sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

böyle ilgi iltifat görünce kendini kaybeden hemcinslerimden hiç ama hiç hoşlanmıyorum. bu kadar aciz olmayın.

kusura bakma da canım ben senin sözlünü sevdiğine de inanmıyorum..gerçekten sevsen gözün ondan başka kimseyi görmez..ayrıca gece 2lere kadar mesajlaşmak hoşuna gidiyor..bal gibi de aldatmış sayılıyorsun..çok kızdım sanaa..

bunları sanki çok normalmiş gibi anlatmışsın....ne demek sözlünün arkadaşıyla saatlerce msn de konuşmak....

ay yok artk ya.olmadı dışarı da falan da buluşun.oturun orda daha iyi sohpet edersnz.nasl oluyorda erk.arkadaşınız bu durumdan rahatsz olmuyor bile bile.bnm eşim beni kendimden yaşça küçük kuzenlermden bile kıskanır.bu normal değil bnce.

Çogu kisi sozlunu sevmedini soylemis ama ben asil suna takildim. Sozlun nasil izin veriyor buna. Bir artniyet sezmesem bile ben sozlumun kizkardesimle bile saatlerce muhabbet etmesini istemem. Ustelik siz acaba benden hoslaniyormu diebile sormussunuz sozlunuze. Sozlunuz gereginden fazla rahat bi tip bence. Yani tmm arkadasina guveni olabilir ama hicmi kiskanmiyor Allah askina.. cok sasirdim sahsen. Bence sozlunle olan iliskini bikere daha gozden gecir canim.. iyice dusun tart duygularini sakin kafayla...

Sanırım bu söz sizin kendi aranızda yaptığınız bi söz. Yada msjlaştığınız kişi sözlünüzün ta kendisi aklı sıra sizi deniyor.

Gece 2lere kadar mesajlaşmanız gayet saçma. İyi anlaşmanız tatsızlık çıkmaması bakımından iyi bir durum ama bu kadarı abartı diye düşünüyorum. Siz ister miydiniz sözlünüzün bir arkadaşınız hakkında bunları söylemesi ? Bence kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşıdakine yapmayın.

tanimadigin etmedigin bir Erkekle ne haddine gecelere kadar mesajlaslasiyorsunki?
Sözlündekide ne Genislikse herseyi anlatmana ragmen hala o yamuk yapmaz diyormus. Ben bir Bayan olarak Esim bana böyle seyler anlatsa arkadaslaimla sabahlara kadar mesajlassa ben katil olurum herhalde... normalde kiskanc biri degilimdir ama eger Evlilige dogru ciddi bir adim attiysaniz bagzi seylerden vaz gecmek zorundasiniz, yoksa o evlilik ilerde fazla yürümez. Benden söylemesi.

bence sözlüne herşeyi acık acık söylemiyorsun sen..ya dusunsenize bır erkeğe desen kı arkadasın bana şunları söylüyo iltifat ediyor buda benim hoşuma gidiyor hangi seven erkek aaa ne guzel aranız ıyı olsun devam edın gece 2 ye kadar msjlaşmaya der aklım almıyor..
ben senın acık acık herseyı soylediğini düşünmüyorum o yuzden de baska da yorum yapmayacağım....

Kendini sözlünün yerine koy ve sana yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapma. O kişiyle bu kadar samimi olman yalnış sözlünden soğumaya başlayabilirsin.Bu şekilde görüşmeye ve yazışmaya devam edersen evlenince daha da zor durumda kalırsın.

Karşı cinsle arkadaşlık hem cinsin gibi olmuyor. Aradaki arkadaşlık bağı aşka dönüşebilir, etkilenebilirsin...

Bu yüzden ciddi ilişkisi olan insanların karşı cinsle arkadaşlıklarında mesafe olmalı diye düşünüyorum. Geceleri 2 lere kadar mesajlaşmanız banada tuhaf geldi. Ve ondan etkilenmeye de başlamışsınız. Sözlünüzün de buna onay vermesi ilginç.

konu sahıbı senı kırmak ıstemem ama aldatmaya meyıl ve bunun ıcın ufaktan hazırlanan zemın goruyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…