- 14 Mart 2018
- 225
- 161
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendigindede her para istedginde verme. Herzman derimki bir kadinin kocasindan gizli kenarda herzman bir ceyregi parasi olacak.kocam sagligindan olur kaza olur bisey olur verirsn ama onun disinda verme.kimse acliktan olmezValla haklisiniz... annemde bu dusuncede.. bana bide calisma diyor evlenince. Calismadan napicakmisim acaba...
Verdigime pismanim. Kullanilmisim geri versin ayrilicamEvlendigindede her para istedginde verme. Herzman derimki bir kadinin kocasindan gizli kenarda herzman bir ceyregi parasi olacak.kocam sagligindan olur kaza olur bisey olur verirsn ama onun disinda verme.kimse acliktan olmez
Bu size kalmis.sahsen ben ne kendime ne aileme culsuz bir adam yakistirmam.neden dusmanlarim arkamdan gitti aç adami buldu doyuruyor desinler. Yalansa yalan diyin.hepimizn ailesinde vardir.bir kere en basta benim halam derdi yani.Verdigime pismanim. Kullanilmisim geri versin ayrilicam
ee ne yapmış da maaşı faturaya bile ayıramamış? Bir de size gelene kadar isteyecek abisi, amcası yok mu?Evet. Suan Hm magazasinda calisiyor 3 ay icinde departman mudur olucak..
Adam gercektem fatura icin almissa olablir. Bize 235 geldi gecen hafta klima cok acikti.esim gorevdeyken tum isiklar acik uyuyorm. Ama bu tabi parayi baska seylere icin istemis gbi geldi banaBu nasıl elektrik faturasiymis 200 lira ? Hadi yüz küsur 150 den aşağı tuttu diyelim daha fazlası saçma o kadar elektrik kime geliyo . Sizden 100 lira isteyip 20 30 lira kendisi tamamlayamıyor mu yani ? Ayrıca ertesi gün ya da o akşam eline para geçiyor da sabah neden yok ? Bana işin içinde yalan olduğunu düşündürdü. ..
Valla haklisiniz... annemde bu dusuncede.. bana bide calisma diyor evlenince. Calismadan napicakmisim acaba...
Valla haklisiniz... annemde bu dusuncede.. bana bide calisma diyor evlenince. Calismadan napicakmisim acaba...
evlenicegim insan sonucta
sözlün olduğuna emin misin yan kesici dolandırıcı olmasın oEn son actigim konuda sozlumle 2 3 gun konusmadigimiz oluyor demistim. Soguktu heyecani yok falan demisti. 2 gun once gunaydin falan yazdi nerdesin dedi bende atmdeyjm dedim neden dedi bende maasimi aldim kredi karti borcunu odicem dedim. Oda sevindim almana dedi.. yarim saat sonra mesaj atti askım arsadan para gelmesini bekliyoruz elektirik faturasini odiyemedik unutmusum son gunu bugun bana 200 yollasana bu aksam yollicam yine gelmezse yarin bulusunca veririm dedi. Gonderdim. O gun mesajlar atti guzelce ertesi gun bulusucazmi dedim annemle arsa isimiz var gelicne aricam hazirlan dedi. Aksam 7 oldu tik yok en sonunda sinirden uyudum 7 bucukta ya isimiz bitti ama cok yorgunum yazmis dahda mesaj yok dunden beri yazmiyo internetide kapali. Haber verebilir internetim bitti diye aradim acmadi.. kendimi para icin kullanilmis hissediyorum emin olun 200 lira onemli degil ona feda olsun evlenicegim insan sonucta ama boyle yapmasi cok ayip
kesinlikle aynı fikirdeyimAyrıca evleneceğim insan diyip yinede tereddüt etmen hiç normal değil .Seninde içine sinmeyen bir şeyler var demek
Sakın evlenme cnm sakın.En son actigim konuda sozlumle 2 3 gun konusmadigimiz oluyor demistim. Soguktu heyecani yok falan demisti. 2 gun once gunaydin falan yazdi nerdesin dedi bende atmdeyjm dedim neden dedi bende maasimi aldim kredi karti borcunu odicem dedim. Oda sevindim almana dedi.. yarim saat sonra mesaj atti askım arsadan para gelmesini bekliyoruz elektirik faturasini odiyemedik unutmusum son gunu bugun bana 200 yollasana bu aksam yollicam yine gelmezse yarin bulusunca veririm dedi. Gonderdim. O gun mesajlar atti guzelce ertesi gun bulusucazmi dedim annemle arsa isimiz var gelicne aricam hazirlan dedi. Aksam 7 oldu tik yok en sonunda sinirden uyudum 7 bucukta ya isimiz bitti ama cok yorgunum yazmis dahda mesaj yok dunden beri yazmiyo internetide kapali. Haber verebilir internetim bitti diye aradim acmadi.. kendimi para icin kullanilmis hissediyorum emin olun 200 lira onemli degil ona feda olsun evlenicegim insan sonucta ama boyle yapmasi cok ayip