 yılı evlilik 2 yıl da öncesi var 10 yıldır beraberiz eşimle, günde 5 6 defa arar, bazen 2 3.. Sizin durumunuz çok tuhaf değil mi? Hala evlenmeyi düşünüyor musunuz bu şahsiyetle?

Duyar kasanlarda olabilir sitede. Saygi duyarim.ama bir erkegin evli olmadan bir bayandan para istemesini dogru bulmuyorum.evet maddi durumu olmayabilir sıkıntılı surecten gecebilir. Ceyiz icin ister eviniz icin dolap aliyodr eksigi vardir verin avize aliyodur evinize verin kapi yaptiriyodur verin ama sizene onun aileisnim elektrik faturasindan arsasindan. Bence bayanlar bu devirde evlenirken sadece su soruya cevap veren erkekle evlensin. "Ben istersem calisirim istemessem calismam".... diyebilmeli kadin.

Yani bu olay yeni olmuş di mi? 1-2 günlük bişeyse, dert edilmemeli diyeceğim de....elektrik faturasını bile ödemeyen adam nasıl evlenecek ki? Düzenli bir işi gücü var mı?
Evet. Suan Hm magazasinda calisiyor 3 ay icinde departman mudur olucak..

Duyar kasanlarda olabilir sitede. Saygi duyarim.ama bir erkegin evli olmadan bir bayandan para istemesini dogru bulmuyorum.evet maddi durumu olmayabilir sıkıntılı surecten gecebilir. Ceyiz icin ister eviniz icin dolap aliyodr eksigi vardir verin avize aliyodur evinize verin kapi yaptiriyodur verin ama sizene onun aileisnim elektrik faturasindan arsasindan. Bence bayanlar bu devirde evlenirken sadece su soruya cevap veren erkekle evlensin. "Ben istersem calisirim istemessem calismam".... diyebilmeli kadin.
Valla haklisiniz... annemde bu dusuncede.. bana bide calisma diyor evlenince. Calismadan napicakmisim acaba...

Back
X