- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
bence altında çok mesaj var cnm.....
Topukla çabuk ..
Ne hadsiz bir aile. .
Ailesi garip ,çocuk çalışmıyor. .
Bu kadar hakaret yeter ..
ailesi saçma sapan değil de sanki doğru konuşuyor.
ailesinin söznü dinlemiyorsa siz de konuşun ki en azından sizi dinlesin diye söylüyor olabilirler.
Sadece 1 aylik calismadi yoksa isinde gucundeydi. Temizlihide superdir. Ama neden boyleler anlamiyorum terbiyesiz geliyorlar artio gozume
Kizlar merhaba uzun sure iliskim var sozluyuz suan..
Kisaca anlaticam sozlum pek ailesini takmayan dinlemeyen biri ..
Su ara is degisikligi nedeniyle bir sure calismiyor. Ailesi surekli beni nerde gorse sacma sapan konusuyor.
Ornek vereyim babasi yada annesi farketmiyor ogullarin yaninda boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.
Allah askina boyle seyler benim yanimda dencek seyler mi. Ben hep bunları duymak zorunda miyim inanin bu soyledikleri daha az bile.
Gecende babasi bana sende para cok galiba napiyon para mi veriyon diyor oglundan icin . Bende bir sey diyemedim
sizce abartiyorum mu yada artik boyle seylerde ne tepki vermeliyik gercekten bunaldim hep hep..
Resmen hakaret ediyorlar. .
İstenmeyen gelin adayı mısınız?
Bunları size diyor değil mi yanlış anlamadım?
ben şöyle anladım. "Bak kızım bu işsiz güçsüzle vaktini harcama"
Yok aslında severler yani ailecek hic ne bana ne ogullarina istemediklerini belirtmediler ama boyle yapmalarida bana tuhaf geliyor ve bunaldim. Inanin yanlarinda durasim gelmiyor sohbet bilmiyorlar mi acaba surekli ayni seyleri diyorlar. Cidden artık ne dusuncegimi sasirsim
boyle hayat gecermi yok para kazan borcumuz var açız dugun parasi biriktir sigara birak pis kokuyon dislerini fircala vb.
Bunları size mi yoksa oğullarına mı diyor?
Ben size söylüyor anlıyorum. .
Yok bana demiyorlar ogullarina diyorlar. Zaten benimle sohbet nedir bilmezler ki yemek yenicei olsa ogouna hadi hazir yemek derler hic beni bir laflarina katmazlar
Boyle saygisiz insanlara ben de saygı duymazdim ama su da var ki es adayınız da bu ailede büyüdü ve ileride kendi cocuklarina da aynisini yapabilir ya da baskasinin yanında sizi ezebilir, rencide edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?