- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Bende bunu bilerek sormuştum. Göz göre göre mutsuz günlere dogru koşar adımlarla ilerliyor.Önceki konularına bakarsanız ayrılmayacağını bilâkis evleneceğini anlarsınız....
Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Birakir mi since? Hazir bulmuşken kavgaci birini, bırakmaz dayanır sabr eder belki bir gün kıymetini anlayacak... gerçekten yazık çok yazık!Hiç ama hiç uzatmadan hemen bırakın..
kendinize yazık edeceksiniz aksi halde.
Neden bu kadar önyargılısınız onu anlamadım sadece 1 sans vermistşm ona ikinci bir sans verecegimi nerden biliyorsunuzBirakir mi since? Hazir bulmuşken kavgaci birini, bırakmaz dayanır sabr eder belki bir gün kıymetini anlayacak... gerçekten yazık çok yazık!
Sen çok iyi bir insansın, burdan hissediliyor, ama maalesef sözlün sana layık değil, bir şans değil bir çok şans vermişsin, bir kere ayrılıp barışmak zaten bir şans ama sonrası hiç kavgası eksik olmamış, hep kendi istediğini yapmış... yinede senin hayatın sadece sabır ederm yada değişir diye ömrünü heba etme...Neden bu kadar önyargılısınız onu anlamadım sadece 1 sans vermistşm ona ikinci bir sans verecegimi nerden biliyorsunuz
Sizlerden fikir almak icin konuyu actım
Bence hemen ayrıl , daha şimdiden ailesini katmış falan ne oluyoruz ya !
Yanlış anlamayın ama sözlünüzün ne kadar leş bir zihniye var, son sayfaya kadar da yazdıklarınızı okudum, eğitimlisiniz, maaşınız da iyi anladığım kadarıyla, ne diye şu adamın söylediklerine katlanıyorsunuz, yazdıklarınızı dışarıdan bir gözle okuyup bir değerlendirseniz ben ne yapıyorum dersiniz. Düğününüzden tutun da emeğinizle kazandığınız maaşınızda bile söz sahibi değilsiniz ya da evlenince olamayacaksınız, nasıl katlanıyorsunuz bu durumlara kaldı ki aileniz bile istemiyormuş, yazık yahu gencecik insansınız şu yaşadıklarınıza bakın.Yapmayın kendi elinizle geleceğinizi yakıyorsunuz.
Yazıklarınıza hak veriyorum Seviyordum cok o yüzden barısmıstım. Simdi de sürekli evlilik k icin baskı yapıyor ben agırdan almaya calıstıkcaSen çok iyi bir insansın, burdan hissediliyor, ama maalesef sözlün sana layık değil, bir şans değil bir çok şans vermişsin, bir kere ayrılıp barışmak zaten bir şans ama sonrası hiç kavgası eksik olmamış, hep kendi istediğini yapmış... yinede senin hayatın sadece sabır ederm yada değişir diye ömrünü heba etme...
Haklısınız. Onu gercrkten seviyordum. Bir de tartısma ortamı olmadıgında o kadar ilgili sevecen davranıyor ki. İki farklı insan sanki. Bu yüzden de kararsızlık yasadım hepYanlış anlamayın ama sözlünüzün ne kadar leş bir zihniye var, son sayfaya kadar da yazdıklarınızı okudum, eğitimlisiniz, maaşınız da iyi anladığım kadarıyla, ne diye şu adamın söylediklerine katlanıyorsunuz, yazdıklarınızı dışarıdan bir gözle okuyup bir değerlendirseniz ben ne yapıyorum dersiniz. Düğününüzden tutun da emeğinizle kazandığınız maaşınızda bile söz sahibi değilsiniz ya da evlenince olamayacaksınız, nasıl katlanıyorsunuz bu durumlara kaldı ki aileniz bile istemiyormuş, yazık yahu gencecik insansınız şu yaşadıklarınıza bakın.Yapmayın kendi elinizle geleceğinizi yakıyorsunuz.
Tartısma olmadıgında da tam tersi cok iyi anlasıyoruz. Cok ilgili, sevdigini cok hissettiriyor. Benım su zamana kdr ayrılmamam bundan kaynaklı oldu ne yapacagımı bilemedimHiç ama hiç uzatmadan hemen bırakın..
kendinize yazık edeceksiniz aksi halde.
Tartısma olmadıgında da tam tersi cok iyi anlasıyoruz. Cok ilgili, sevdigini cok hissettiriyor. Benım su zamana kdr ayrılmamam bundan kaynaklı oldu ne yapacagımı bilemedim
Benim eşim gibi. Tabi çok şükür eşya için falan tartışmadık.Tartısma olmadıgında da tam tersi cok iyi anlasıyoruz. Cok ilgili, sevdigini cok hissettiriyor. Benım su zamana kdr ayrılmamam bundan kaynaklı oldu ne yapacagımı bilemedim
Dün konunun birinde boşanan bir arkadaş şunu yazmıştı..."anladimki insanlar iyiyken değil kötüyken gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlarmış...Tartısma olmadıgında da tam tersi cok iyi anlasıyoruz. Cok ilgili, sevdigini cok hissettiriyor. Benım su zamana kdr ayrılmamam bundan kaynaklı oldu ne yapacagımı bilemedim
Bana blöf yapıyor ailesine bir sey dedigş yok da bana göz dagı veriyor kendinceBenim eşim gibi. Tabi çok şükür eşya için falan tartışmadık.
Çalışan bir kadınla evlenip eşya tartışması yapan adam gerizekalıdır. Kesin bilgi. Zaten aile bütçesine maddi katkınız olacak evde de bütün gün iş yapacaksınız. Ama bu adam ailem para harcamayacak diyecek. Pes. Ayrıca madem ailesi harcamayacak para biriktirseydi düğününü kendi yapsaydı. Aynen böyle deyin ve ayrılın. Çok çekeceksiniz.
Düğün meselesi söyle oldu biz zaten acele ettigi için ayrılmıstık o zaman da daha mexun olmamıstım sürekli nisan diye tutturmuştu ben erteleyelim diyince tartısmıstık ayrıldıkBir erkek ani tepki veriyorsa iyiyken iyi kotuyken kotu olup dengesizliği varsa bir de dugunu oldu bittiye getirip acele ettiriyorsa hic hayirlara vesile olan bir evlilik olmaz belli.ofke problemi de var belli iyi dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?