- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Sen zahmet etme ben yorumlayayim. Senin maas kartini alacak, sana 50-100 harclik verecek ve senin maasinla yatirim yapacak ev araba vs... sen parayi kazan ben harcayayim diyorSizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Esya konusunda daha agzımı acmadan olmazEşya konusunda daha ılımlı olabilirdin ama oda ağır konuşmuş. Özür dileyince barisacaksin nasıl olsa diye düşünüyorum
Tek sıkıntı bu da degil zaten bilmiyorum ne olacakEşya konusunda daha ılımlı olabilirdin ama oda ağır konuşmuş. Özür dileyince barisacaksin nasıl olsa diye düşünüyorum
HaklısınızBu kadar sinirli birisi şiddet de uygular. Bence ayrılın.
Şimdi diline hakim olamayan evlenince bol bol elini sallar.Bu kadar sinirli birisi şiddet de uygular. Bence ayrılın.
Maddi durumunuz çok iyiyken böle birşeyi kabul etmemeniz normal ama maddi anlamda borçlanarak almaktansa kullanılabilir.Tabi nişanlınızın bunu dile getirme tarzı çok yanlış bu kadar olaydan ailesine saygı duymadığınızı çıkaran adamın ilerde neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum.Zaten olay ailesine geldiyse muhtemelen o eşyaları kullanmamızı isteyen ailesi.Hayatınızın sonuna kadar ailesinin istediklerine karşı çıktığınız da bu tepkiyi verecek demek kiMerhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
Tavrında sıkıntı var maalesefkardeşim 2 ay önce eşinin bekar evine gelin gitti...üstelik eşyaları değiştirebiliriz teklifi yapmışlardı... ama kardeşim gereksiz buldu değiştirmeyi herşey yeni zaten eskiyince değiştiririz dedi sadece eksik ihtiyaçlarını aldılar....
ama sözlünüzün bağırıp çağırması anormal tabi....
Çok haklısınız. Psikolojim bozulacak diye korkuyorum o yuzden cıkmazdayım su anda. Gecen sene ayrıldıktan sonra psikolojım bozulmustu cokŞimdiden maaş kartına göz dikmiş bir canlıyla nişanlanmak istediğinden emin misin. Anamız babamız dese onlara demediğimizi koymayız ama elin afedersin ama asalağı senin parana göz diksin sen de he de öyle mi. İnsananın kendi herşeyden ve herkesten değerli olmalı. Biraz saygı duyun kendinize ve yol verin gitsin.
Özür diledi zaten ama konusmuyorum su andaBunca sayfayi okudum ayrildim kurtuldum demissindir diye, ama yok.
Adam suan burnundan kil aldirmiyor siz hala acaba napsam diyorsunuz. Koşun ateşe koşun, paraniz var pulunuz var mevki sahibisiniz insan gibi aileniz var siz boyle asalak boyle okuzlerin peşine koşun.
adamdan ses ciktigi ozur diledigi ilk an barisacaginiz o kadar belli ki, sizin iyiliginiz icin diyorum ki inşallah ozur falan dilemez inşallah yeni birini bulup ceker gider.
Fazla duygusalım bu huyumdan nefret ediyorum. Mantığımı kaybediyorum bu konuda. Aslında ben de dediklerinizden yola cıkarak gelecegı öngörebiliyorumMaddi bagimsizliginiz var ne güzel.
Yerinizde olmak isterdim
Bu kadar yolunda giderken her şey, böyle bir adamla kendinizi harcayacak mısınız gerçekten?
Yarin bi gun evlendikten sonra buraya konu acarsaniz yuzde 90imiz size beter ol diyecek.Özür diledi zaten ama konusmuyorum su anda
Cok haklısınız, dediginiz her seyde.
Fazla duygusalım bu huyumdan nefret ediyorum. Mantığımı kaybediyorum bu konuda. Aslında ben de dediklerinizden yola cıkarak gelecegı öngörebiliyorum
Sevgili olunca her dediğini kabul etmek zorundasın.Ayrıca kavul etmek zorunda degılsın.Eski eşyalar kullanılır kullanılmaz dıkıntı deil.Bu herkesin kendi bilecegı ıstır .Bazıları kabul eder bazıları etmez .Sevgılı olunca ınsanlar her seyı kabul etmemız gerektıgını sevgılılık sanıyo.Hayır deyıncede kötü oluoruz.Sana saygısı yok o adamın.Size sen degmezsın dıyen adamla önür gecermi sence.Her hayır dedıgınızde aynını yapıcak.Merhabalar, 1 ay sonra nişanlanacagım. Sözlümle tartısma yasadık. Bekarlık evine bir kac yıl once aldıkları beyaz esyaları kullanalım dedi, ben de pek istemedim ama kalbını kıracak bir sey demedim. Pek istemedigimi anlayınca direk bagurmaya basladı. Ailem aldı onkarı onlara saygı duymuyor musun, nankörsün, Ailesine diyecekmis ki bir kurus para harcamayım ben degmezmilim cğnkü. Ne tepkı verecegimi sasırdım sizce ne trpkı vermelıyım.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?