Baskasi yok eminim. Ama sogumasini anlamiyorumBir başkası olabilir hayatında. Senden soğumuş belli. ..
Ozledigi zamanlar cok ilgili oluyor.. ama birden bire hevesi kaciyorİçindeki sevgi bitmiş veya onu hissedemiyor. Bence biraz uzaklaşın eğer döner ve yine aynı şeyi tekrarlarsa bitirin. Bi süre sonra sizde de sevgi falan kalmıcak çünkü.
iliskimizin heyecani bitti dedi..
Çok sevmiyormuş gibi yapın3 bucuk senedir beraberiz.. sozlum bugunlerde cok soguk whatsappa hic girmiyo biri yazinca (isle ilgili) mecburen girip arada banada yaziyor iliskimizin heyecani bitti dedi.. 3 haftadir hic bulusmadik surekli calisiyorim diyo evimizde ayni semtte ariyorum acmiyor. Soguk konusmalari var arada boyle oluyor duzeliyoduk ama dayanicak gucum kalmadi cunku ailelerde araya girdi. Annesi kanser surekli onu bahane sunuyo. Ama eminim ondan degil. Psikolog arkadasim normal diyor. Ama bilmiyorum cok seviyorum teyzemler ustune gitme diyor. Napmaliyim. KAVGALI VEYA ALAYCI YORUM YAPANLAR YAPMASIN.
1 bucuk yildir annesi hasta omur boyu bunumu cekicem iyilesiyorda..Annesi hastaymış umarım atlatır.
Darlamayın adamı zor bir süreçten geçiyor.
Evet cenesi durmazdi. Surekli konusurdu gece 3e kadar mesajlasirdik..Eskiden nasıldınız? Sık sık konuşur muydunuz. Normalde gün içinde sık konuşan bir çiftken şimdi böyle olduysanız kötü. Gerçi ilişkimizin heyecanı bitti bile demiş açık açık. Sıkılmış gibi.
Valla sözlünüze de bu tavırla konuşuyorsanız heyecanının bitmesi normal1 bucuk yildir annesi hasta omur boyu bunumu cekicem iyilesiyorda..
Uzuldum ama hak verdim ona.. bi iliski terapistine gitmeyi dusunuyorumBunu duymak gerçekten üzücü olmalı.. Bunu söylediğinde sormadınız mı? Çünkü bu durum annesiyle ilgili bir şey değil sonuçta.
Bu tavirla degil tabiki.. ama arkasindan bu sekilde konustugum dogruValla sözlünüze de bu tavırla konuşuyorsanız heyecanının bitmesi normal
Hayırlısı olsun
1 bucuk yildir annesi hasta omur boyu bunumu cekicem iyilesiyorda..
Açıkça soylemis sanırım ayrılalım deme cesareti yok siz terk edin diye arayip sormuyor gorusmuyor..Bence terk edin...Beni sevmeyeni ben ne yapayım deyin..Uzuldum ama hak verdim ona.. bi iliski terapistine gitmeyi dusunuyorum
Bunu deme sebebim ona neden yazmiyosun dedigimde canim istiyor deyip arkadaslariyla icmesi...Böyle düşünmeniz çok incitici yalnız. Sözlünüze de bu alt metinde yaklaşıyorsanız zaten sizinle olmasın bence! Heyecan bitti diyor ve bunu söyleyen sözlünüz sonuçta, bunun suçunu annesine atmayın bi zahmet. Üstelik kanser hastasıymış, hem psikolojik hem fizyolojik olarak ne kadar ağır bi hastalık farkında mısınız? Biraz vicdan el insaf, yarın birgün siz de anne olacaksınız. Ayıp ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?