- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
evet artık herşeyini gizlemeye başladı yalan sölemeye başladı kavga çıkarcağmı bildiği içinnasıl yok etcem ben bu takıntıyı:105:
Karşılıklı diyorumyaa dün biscolata reklamı yüzünden inadıma izledi ne açık seçik klip varsa. zaten sokağa çıkamıyorum yasakaynı şekilde bende izlememesini istiyorum ama o erkek bide o yönü var . ne kadar yasaklıcam ki klipleride
valla olaya erkek kadın diye bakma canım.o erkek yapar mantığı yok.bayanlarında maşşalhı var valla.ama sen sıkmışsın baya.ben bi yazı okumuştum.çiftler size benziyo evleniyolar. kocası camdan bile baktırmıyo eşini.evde yok ya öğrenmek istiyo.perdeyle duvar arasına kibrit çöpü koyuyuo yani perdeyi açsa kibrti düşücek akşam gelince kontrol edicek.tabi kadın bilmiyo ya evde temizlik yapıyo adam eve geliyo kibrit düşmüş vay sen camdan nasıl bakarsın diye kadını dövüyo.nedir bu.
bence insanların birbirne ve kendi özel hayatlarına saygı duyması gerekir.unutma özel alanı olan insanların paylaşıcağı daha çok vardır
yaptığın ve sözlünün yaptığı aşırı
çoook haklısın aslında ilk ben başladım böyle değildi ben nasıl aşırıya kaçtım artık sözlümde öyle . kendimi frenlemem lazım ama nasıl. elimde değil işte problem o
nasıl bırakıcam bu kıskançlıgı
Ondada gıcıklık var kıskandırıyo kıskanmam onun hoşuna gidiyo. ama uzatıyorum bölede pis huyum var taktımmı takıyorum 2 gün mü dersin 4 gün mü dersin sakız gibi uzatıyorum sonrada sıkılıyo. Aramızdaki bu sorunu halletmemiz lazım işte...
canım aynı şeyi sana yapsa ne dersin
Satisfaction klibini izlese ayrılık sebebi o zman senin için.
unutma ne kadar yasak o kadar gizliliğe iter insanı o şekilde düşün canım
hahahahah keşke bende senin gibi olsamm nerdeee. kız kelimesi geçmez Kİİİ kaldı voleybol aman allahım ne olur bana da böyle bir sabır verrr .. iyi bi örnekti ama :)
Çok güldüm yahuO kıskançlık sebebi olabilir ama
Canım bence bukadar sıkmamalısın, içten içe bi güven problemi varsa onu bilemem ama kliplerden, reklamlardan kıskanmak bana çok aşırı geldi.Bu işi inada bindirirsen kısıtlanırsın ve sorun çıkar. Düzeltmeye bak.
canım sözlün sonuçta demekki seni seviyo ve sana aşık o yüzden evlilik yolundasınız.eeee diğer kızlardan sana ne artık birilktesiniz
mutlu olmak varken kendinize sorun yaratıyosunuz valla.yok reklam yok klip millet neler nelelr yaşıyo tadınızı boşuna kaçırmayın
valla geçende kadıköyde geziyoruz sevdiceğimle bi hanımhanımcık kız sadece 1 karışlık etek giymiş öle geziyo.dönüp ben baktım resmen yok artık diye.sevdiceimde baktı ama bu içi giderek bakmak değilki benim bayan halimle dikkatimi çekti.önemli olan içinin giderek bakamsı.ki anladığım kadarıyla öle durum yok sizde.üzmeyin birbirinizi aşkınızı yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?