sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

ben konunun yorumlarını okumadım sadece senin soruna cvp vericem.bizde şöyle bişey vardır ailece görüştüğün evine misafir ettiğin muhabbet etiğin adamı bile yolda gördüğünde muhabet etmez sadece slm veririsin eşin yanında yoksa eğer.var gerisini sen düşün....

sözlün ses etmiyormuş ya o da seni aldatıyor bence

ben bi insanin ( erkek yada kadin olsun )
bu durumu normal kar$ilayacagina inanmiyorum
yani konu ya inanmiyorum kisaca ...

gerçeksede at sen o sozu, bu kadar geni$ insandan koca olmaz
oda konu$ur gece gunduz ba$kasiyla ve bunu normal kar$ilar ..

nasıl yani..siz sözlünüze galiba benden hoşalnıyor dediniz o öyle bir adam değil ve buna rağmen hem siz gece 2 lere kadar msjlaştınız hemde sözlnüz buna bişey demedi öyle mi ?
sizsözlünüzü aldatıyormusunuz bilemem ama sözlnüzle aranızda tam anlamıyla bir bağ yok gibi geldi bana..birbirini seven insan kıskanır,haa herkes kıskanmaya bilir tabi sevginin anlamı kıskançlık değildir belki ama bu kadar da rahatlık olmaz canım..

Birak sözlümün arkadasini sözlümle bile gece saat 2'lere kadar yazismazdim. Muhtemelen sabah okula veya ise gidecegimdir. Sözlünüz ve siz kac yasindasiniz ve niye sözlendiniz? Aileniz, arkadaslariniz, akrabalariniz icinde, bütün Türkiye hatta tüm dünyada yaptiginizi dogru bulan bir kisi cikar mi acaba? Bu soruyu gidin annenize sorun bakin ne cevap verecek size.

Sözlü ama baska bir erkekle gece yarilarina kadar yazisan bir genc kiz,
Sözlüsüyle arkadasinin bu sohbetlerini bilip ses cikarmayan tuhaf erkek (en azindan bizim toplum icin diyeyim),
Arkadasinin sözlüsüyle gece saat 2 de bile yazismaktan cekinmeyen arsiz, yüzsüz ve sütü bozuk bir kisi (erkek ya da adam diyemedim)

Siz ücünüz de halinizden memnunsaniz kimse kimseyi aldatmiyor bana göre. Kiskanc bir yapim yok hatta esimle aramizda güven problemi hic olmadi. Hic birbirimizin maillerine mesajlarina falan bakmayiz ama bu nedir ya! Sizin yaptiginiza sesi cikmayacak kisi bence türünün son örnegi. Kirici olduysam kusura bakmayin ama belli ki yasiniz cok genc. Sözlenmeyi gec,daha ciddi bir iliskiye bile hazir degilsiniz ikiniz de bence.

Umarim bu da o meshur fake konulardan biridir.

sözlün hariç başkasından gelen iltifat hoşuna gidiyosa ve bu gece 2lere kadar sürüyorsa aldatıyosun hiç kusura bakma sözlün böyle bişey yapsaydı aldatıldığını düşünmezmiydin acaba

kusura bakma kardeşim dayanamadım daha sadece ilk yazını okuyunca ;
ne gerek var elin erkeğiyle 2 lere kadar mesajlaşmaya..
ya gerçekten sözlünü sevmiyorsun ya da eksik yönlerini arkadaşında tamamlamak istiyorsun.
.hoşlandığını düşünüyorsun ve hala devam ediyorsun konuşmaya o halde sen de boş değilsinn...
hoşlandığını düşünen " bu adam asılmadan ben bitireyim"der..
sözlün de gayet geniş adam doğrusu... evlenince aynı yatakta uyurken sen 2 ye kadar onla konuşursun artık...

Son düzenleme:
sanırım sen bu çocuktan hoşlanıyorsun dostane konuşsan kendine bile sormazdın bu soruyu ayrıca sözlünle deilde o kişiyle gece yazışman ilginç sözlünün kıskanmaması ilginç senin ve o kişinin böylesine bi ilişki (arkadaşlıkta olsa)içine girmesi ilginç bence bazı şeyleri gözden geçir

Son düzenleme:
Ben yurtdisndayim kocamla ailemle mesajlasmiyorum o kadar

Aldatiyor muyum sorusu degil, onemli olan ben sozlumu gercekten seviyor muyum, sozlum 2'ye kadar esajlastigimi ogrense ne tepki verir sorularina cevaplar onemli olan

Burada 2'ye kadar msajlastiklarini bilen bir sozlu yok konu sahibi sadece benden hoslaniyor arkadasin sanirim demis

Ben de onun ilgisinden hoslaniyorum diye ekleseydin

Yaptigin normal degil arkadasim, ama onemli olan sozlunu aldatip aldatmamandan ziyade sen bu sozluyu gercekten istiyor musun? Eger istiyorsan neden baska erkeklerin ilgisini de istiyorsun? sorularina cevaplarin olmali

arkadaşım bir şeyi çok merak ettim sen sözlünün arkadaşıyla konuşurken sözlün ne yapıyor???

Şuan içinde bulunduğun durum hiç normal değil. Belki şuan tam olarak aldatıyor sayılmazsın ama o yolda ilerliyorsun. Sözlün de gerçekten tuhaf. Ya gerçekten çok geniş birisi, ya 2 arkadaş seni kandırıyorlar yani sözlün seni deniyor arada sırada, yada sözlün sana aynısını yaptığı için bir şey demiyor. Yoksa normal olan hiç bir erkek arkadaşına ne kadar güvenirse güvensin izin vermez böyle birşeye.

Birde ben sevgilimle bile bazen konuşacak birşey bulamazken. sen elin adamıyla o saatlere kadar konuşcak ne buluyorsun??? Tuhaf!!!

Sen bile huylanmışsın yaptığından ki soruyorsun aldatıyor muyum diye
Fake konu değilse sözlün seni, yani evleneceği kadını deniyo yoksa hiç bir Türk erkeği "aman canım nolucak" demez.

Sanırım yaşınız küçük ,ben gerçekten bu yeni neslin ilişki anlayısına inanılmaz şaşkınlıkla bakıyorum,
hatta 1yasına gelecek kız bebegımı evden nasıl cıkartacagım dıye sımdıden korkuyorum(

nişanlınız aranmış biraz kusura bakmayın

Siz de sözlünüz de sözlünüzün arkadaşı da hatalısınız.sizden eş olmaz neden mi?evlenmeden aldatma antremanlarına başlamışsınız bile sözlünüz ya saf ya da bilemedim şimdi tanımını...

Adam yine iyi gecenin 2sine kadar arkadaşıyla msjlaşmanıza konuşmanıza bişey demiyor
Bence onun sizden hoşlandığını düşünmeniz, bunu sözlünüze bu şekilde anlatmanız (ki ters biri olsa kavga mı olur bişey mi düşünmemek),
ve en önemlisi onun sohbetinden hoşlanıyor olmanız..
Yanlış var işin içinde..
Empati kurup kendinizi onun yerine koyun ve sizin yakın bir arkadaşınızla gece yarılarına kadar msjlaşmaları
konuşmaları sizi ne yönde etkilerdi?
Ve hoşlanma durumları..

konuşman çok saçma.
madem seviyorsun sözlünü onunla konuş gece 2lere kadar onun söyledikleri hoşuna gitsin !
konuştuklarımızı ona anlatıyorum demişsin iltifatlarıda buna dahilse sözlündede var bir gariplik hanii :/

yasin kac bilmiyorum ama senin kafan karisik ...bence sen evlenmeden önce sözlünü gercekten seviyormusun onu iyice bi anla..insan birini gercekten seviyorsa

onun disinda saatlerini bir baskasiyla gecirmez gerek duymaz yani...o arkadasiyla o kadar vakit gecirecene sözlünle evliliginiz hakkinda geleceginiz hakkinda

konusman gerekirdi...

Mesajlaşma elin oğluyla git sevgilinle mesajlaş, sevgilinde maşallah yani pek sahipleniciymiş

Sen o Çocuktan Aslında yavaş yavaş hoşlanıyorsun ,farkına varınca bu durumdan rahatsız olduğun kesin. Kafan karışmış iki yakın arkadaşı birbirine düşman ediceksin haberin yok.Sözlün de Arkadaşına da sanada güvenmekle hata yapmış. Sözlünün arkadaşı sana olan ilgisini oda aşka karıştırırsa Orda işler değişir Yaptığın iyi birşey değil sevgilinin yaptığıda dengesizlik. Böyle giderse arkadaşım sözlünden ayrılır o çocuğun kolllarında bulursun kendini Araya mesafe çek sözlünede Söyle Hatanın neresinden dönersen Kaardır. Böyle giderse yalnış şeylere sürükleneceksin

söz ve nişan yarı evlilik sayılır..ve bu durumda başka biriyle gece 2 ye kadar yazismak konuşmak doğru değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…