Sözlümle esya tartısması!

Beni pasif hale getirmek istiyor. Hicbi
Başka şeye mı canı sıkıldı da size patladı acaba. Konuştuz mu sakinleştikten sonra. Çünkü dedikleri az buz bişey değil yani.
Hayır her konuda böyle olmaya basladı. Dügün olayında da dügünü söyle mş yapsak dedim sen ne anlarsın vs demelr bagırmalar cagırmalar

Hayır her konuda böyle olmaya basladı. Dügün olayında da dügünü söyle mş yapsak dedim sen ne anlarsın vs demelr bagırmalar cagırmalar
Böyle insanla ömür mü geçer. Insanın heveslerini kursağında bırakır hep.

Pardon da düğünden sen anlamayacaksın da kim anlayacak? anası mı? babası mı?
Evlenen sensin, o yüzden tabii ki düğün senden ve damattan sorulacak.
Ohoooo, atı alan üsküdarı geçmiş desene sen.

Yok gerçekten karşındaki insan tahammülleri zorlayan bir tip.
Bağırıp çağırmakla, bastırmaya çalışıp karşısındakini pasifleştirmekle olmaz bu işler.
Geçmiş olsun diyelim, siz de uzak durun bu tip insanlardan ve yol verin gitsin.
Sonradan ömür boyu çekmektense, başta bir kere üzülürsün.

İyiki eski eşyalara mırın kırın etmişsin de gerçek yüzünü görmüşsün. Hemen ayrıl bu adamdan koca olmaz, evlenirsen seni çok daha büyük sorunlar bekliyor.
Ben ondan hicbir sey istemedim. Yok su kdr altın alacaksın vs vs bir beyaz esya mevzusunda bu sıkıntıları cıkardı

Bir de düsünğyorum o kdr güzel ğniversitede okudum istedigşm konumdayım. Para vs sorunum olamayacak ama evlenırsrm her sryim kısıtlanacak
Böyle ufak biseyde size böyle yapiyosa ileriyi düşünemiyorum yani. Haklısınız evlendikten sonra daha kötü olursa çok üzülürsünüz.

Öfke kontrolü yok bence erkek arkadasınızın. Bu ne şiddet bu ne cellal yahu! Bizde erkek arkadasımın beyaz esyalarını kullanıcaz, bnce sorun yok ama sana göre sorun da olabilirdi. Yani buna takılabilirsin, hoslanmayabilitsin bu bile anlayısla karsılanmalı.Sonucta sende tasın altına elini koyuyorsun. Siz oturun düzgünce Bi konusun. Paraya bakıs acılarınız cok farklı olabilir. Bu da ileride sorun yaratabilir.

MİLLET İKİNCİ ELE BİLE OKEY DİYO YERİ GELİYO
NOLCAK SANKİ KULLAN
HERŞEY EŞYA OLSA

Bir de bütğn beyaz esyaları biz alacaktık buna ragmen bu tepkıyı verdi

Sizlere sunu da sormak istiyorum. Benim ondan gelirim en az 2 kat olacak. Ve bana bir gün sunu dedi paralar brnım hesabımda duracak. Ben sana kredı kartı harclık verıcem dedi sizce bunu nasıl yotumlamalıyım?!
Yok daha neler ? Sen çalışma o geceleri ve hafta sonları ek iş yapsın ...kazandığını da sana getirsin !! Bu nasıl fikir mis? Gerçekten adamın sacmalamalarini öyle susup dinliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…