Sozlumun Ailesi Davranışları ?

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar merhaba uzun sure iliskim var sozluyuz suan..
Kisaca anlaticam sozlum pek ailesini takmayan dinlemeyen biri ..
Su ara is degisikligi nedeniyle bir sure calismiyor. Ailesi surekli beni nerde gorse sacma sapan konusuyor.
Ornek vereyim babasi yada annesi farketmiyor ogullarin yaninda boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.
Allah askina boyle seyler benim yanimda dencek seyler mi. Ben hep bunları duymak zorunda miyim inanin bu soyledikleri daha az bile.
Gecende babasi bana sende para cok galiba napiyon para mi veriyon diyor oglundan icin . Bende bir sey diyemedim
sizce abartiyorum mu yada artik boyle seylerde ne tepki vermeliyik gercekten bunaldim hep hep..

Özellikle sizin yanınızda söylüyorlar

Oğullarına baskı oldun diye

Hem söylemeseler neden benden sakladılar dersin ilerde

Üslupları iyi olmasa da gerçekler acıdır doğru söylüyorlar neden çalışmıyor nasıl geçineceksiniz diye sizi de uyarıyorlar

Bizden yardım bekleme mesajı da var hem de

Kizlar sozlum temizliğine cok dikkat eder hani dislerini fircala et dediklerine bakmayın bende onu anlamiyorum. Beni mi vazgeçirmeye bakiyorlar acaba. Kendisi sadrce 1 aylik calismadi yoksa caliskan isinde gucunde biri. Bana selam vermiyorlar direk boyle seyler diyorlar. Biktim artik.

ailesi saçma sapan değil de sanki doğru konuşuyor.
ailesinin söznü dinlemiyorsa siz de konuşun ki en azından sizi dinlesin diye söylüyor olabilirler.

Topukla çabuk ..
Ne hadsiz bir aile. .
Ailesi garip ,çocuk çalışmıyor. .
Bu kadar hakaret yeter ..

Sadece 1 aylik calismadi yoksa isinde gucundeydi. Temizlihide superdir. Ama neden boyleler anlamiyorum terbiyesiz geliyorlar artio gozume

ailesi saçma sapan değil de sanki doğru konuşuyor.
ailesinin söznü dinlemiyorsa siz de konuşun ki en azından sizi dinlesin diye söylüyor olabilirler.

Ama bana ne ki yani ben pek karismam insanlara sozlumde olsa. Benim yanimda dencek laf mi bunlar sizce her zaman bunlari duymak sacma degil mi

Sadece 1 aylik calismadi yoksa isinde gucundeydi. Temizlihide superdir. Ama neden boyleler anlamiyorum terbiyesiz geliyorlar artio gozume

Resmen hakaret ediyorlar. .
İstenmeyen gelin adayı mısınız?
Bunları size diyor değil mi yanlış anlamadım?

Resmen hakaret ediyorlar. .
İstenmeyen gelin adayı mısınız?
Bunları size diyor değil mi yanlış anlamadım?

Yok aslında severler yani ailecek hic ne bana ne ogullarina istemediklerini belirtmediler ama boyle yapmalarida bana tuhaf geliyor ve bunaldim. Inanin yanlarinda durasim gelmiyor sohbet bilmiyorlar mi acaba surekli ayni seyleri diyorlar. Cidden artık ne dusuncegimi sasirsim

Ne kadardır tanışıyorsunuz?
Hiç normal gelmedi bana. .

boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.

Bunları size mi yoksa oğullarına mı diyor?
Ben size söylüyor anlıyorum. .

boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.

Bunları size mi yoksa oğullarına mı diyor?
Ben size söylüyor anlıyorum. .

Yok bana demiyorlar ogullarina diyorlar. Zaten benimle sohbet nedir bilmezler ki yemek yenicei olsa ogouna hadi hazir yemek derler hic beni bir laflarina katmazlar

Yok bana demiyorlar ogullarina diyorlar. Zaten benimle sohbet nedir bilmezler ki yemek yenicei olsa ogouna hadi hazir yemek derler hic beni bir laflarina katmazlar

Çocuk mu bu adam ..
Böyle bir aileye gelin gitmeyi bir daha düşün ..

Boyle saygisiz insanlara ben de saygı duymazdim ama su da var ki es adayınız da bu ailede büyüdü ve ileride kendi cocuklarina da aynisini yapabilir ya da baskasinin yanında sizi ezebilir, rencide edebilir

Iste bende bundan korkuyorum. Zaten evlilik korkularim cok var sanirim hic istemicem ben evlenmeyi hic katlanicam b oyle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…