• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sozlumle annem arasında sıkıştım kaldım kızlar yardım lütfen :(

Ays_kmb

Her işte bir hayır vardır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
67
11
13
Hersey cok güzel baslamisti 1.5 senelik flört doneminin ardindan sozlendik aileler cok güzel anlasiyodu. Sonra nolduysa annem sozu atmami istedi. Sastim kaldim. Isin kotu tarafi hakkimi helal etmemde etmem diyip duruyor. Sozlume konuyu acmalimiyim sizce off berbat bi durum :KK14:

Konuyu sen sozlune acmadan once annen sana acsin konuyu bence bi anla ne olmus ne bitmis

Bildigi gordugu bişey mi var
Insan kizina durduk yere soz at der mi

Konuyu sen sozlune acmadan once annen sana acsin konuyu bence bi anla ne olmus ne bitmis

Bildigi gordugu bişey mi var
Insan kizina durduk yere soz at der mi

Aglaya zirlaya soruyorum noldu anne bisey biliyosan soyle diye ama nafile aticaksinda aticaksin baska bisey dedigi yok. Sozlumun annesiyle aralarindan su sizmiyo aileler arasi bi sorun desem oda degil. Valla acaba buyu falanmi yapildi bunu bile dusunmeye basladim

Bencede destina90 arkadasin da dedigi gibi annen durduk yere neden ayril desin? Muhakak bildigi gordugu birsey olmus olmali.

Durduk yere neden derki bi anne bunu.
Kesin bisey ogrendi damat adayi hakkinda.
Ha dogrumu duyduklari dogru degilmi bilemem.

Annen neden ayrılmanızı istiyor , sebebi neymiş ??

Sorun burda zaten hic bisey soylemiyo bana o seni uzer kizim o sana yakismaz kizim diyo ama en basinda ay canim oglum cicim oglum diyodu bi insan 1 gunde naail değişir bu kadarr

Aglaya zirlaya soruyorum noldu anne bisey biliyosan soyle diye ama nafile aticaksinda aticaksin baska bisey dedigi yok. Sozlumun annesiyle aralarindan su sizmiyo aileler arasi bi sorun desem oda degil. Valla acaba buyu falanmi yapildi bunu bile dusunmeye basladim

Valla enteresan bi durum ama
Olayin ne olduğunu anlamadan sozlune bisey soyleme sakin
Sonra annenle siz asarsiniz konuyu belki ama onun annen hakkindaki dusuncesi kötü olur , ileriye yonelik dusun mutlaka.

Annene de sebep soylemezsen ayrilmam diye resti cekiceksin oda varsa bi bildigi söyleyecek yoksa yolunuza devam ediceksiniz hicbisey olmamis gibi.

Valla enteresan bi durum ama
Olayin ne olduğunu anlamadan sozlune bisey soyleme sakin
Sonra annenle siz asarsiniz konuyu belki ama onun annen hakkindaki dusuncesi kötü olur , ileriye yonelik dusun mutlaka.

Annene de sebep soylemezsen ayrilmam diye resti cekiceksin oda varsa bi bildigi söyleyecek yoksa yolunuza devam ediceksiniz hicbisey olmamis gibi.

Ortada bi sebep yokken zaten ayrilik gibi bi durum soz konusu olamaz ama simdi hakki hukuku araya sokunca annem o zaman is cikmaza giriyor

Tipini ya da isini filan mı begenmedi acaba?

Ya annem cok severdi onu kahvaltiya cagirirdi borekler corekler yapar yollardi nolduysa 1 2 gun icerisinde oldu bu evde onun adi gecmicek sende sozu atiyosun bu is burda bitiyo yoksa hakkimi helal etmiyorum dedi kestirip atti yalvardiysamda nafile sebebibi soylemiyo

Ortada bi sebep yokken zaten ayrilik gibi bi durum soz konusu olamaz ama simdi hakki hukuku araya sokunca annem o zaman is cikmaza giriyor

Valla canim annen sebebini soylemeden yapabileceğin hicbisey yok. Oyle yada boyle konusturucaksin anneni

Annen de olsa gecerli bir sebep sunmadan seni bunu yapmaya zorlayamaz. Belli ki bir sey olmus, annen de acikca ne oldugunu anlatmak zorunda. Ne yapip edip konusturmalisin. Ne oldugunu anlatmazsa soz falan atmayacagini da net bir sekilde soyle bence. Atmayi dusunuyorsan bilemem tabii, ama ben olsaydim bu durumda resti cekerdim.

Sebebi neyse soylesin. Oyle cinler gelince soz at demek kolay mi? Sebebini soyletmeye calis. Soylemezse yoluna devam et.

Annen de olsa gecerli bir sebep sunmadan seni bunu yapmaya zorlayamaz. Belli ki bir sey olmus, annen de acikca ne oldugunu anlatmak zorunda. Ne yapip edip konusturmalisin. Ne oldugunu anlatmazsa soz falan atmayacagini da net bir sekilde soyle bence. Atmayi dusunuyorsan bilemem tabii, ama ben olsaydim bu durumda resti cekerdim.

Sen ayran gonullusun bunuda birakirsin diyip duruyodu acaba is atiyo falan olabilir mi?

Sen ayran gonullusun bunuda birakirsin diyip duruyodu acaba is atiyo falan olabilir mi?

Yani, sanmiyorum. Kizini bu sekilde test etmesi icin o annenin cok gaddar olmasi lazim, hem sozu atsan ne olacak, bu sozlunu sevmediginden cok anneni gozden cikaramadigini gosterir. Bence bir sey olmus.

Bu ne ya hic bi gerekce gostermeden yuzuk mu atilir dogru duzgun anlat derdini yoksa kilimi bile kipirdatmam de

Back
X