sözlümü aldatmışmı oluyorum :(

kızlar merhaba dün akşam telden girip hepinize cvp yazmıştım ama sanırım kaydetmemişti çıkmamış yazdıklarımın hiç biri. öncelikle hepinize zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. ilk şunu söylemek istiyorum nişanlımı çok seviyorum ve ayrılmayı düşünmüyorum. evet egolarıma yenik düştüğüm bir aydayım galiba hatamın farkındaydım ama dur diyemiyordum kendime ve nişanlımda sürekli yurtdışı seyahatlerindeydi uzaktık ilgi eksikliği vardı kadınların korunma iç güdüsü sevilme ihtiyacı isteği arada ağır basıyor nitekim burda okuduğum topiklerdede bundan şikayetçi olup (yani eşinin ilgisizliğinden) boşanmak isteyenler bile var. ama ben ayrılığı hiç düşünmedim bu adam hayatıma nasıl yerleşti nasıl msjlaşmaya başladık inanın hiçbir fikrim yok sizinde dediğiniz gibi ben hatalıyım ilgi arsızlığı yaptım her kadın iltifattan hoşlanır ama dediğiniz gibi sözlü evlilik hazırlığında biri olarak çok ayıp ettim.hatamın farkındayım ve bir daha böyle bişi yapmayacağım. ne kadar dejenere bişi olduğunu sizler sayesinde fark ettim çünkü biz rahat takılan sözlümün arkadaşları ayrı benim arkadaşlarım ayrı öyle insanlarız yani eğlencelerde yemeklerde geçiyor ömrümüz oysa ben mutlu sıcacık bir yuva özlemiyle yanıp tutuşuorum kocaman zengin evlerde ayrı hayat süren iki karı koca olmak istemiyorum. çünkü sözlüm bizim şirketin ortağının oğlu durumumuz gayet iyi şimdiye kadar yapılan şımarıklılıklara dur demenin vakti geldide geçiyo bile

Son düzenleme:

bencede, denk duranın anası ağlamaz demişler

sözlünle gece 2 ye kadar mesajlaşman gerekirken arkadaşıyla mı mesajlaşıyorsun.

buna sebep nedir ?*

ayrıca sözlün bunları bilip nasıl bu kadar geniş davranıyor---

Çok saçma yaptığın..

Özellikle de bunu ilgisizliğe, ve ego tatminine yorman daha da anlamsız..

Mesela benim sevgilim biz sevgili olalı 1 ay bile olmamıştı askere gitti hem de sınıra..

Haliyle oranın psikolojik baskısı, benim kendi sorunlarım derken biz de çok yıprandık.

Ben bir dönem ara bile verdim.

Ama asla ve asla başka erkeklerle konuşma ihtiyacı hissetmedim.

Kaldı ki siz bir de sözlüsünüz..

Yaşadığın bu durumu da kimse normal karşılamaz.

bir de sevgilin nasıl normal bulmuş onu anlayamadım.

Bence bu kadar sıkı fıkı olduğunuzu anlatmamışsındır,

ya da konuşmaların hepsini bilmiyordur.

Eğer bunları bilmesine rağmen bir şey demiyorsa sözlün de kabahatli olur.

Gecenin 2 sine kadar ne konuştunuz çok merak ettim yani ben sevgilimle o kadar konuşacak şey bulamıyorum. :44:

Derhal sert bir dille konuşmayı kesin bence.

Buarada sevgilinin olabileceğini düşündün mü o çocuğun ?

Yani denemiş olmasın seni ?

Son düzenleme:
bencede 2lere kadar msjlasman hata vede sozlunun ıyı arkadası olabılır yanı sızı bukadar yakınlastırmasıda haa o guvenmıs bunu yapmıs.sızde dıosunuz kı ılgısı hosuma gıdıo bıraz uzaklassanız onun ılgısını unutamıcaksınız bencede hoslanıyosunuz ama ıtıraf edemıosunuz kendınıze.bence zor bı durum yanı eger sozlunle mutlu olacagına ınanıosan arkadasıyla ılıskını kes uzaklas yok uzaklasamam dıosanda sozlunu kandırma bence.soruna gelıncede bana gore aldatma sayılır cunku ılgısı hosuma gıdıo dıosun.ben esımın arkadası okadar ılgılense aksıne sınır oluorum hosumada gıtmez rahatsız olurum yanı bana gore dogal olanıda bu

canım ılgısız dıe herseferınde baskasına gıtcek deılsın kı kendıne dur demelısın bence bu kadar rahat bı ılıskı ılerde sorun getırır esınde ılerde baska kadınla yakın olsa sen kendını nasıl rahat hıssedebılecek mısın onuda dusun

sözlünün yerinde olsaydım seninle evlenmezdim.
Kendini her yanliz hisettiginde bu sikintini bir başka erkekde gidereceksen, eyvah!
birdaha olmayacağını söylüyorsun, bunu yapan tekrarlayacagindan eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi de uzakta da olsa msn skpe filan var durumumuz da çok iyi diyosunuz isteseniz her türlü görüşürsünüz yani
ben de eğitim için bi süre yurt dışına gitmiştim ama her gece dışarı çıkmıyorum nette sabaha kadar sevgilimle konuşuyodum

yalnız bi şey daha aklıma geldi erkekler yurt dışına çıkınca aşırı derecede rahat hareket ediyo ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum (gerçi kızlar da öyle ama )
sanki oraya çapkınlık için gitmişler gibi davranıyolar sizinki de orada sürekli kızlarla takılıyo olmasın belki o yüzden sizin arkadaşıyla olan yakınlığınızı önemsemiyodur kendi de yaptığı için.
yani benim yurtdışındayken gözlemlediğim davranışlar öyleydi bence siz de dikkat edin. türkiyede sevgileleri vardı ama biz buraya hayatımızı yaşamak için geldik diyip sevgilelerini sık sık arayıp sormuyolardı arada konuşuyolardı facete oldukları zaman.
türkiyeye gidince eskisi gibi oluruz diyolardı

Kusura bakma ama özrün kabahatinden büyük
İlerde evlensen eşinle küsseniz veya dargınlık olsa ilgi bekliyorum diye yine konuşacak mısın?
Benim içimden bi'ses sözlünün seni denediği yönünde
Açıkcası evlilik için çok güven zedeleyici bi'tavrın var:44:

şu anı bilmem ama bu gidişe dur demezsen durum vahim ayrıca diğer tüm arkadaşlar gbi bende sözlünün durumu önemsememesine takıldım ben en çok buna dertlenirdim

sözlünün yerinde olsaydım seninle evlenmezdim.
Kendini her yanliz hisettiginde bu sikintini bir başka erkekde gidereceksen, eyvah!
birdaha olmayacağını söylüyorsun, bunu yapan tekrarlayacagindan eminim.

Bunlar biraz farklı hayatlar arkadaşım senin benim gibi insanların yaşadığı türden değil rahat rahat hayatı yaşayan insanlar o yüzden sözlüsü iiçn de çok sorun olacağını ben sanmıyorum açıkçası.

ya seni yargılamıcam ama, yaptığının mantığı ne anlamadım. sözlenmişsin daha başka erkeklerin muhabbetine ne ihtiyacın var... erkek arkadaşın olmasın demiyorum ama az mesafe , seviye şart.. senin en iyi arkadaşında dostunda, sevgilinde hayatındaki erkek olmalı.. eğer öyle değilese bu işte bi iş vardır benden demesi.. aşkınıda sevginide sorgula aldatıyosun demiyorum ama başka erkeğin sohbetinden keyif almak tuhaf geldi bana.. aldatmış olmazsın tabikide ama sseviye koy derim ben

Son düzenleme:
Vallah haklisin galiba:) sözlüsüde bunu normal bulduğunu söylediyse artık ( tabi onu denemediyse )
Birde şimarikligi bırakmam gerekiyor diyor artık, bu konu benim için o an bitmişti, ama dayanamadım!
Aslinda/ belki suc bunlarda değil, bunları evliliğe hazır bulan ailelerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…