sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

lovergirlsss

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
66
0
16
İstanbul
kızlar merhaba;

benim sorunum sözlümün en yakın arkadaşıyla olan arkadaşlığım. çocukla acayip iyi anlaşıyoruz ilk başlarda pek anlaşamamıştık ama şu son zamanlarda çok iyi anlaşıyoruz. anlaşmamızda sözlümünde payı çok büyük. msnde konuşuyoruz msjlaşıyoruz gece 2lere kadar çocuğun benden hoşlandığını düşünmeye başlıyorum sözlüme bunu söyledim (bu arada msjlaştığımız herşeyi söylüyorum ) yok benim ona güvenim tam öyle bi adam değil dedi. onun bu ilgisi çok hoşuma gidiyor sürekli iltifatlar ediyor çok ciddi konulara giriyorz ama hiç saygısızlığı olmadı bana. sorum şu olacak ilgisinden hoşlanıyorum ya sözlümü aldatmış olmuyorum dimi kızlar çünkü sözlümü çok seviyorum ama arkadaşıyla msjlaşmayıda çok seviyorum ne yapmalıyım kızlar sonum ne olacak benim

gece ikiye kadar nie msjlaşıyosnki sen başka bi erkekle. hem buna sözlün nası müsade ediyo onuda anlayamadım.ama bence sen yanlış yapıyosun.o zaman sözlüne olan sevginden emin diilsin bu çocukla konuşmak hoşuna gidiyosa. aldatmak demeyelim ama az bi zaman sora o sana açılıp sen arkdş kalalım sözlüm duymasın ama görüşelim muhabbetine girersen ( ki bu şekilde girmen çok yakın ) aldatmış olursun ben çok yanlış buldum senin tavrınıı ..

arkadaşıyla gece 2 ye kadar msjlaşmandaki amaç nedir?

artık evleneceğin adam hayatına girmişse etrafındaki diğer erkeklerle arana ciddi mesafe koyman gerekir..sözlünüz de baya genişmiş bence bu ne samimiyet noluyo 2 ye kadar mesajlaşıyosunuz dememiş..ben nişanlıyım ve erkeklerle tokalaşmıyorum bile..seninki de abartı diyebilirsin ama benim nişanlım böyle rahat ediyo..

sözleneceğin adama bi de bu olanları söylemişsin..adamın aklına kurt düşürmüşsün.bence sen sözlünü sevmiyosun, eğer gerçekten seviyo olsaydın gecenin 2sine kadar mesajlasmazdın, onun sana olan iltifatları da seni rahatsız ederdi..hoşlanıyo olmazdın..

tabi ki sözlünü aldatmış oluyosun..adamın sana iltifat etmesi normal mi..o da düzgün bi adam olsa arkadaşının sözlüsüyle gece 2lere kadar mesajlasmazdı zaten..tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz da olan zavallı sözlüne olacak..yazık..

Sözlünüz şüpheleneceği kişi arkadaşı değil malesef. Eğer sözlünüzü seviyorsanız başka birinden hoşlanmanız mümkün olmamalıydı. Evlilik fikrini tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

bunu burda bir kadın nişanlım sözlüm sevgilim en yakın arkadaşımla böyle böyle görüşüyor diye acsaydı ne yazardın?

sana aldatıyorsun diyemem ama ben hayatımdaki erkege saygımdan hiç bir karsı cinsle bu kdr yogun vakit geçirip arkadas olmam - görüşürüm gezerim programlar yaparım seni kabul etmesi cok güzel ama gecenin ikisinde msjlasmak ne oluyor ?

kaçırdığım bi yer daha ilgisinden iltifattlrından hoşlanıyosan aldatmış oluyosunn.

Sen bu sorunun cevabını biliyorsun fakat emin olmak için bizlere soruyorsun .

Sözlünün ister çok yakın arkadaşı olsun isterse uzaktan arkadaşı olsun bu kadar samimilik , tabi ki de göze batar .

Naber nasılsından öteye gitmememliydi muhabbetiniz .

Sen karşı tarafın ilgisinden hoşlanıyorsun, ama ''Aramızda birşey olamaz''düşüncesiyle yada kendini rahatlatma düşüncesiyle,sözlüne tüm konuşmalarınızı atıyorsun,söylüyorsun bilgi veriyorsun .

Bence sen biraz kendini geri çek ve dur.

bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum bana göre yanlış,
sözlün çok iyi niyetli birisi anlaşılan, kendini sözlünün yerine koysana,
o senin kız arkadaşınla 2'ye kadar mesajlaşsa ne hissedersin.

Bence biraz mesafenizi koruyun. Ne o öyle gece 2 lere kadar msjlaşmak falan. Sözlüne de hayret ettim resmen
İnsan kaynıyla o kadar yakın olmuyo, eşinizin arkadaşı sizin neyiniz ki bu kadar samimisiniz?
İlgisi hoşuma gidiyo diyosunuz bir de. Yarın bir gün sözlünüzün ilgisi yerine arkadaşının ilgisini yeğlemeye başlarsanız iş nereye varır bilemiyorum.
Sözlünüz size yetmiyor mu da elin adamıyla gece 2 lere kadar mesajlaşıyosunuz..
Kendiniz bile farkındasınız normal olmadığının.. Aldatmak illa ki tensel bir temasla, gizli saklı iş yapmakla olmaz.
Birinden hoşlanmayı düşünmek bile kötü..
Yazık diyorum valla bi kadında bunu yapıyosa..

normal bir arkadaşın dostun olsa neyse diycem de, sonradan hayatına giren bir insanla bir anda sürekli mesajlaşmalar iltifalar vs vs sen o çocuktan hoşlanıryorsun bence , bu şekildeki kimse birbirne bu kadar vakit ayırmaz o kadar mesajlaşmaz

kızlar inanın o adamı arkadaşım olarak görüyorum ve her kadının hoşlanacağı iltifatlar yapıyor kendimi kaptırmamam iyi olacak galiba sizlerin sorduğu tüm soruları kendime sordum ne yapıyorsun lover dedim ama inanın sözlüme çok bağlıyım aklımdan buluşmak o adamla biryerlere gitmek yada bişiler yaşamak hiç geçmedi gece 2lere kadar uyanık kalıyorum derslerim yüzünden o arada msjlaşıyoruz yani onun için özellikle uyanık kalmıyorum

ne kadar yakın olursa olsun bir kızın hiçbir şeyi olmayan bir erkekle gecelere kadar msjlaşmasını anlayamam ben.

o yüzden araya seviye koy derim,üstelik çocuğun sneden hoşlandığını bile düşünüyorsun.

nıye gece bı erkekle msjlasırsınızkı arkadasım bence doğru yapmıyosun üstüne kendinide strese sokuyorsun bence o arkadaşla baglantını kes olabıldıgınce uzak tut ve kendını sorgula sözlünü çok severken neden bı baska erkeğın ılgısı hosuna gıttı dıkkatını çekti?eksik olan ne?bunu bul ilişkine sahip çık mantıklı davran ..böyle yanlış eğilimler için bi sebebin mi var acaba

hem msn de hem msjlaşma. çok yanlış yaaa. sen sözlüne bağlı diilsin bağlı olsan onun iltifatları hoşuna gitmez. hem çocuk nie iltifat edebiliyo sana, demekki o yakınlığı yüzü sende bulmuşş şu olayı sevgilim yaptı yardım yazsan herkes daha farklı cvplar vermişti eminimm ://

ay sözlün nekadar geniş bir insanmış valla düşündümde benim evleneceğim kişi gece ikilere kadar en yakın kız arkadaşımla sohbet etseydi kafayı sıyırırdım herhalde.valla yaptığın şey hiç hoş değil. bence bir an önce mesafeni al

Evet.Aldatma illa fiziksel olacak diye bir kural yok.

Gece ikiye kadar konuşacak ne buluyorsunuz ? Normal şartlarda sözlünüzle konuşmanız gerekmiyor mu o saate kadar ?

Ayrıca...Sözlünüz buna nasıl izin veriyor anlamadım.:44:

Onu da geçtim,şu kırmızıyla işaretlediğim yerler zaten bitirdi beni.

Sizin sonunuz ne olur bilmem ama sözlünüze yazık olacağı kesin.

mrb.
öncelikle sözlünün bundan haberi olduğu için ve sen sadece arkadaşca duygularla yaklaştığın için, aldatma olmuyor.
fakat bir sözlü bayan, sözlüsünün arkadaşıyla iyi anlaşıyor olabilir. Fakat gece 2 lere kadar nasıl bir erkekle yazışırsın. Nekadar sözlün buna izin versede.
Senin en yakın arkadaşınla örneğin, sözlün gece lere kadar oturmak istese yazışmak istese ve arkadaşın sözlünden hoşlanıyor gibi olsa, sen nasıl düşünürsün??? hoşuna gidermi???

Bence mesafeni koru. Bu çocuk sonra sözlünle aranı da bir şekilde bozar. dikkatli ol. Sözlün yanındayken, istediğin kadar sohbet et, fakat sözlün yokken bence kesinlikle sohbet etme msn de falan.

HEM NERDEN BİLİYORSUN SÖZLÜNÜN ARKADAŞI OLDUĞUNU???? BELKİ ARKADAŞI DİYE, SEN SÖZLÜNLE YAZIŞIYORSUN O SENİ KANDIRIYOR, bakalım neler yazacak diye birşeylere bakıyor olabilir??? Hemen bence kendine gel, yakışık almaz... !!!!!!!!!!

Canım merhaba, "aldatma" kişiden kişiye değişen bir şeydir. Yani sana göre aldatma sayılmayan bir davranış biçimi, karşındaki insana göre aldatma sayılabilir. O yüzden soruna şu şekilde cevap vereyim..

Hiçbir erkek, ilgi duymadığı bir kadına gecenin 2'lerine kadar mesaj atıp iltifat etmez. Sizin çok iyi "arkadaş" olmanız hiç de önemli değil bu yüzden. Bir adam, yakın arkadaşı olduğu bir kız bile olsa, sözlenmişse veya ciddi bir ilişkisi varsa öyle ya da böyle araya bir resmiyet koyar.

Bu davranışını aldatma sayamayız ama kesinlikle yanlış yöndesin.

İlgiden hoşlanmak her insanın hakkı. Ama senin bu ilgiden hoşlanmana sözlün şu anda bi'şey demiyor olsa bile, yarın bir gün tartışma yaşadığınızda direkt öne sürebilir.

Sana tavsiyem, o gece 2'lere kadar olan mesajlaşmaları bırakman. Sözlünden arzuladığın ilgiyi başka yerlerden almaya çalışıyorsan, büyük sorun var demektir.

Bence sen bu mesajlaşma işini bitirirken, sözlün konusunda da iyi bir düşün. Hepimiz genç olduk, flört ettik ama birine bağlılık sözü vermişken başkasıyla mesajlaşman hoş değil.

Sözlünün "Ben ona güveniyorum" laflarını da boşver. Kimsenin içini bilemezsin. Karşındaki o arkadaşınla ilgili bir an önce tedbir alıp mesafe koymalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…