Sözlümü aşırı kıskanıyorum, bu normal mi ? :(

ah bebegım ya aynı ben :==))) asırı kıskancım. sözlümü nasıl kıskanıyorum bir bilsen. ufak bi sn bile gözü kaysın baksın ki cok normal kıskanıyorum. tv programlarındaki hatunlardan bile düşünebiliyormusun. ama belli etmiyorum bunlarıtabi. eğer ciddi bişey yoksa susuyorum. o da biliyor ne kadar kıskanc oldugumu. kavgalarımız bu yüzden oluyorhep zaten. ama evlenince gececeğini o da biliyor :))

:) ben kıskanmaktan vazgectım artık
hem sevsem bıle neden kıskanıp onun egosunu sısırıyımkı kendını bırsey sanmasın
ılk zamanlar bn boyle davranırdım ,(tabı senınkı kdr olmasada)
davranıslarımın nedenı ;
erkeklere guvenmedgımdendı o bna msj atmasa aramasa baskalarını arıyor konusuyor fılan dıye dusunuyordum
yanı aldatıldgmı dusundgm ıcın sıkma polıtıkası yapmıstm ama ondanda vazgectım artık
asımdı aynı seyı o bna yapıyor cok zormus :)))

İşte ben belli ediyorum belli etmeden de anlamıyo ki aslında anlaması ve yapmaması lazım ama işte of of .. çok kıskancım evlenince gider bunlar biliyorum ama evliliğe çok var

Her şeyin fazlası zarar gerçekten, klip nihayetinde kendini bu kadar yıpratma zararı sana ve ilişkine.
Bizler dinlemekten keyif aldığımız şarkıların kliplerini izlerken karşı cins var diye yada seksepalitesinden dolayı değiştiriyor muyuz? Benim hiç dikkatimi çekmez bile mesela.
Böyle durumlar zarar vermeyin ilişkinize kendi dikkatini dağıt, onun sadece klip olduğunu hatırla ve herkesin bunu izlediğini...

sen aynı beni tarif etmişin tatlım :)
cocugu nasıl bezdırdıysem artık acık acık sıkıyosun demeye basladı
sonumuz iyi değil kendimize ceki duzen vermemiz gerek yoksa alarmlar calıyor :18:

bende tam diyecektimki, böyle disarda bir sürü senin gibi kiz var canim niye kendini
yalniz hissediyosun ki, baktim bir kac kisi, bende öyleyim demis..
o kadar cok kiz varki senin gibi, ben artik sevgili gördügümde bi sn bile onlara bakmayaya calisiyorum
yoksa kizlar bakislariyla insani öldürürler

bence normal bir klip bende bazı izlediğimiz dizilerde falan onun sevdiği oyuncu falan varsa sevisme tarzı sahnelerde düsünüyorum acabaa hosuna gittimi hayran olduğu kadın söyle yapıyo vs. diye düsünüyorum ama ona söylemiyorum hic gerek yok bence ona bu kadar kıskanc olduğunu belli etme çok bunaltırsın hatta gün gelir kavga nedenleriniz cogaldıgından dolayı seni suclar sonu kötü olabilir...

şöyle düşün tatlım etrafta senin erkek arkadasından da yakısıklı bir sürü abiler var senden güzel bir sürü ablalar da olabilir ama siz birbiriniz için dünyanın en güzel erkek ve bayanısınız yani senin için sevgilin dünyanın en yakısıklısı dimi? dehşet bi erkek bile getirseler imrenerek bakmazsın. o da öyle sen onun için dünyanın en güzel kızısın kliplere çok takılma derim fake ablalar zaten her yerde ben de önceden takardım ama ondan daha yakısıklı erkeklerde var ve o klipleri sorun etmiyosa ben neden edeyim dimi ama? hem eminim sen de cok bakımlı ve güzelsindir etrafında sana bakan da cok erkek vardır bi de öyle düşün ve erkekler böyle klipleri kıskanmayan kızları cok özgüvenli bulurlar. sen de bazen kliplerdeki bayanlara iltifat et '' kız cok güzelmiş ama burnu falan masallah'' demeyi bil cunku bu senin kendine olan güvenini gösterir. önemli olan birbiriniz için ne kadar çekici olduğunuz diğer kızların ne kadar güzel ya da çirkin oldugu senin sevgilinin umrunda değildir inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…