Sözlümü aşırı kıskanıyorum, bu normal mi ? :(

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Ben sözlümü fazlasıyla kıskanıyorum ne yapmam gerek güvenle alakası yok kendiliğinden oluşan hastalık gibi.. Örneğin yanımda bi kıza 1 sn bile baksa problem yaratıyorum, klip izletmiyorum hele ki yabancı klipler. Bi kızla konuşması imkansız zaten. Heryere gitmesini yasakladım tabii bunlar karşılıklı. hepsini uyguluyor ama klip hariç... R&B müzik hastası ve o müziğin klipleride aşırı açık seçik çok kıskanıyorum. Örneğin Roscoe Dash - Show Out - YouTube
bu klip . Sizce normal mi bu tür klipleri kıskanmam yoksa a*normalmiyimmm

bu normal bi klip.. birsey goremedim ben sen baya kıskancsın anlasılan cok fazla kısıtlama hadi reel hayatta konusmasını istemiyorsun kızlarla ama nette izldigi filmlere video kliplere de takarsan onu sıkarsın

Son düzenleme:
canım aynı şeyi sana yapsa ne dersin
Satisfaction klibini izlese ayrılık sebebi o zman senin için.
unutma ne kadar yasak o kadar gizliliğe iter insanı o şekilde düşün canım

evet artık herşeyini gizlemeye başladı yalan sölemeye başladı kavga çıkarcağmı bildiği için nasıl yok etcem ben bu takıntıyı:105:

evet artık herşeyini gizlemeye başladı yalan sölemeye başladı kavga çıkarcağmı bildiği için nasıl yok etcem ben bu takıntıyı:105:

canım kendini frenlicen başka çaresi yok.sözlün sana şöle yapsa hoşuna gidermi.erkek görüceksin sokağa çıkma.fatmagülü izleme yada tvd öpüşen çift var bakma.biskolata reklamı çıktı kanal değiştir
hoşuna gidermi cevabın kesinlikle hayırdır
o yüzden yapmıcaksın bu aranızda sorun yaratır aman dikkat

Karşılıklı diyorumyaa dün biscolata reklamı yüzünden inadıma izledi ne açık seçik klip varsa. zaten sokağa çıkamıyorum yasak aynı şekilde bende izlememesini istiyorum ama o erkek bide o yönü var . ne kadar yasaklıcam ki klipleride

valla olaya erkek kadın diye bakma canım.o erkek yapar mantığı yok.bayanlarında maşşalhı var valla.ama sen sıkmışsın baya.ben bi yazı okumuştum.çiftler size benziyo evleniyolar. kocası camdan bile baktırmıyo eşini.evde yok ya öğrenmek istiyo.perdeyle duvar arasına kibrit çöpü koyuyuo yani perdeyi açsa kibrti düşücek akşam gelince kontrol edicek.tabi kadın bilmiyo ya evde temizlik yapıyo adam eve geliyo kibrit düşmüş vay sen camdan nasıl bakarsın diye kadını dövüyo.nedir bu.

bence insanların birbirne ve kendi özel hayatlarına saygı duyması gerekir.unutma özel alanı olan insanların paylaşıcağı daha çok vardır
yaptığın ve sözlünün yaptığı aşırı

çoook haklısın aslında ilk ben başladım böyle değildi ben nasıl aşırıya kaçtım artık sözlümde öyle . kendimi frenlemem lazım ama nasıl. elimde değil işte problem o
nasıl bırakıcam bu kıskançlıgı

bak sen söledin evden çıkmam yasak
yani sen çıkmak istiyosun ama engel oluyo.ve sen bu durumdan rahatsızsın. o zman sende onu rahatsız olucağı şeyleri bilirsin zaten onalrı yapma o da sana baskı kurmaz

Ondada gıcıklık var kıskandırıyo kıskanmam onun hoşuna gidiyo. ama uzatıyorum bölede pis huyum var taktımmı takıyorum 2 gün mü dersin 4 gün mü dersin sakız gibi uzatıyorum sonrada sıkılıyo. Aramızdaki bu sorunu halletmemiz lazım işte...

sevdiceğim fener hastasıdır.tuturdu bayan voleybola gidelim diye.iyi dedim gidelim bende selvi boyluyum 1.60 ımdır.voleybolcular en az 1.80 den başlıyo.beni kıskandırmaya çalışıyo aa bak işte falan filan diye sesimi çıkarmadım maç bitti.fenrin erkek basketboluna ne zman gidiyoruz aşkım dedim sonra maç muhabbeti kesildi üzerinede konuşmadık

uzatmıcaksın işte.biz uzatmadık onunda hoşuna gidiyo benim kıskanmam bende şımartıyorum biraz sevdiceğimi

hahahahah keşke bende senin gibi olsamm nerdeee. kız kelimesi geçmez Kİİİ kaldı voleybol aman allahım ne olur bana da böyle bir sabır verrr .. iyi bi örnekti ama :)

canım aynı şeyi sana yapsa ne dersin
Satisfaction klibini izlese ayrılık sebebi o zman senin için.
unutma ne kadar yasak o kadar gizliliğe iter insanı o şekilde düşün canım

Çok güldüm yahu O kıskançlık sebebi olabilir ama

Canım bence bukadar sıkmamalısın, içten içe bi güven problemi varsa onu bilemem ama kliplerden, reklamlardan kıskanmak bana çok aşırı geldi. Bu işi inada bindirirsen kısıtlanırsın ve sorun çıkar. Düzeltmeye bak.

hahahahah keşke bende senin gibi olsamm nerdeee. kız kelimesi geçmez Kİİİ kaldı voleybol aman allahım ne olur bana da böyle bir sabır verrr .. iyi bi örnekti ama :)

canım sözlün sonuçta demekki seni seviyo ve sana aşık o yüzden evlilik yolundasınız.eeee diğer kızlardan sana ne artık birilktesiniz
mutlu olmak varken kendinize sorun yaratıyosunuz valla.yok reklam yok klip millet neler nelelr yaşıyo tadınızı boşuna kaçırmayın
valla geçende kadıköyde geziyoruz sevdiceğimle bi hanımhanımcık kız sadece 1 karışlık etek giymiş öle geziyo.dönüp ben baktım resmen yok artık diye.sevdiceimde baktı ama bu içi giderek bakmak değilki benim bayan halimle dikkatimi çekti.önemli olan içinin giderek bakamsı.ki anladığım kadarıyla öle durum yok sizde.üzmeyin birbirinizi aşkınızı yaşayın

ne bilim aklıma ilk o geldi
müziği biliyodumda klibi izleyince bende böle oldum

Satisfaction klibini izlemiştir kesin de duysam hattı kırarm akrabaları birbirine katarım herhaldee

haklısınızz kendime çeki düzen vermeliyim

Aşırı kıskançlık sevgi göstergesi değil düpedüz hastalıktır.....Tedavi olmanız şart..Ama nedense bazı bayanlar ısrarla eşim ya da sevgilim beni kıskanmıyor deyip duruyor,hayır kıskanınca ne olacaksa......İyi bişey olduğunu sanıyolar herhalde

fazla kıskançlık zamanla sorun yaratabilir.ama bu kıskançlık geçıcıde olabilir.eğer tartışırsanız kıskançlık için ozaman sizden soğuyabilir

ya cidden bu klipte inan bişey yok benim nişanlım neler izliyor oohhoo hemde arabada acıp izliyo benim yanımda ben hiç rahatsızlık duymuyorum. duysamda söylemiyorum çünkü erkekleri bukadr kıskanıp önemsedigini gösterirsen birincisi kaybedersin...ikincisi inadına yapar...üçüncüsü ve en önemliside kendine cok zarar verirsin kıskanıyorsanda belli etme sonra sözlün dicekki ahhh suraya bak ben ne adamım be kız beni klipteki hatundan bile kıskanıo diye diye bi tarafları kalkıcak sonra e olcak yavas yavas seni begenmemeye başlıcak cünkü sen onu öyle bir yere cıkarmıs olucaksınki degerden... bu yüzden kendini tut enazından one belli etme. bunları bos kafadan sallamıyorum bundan önceki ilişkimde bende yaptım aynısını ve sonuc ne bilyormusun adamı tepeme cıkardım ona nasıl bir izlenim verdiysem ben senin top ınım bile dedi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…