Sözlümle esya tartısması!

32 sayfa yorumdan sonra olumlu bi gelişme var mı peki?

Buradan bakıldığında ve önceki konularınızdan da anladığım kadarıyla bu çocuk paranız için sizinle birlikte gibi görünüyor. İnsan gerçekten sevdiği değer verdiği kadına o sözleri demez.

Eşya kullanılır, neden kullanılmasın da konu o değil. Velev ki istemeseniz bile bu tavrı hak etmezdiniz. Yol yakınken dönersiniz umarım. İşin içine hiç yoktan ailesini katmış bir de. En ufak düşüncenizi ailesine saygısızlık olarak görecek belli ki.

Ben ögrenciyken evlenmek istiyordu öyle oldugunu düsünmğyorum ama dısardan bi gözle baksaydım ben de öyle düşünürdüm

Vay be... Benim eşyalarım kendi bekarlık döneminde aldıklarım, yatak odasını ve oturma odasını da eşimle birlikte ödüyoruz. Geri kalan her şeyi de ailem aldı zaten (küçük ev aletleri, setler halılar vs). Üstüne eşime bir de 80.000₺ değerindeki arabamı verdim ortak kullanıyoruz. Düğünüm çok kötüydü. Ailem erkek tarafı ne taktıysa bir üstünü taktı ayrıca altınları da eşimin bekarlık borçlarını ödemek için bozdurdum. Buna rağmen bir değerim yok zerre kadar hem de. Ufacık bir şey söyleyince kavga çıkıyor... Eşim öyle yakışıklı bir erkek de değil. Ama aşık oldum o yüzden her şeye tamam dedim o da alıştı tabi. Senin durum çok basit. Ne olacak kullanın.

Benim durumum da sizin gibi olabilir işte sıkıntu burda

3 4 yıl öncr almıs fakat sıkıntu o degil 2 mizinde durumu ve maası iyi. Ben direk kullanmam demedim ama yrnı mı alsak dedim. Direk böyle bşr tepkı verdş
Sanki bu kadar yumuşak cevap vermemişsiniz, ben istemem demişsiniz adam da yüksek çıkmış. İyi de 3-4 senelik beyazeşya eski olmuyor, ama sözlünün tepkisi fazla aşırı olmuş, sonuç olarak eşya yüzünden kavga edecek kadar birbirinizi sevmiyorsanız bırakın bu işleri

maaşım iyiyse elalemin bekar evindeki kullanılmışlarını ben de kullanmazdım ne münasebet.
böyle ağzından çıkanı kulağı duymayan adama de tekmeyi basacaksın, ben bastım şahsen.

Sorun eşya değil tavır
Bırak eski sözlü olarak kalsın hayatında kocan olmasın bu mahluk

Evlenmek için tabii ki baskı yapar. Yanardağ patlamak üzere, gerçek yüzünü zaten ufak ufak göstermiş, nikahına alsın ki koyuversin kendini. Ah o imzayı atınca yandın sen. O kadar tecrübeliyiz ki biz evliler, sizlerin şansıyız aslında. Bugüne dek uyarıları dinlemeyip o kadar çok kafasını vuran oldu ki şurada...

Önceden de baskısından dolayı ayrılmıstım yine aynı şeyi yapıyor.
Haklısınız o yüzden kk ya yazıp fikirlerinşzş almak istedim

Önceden de baskısından dolayı ayrılmıstım yine aynı şeyi yapıyor.
Haklısınız o yüzden kk ya yazıp fikirlerinşzş almak istedim
Ama sonunda barışmışsınız ve o da bi süre daha düzelmiş gibi yapmış. Şimdi de aynısı olacak. Özür dileyip bi süre kendini sıkacak. Evlilikte ısrar etmesi büyük ölçüde bu yüzden. Evlenince artık kendini tutmasına gerek kalmayacak ve canının istediği gibi davranacak. Çünkü stres topu haline gelmişsiniz.

Anladığım kadarı ile genç, güzel ve iyiniyetlisin. Evlenmek zorunda mısın?
Evlenmek zorunda degilim ama seviyordum cok ondan da affetmistim bir de tartısma dısında cok iyi cok ilgili sevdigini hissettirecek her seyi yapıyor ondan da karmakarısık hissediyorum evlensem mutsuz olacagımı düşünüyorum ben de bu davranıslarını görünce

Canim sen her dediğini yapınca, ses çıkarmayınca herkes iyidir zaten. Olağanüstü bir durum yok bunda.
Ses çıkarınca da zaten kavga ediyorsunuz.
Evlenince de değişen bir şey olmayacak.
Evet dediğin zaman iyi, hayır dediğin zaman kötü olacak.

Tespitleriniz cok dogru
Korkuyorum sanırım ayrılınca yine cok üzüleceğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…