Canım üstteki yorumları okuduysan, benim sevdiceğim biraz tutucudur. Bende senin gibi öyle açık giyinmeyi sevmiyorum yani sevgilimin uyarmasına hiç gerek yok, ben kendim belirlerim sınırımı. Ancak bazen yakası bol bir bluz giydiğimde hafif sağa ya da sola kaydığı zaman (çamaşırımın askılarının gözükme ihtimali olduğu için) rahatsız oluyor. Eğer başbaşaysak ya kendi düzeltiyor ya da düzeltmemi söylüyor ama arkadaş ortamındaysak işaret ederek düzeltmemi istiyor. Ben de o an hem kırılmasın hem de ona karşı çıkmak gibi olmasın diye tamam ya da hayır demeden düzeltirim. Sonrasında bir şekilde konuyu açıp beni uyarmasından rahatsız olduğumu ve bunu kendi başıma düşünebileceğimi söylüyorum. Sonuçta aklı başında bir insanım. Birkaç kez beni tanıdığında da böyleydim, beni böyle kabul ettin, bu konuda dikkat eder misin lütfen dedim. Uzun süredir ben fark edene kadar sesini çıkarmıyor. Eğer fark etmezsem askılarım gözükürse (özellikle arkadaş ortamındaysak) uyarma gereği duyuyor.
Bu ileride kıyafetime karışacağı anlamına gelmiyor bence. Eğer ikinizde bu konuda birbirinizden beklentilerinizi konuşur belirli kurallar koyar ve uymak için çabalarsanız ileride sorun olacak bir şey yok.