- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Çocuk mu bu adam ..
Böyle bir aileye gelin gitmeyi bir daha düşün ..
Gercekten dusuncem gibi . Yani ben ailemden boyle bir dey görmedi. Ayrica benim ailem yapsa bir konusurum uyaririm. Sozlum hic bir sey yapmıyor. Bazen laaf isitmekten keyif duydugunu dunuyor ben. Coo teşekkür ettim
Aynı benim kayınpeder. Kendisi tam bir ayıdır biz sevgiliyken benim yanımda napıyon lan ehehe deyip tokat atardı kocama. O da gülerdi rahatsız olmazdı. Sözlünüz rahatsız oluyor mu ?
iki sorum olacak sana karşı nasıl ve ne kadardır tanıyosun onu ve ailesiniSozlum genelde pek takmaz ailesini dediklerini. Babalari oyle laf ettiklerinde he evet oyle diyor gulup geciyor malesef .s
O rahatsız olmuyorsa onlarda bu davranışlar normal demek ki. Her ailenin yapısı farklı. Siz de takmayın bence.Sozlum genelde pek takmaz ailesini dediklerini. Babalari oyle laf ettiklerinde he evet oyle diyor gulup geciyor malesef .s
Geçen birikmiş param var,onunla tüm düğünü ben yapsam,eşim evlendikten sonra kredi çekip ev alsak diyen üye sen miydin,yanlış mı hatırladım bilemiyorum ama eğer o konunun sahibi sen isen,al sana cevabı...
iki sorum olacak sana karşı nasıl ve ne kadardır tanıyosun onu ve ailesini
hmm başak burcu mu neyse sen anlaşıyosan sıkıntı yok 3 yıl tanımak için iyi bi süre senin için yerine oturmayan taşlar yoksa sözlün açısından onları çokta takma derim biraz paragöz geldiler bana ki benim başım da da var böyle kv kpBen onu ailesini 3 yil olacak taniyorum. Bana karsi ailesi anlattigim gibi yani . Sozlumde basak burcu biraz trio atar kuser felan ama aslnda cok iyidir sevdigini biliyorum
parayi pulu biyana birak dis fircalamamasi pis kokmasi bile yeter defetmeye
valla başak burcuysa ihtimal vermem buna pasaklı olmak bi yana dursun bazıları aşırı titiz ama dilleri çok sivri oluyo eleştirmeye bayılıyolar senin ki de öylemiCanim zaten calisiyor kendusi sadece 1 ay isi nedeniule ucretsiz izinde disini fircalar tabiki cokb titiz kendisi pis kokuyor dedikleri sigara kokusu .
valla başak burcuysa ihtimal vermem buna pasaklı olmak bi yana dursun bazıları aşırı titiz ama dilleri çok sivri oluyo eleştirmeye bayılıyolar senin ki de öylemi
Taylim sence ne demek istiyorlar tanidigimdan beri boyle ler. Benim yanimda dencek seyler mi anlamiyorum ben napiyim sence
sen alıngan bi yapıda değilsin o zaman alıngan insanlar geçinemez de başaklarla çünküAynen oyle ona sorsan hic oyle degil ama ben biliyorum tabiki kendiisini tam basak burcu ozellikleri var
Sevgilin ne diyor ailesinin bu durumuna. Aile gerçekten mesafeli değil. Hiç saygı yok aralarinda. Ayrıca seviyesiz insanlar. Kendi çocuğuna bunu diyen evlenince sana da aynısını söyler. Pis kokuyosun diyebilir yani. Insan kokabilir olur böyle şeyler. Ama bir insanı uyarmanin adabi vardır. Kendi öz çocuğuna sevgilisinin yanında böyle bir şey söylemek bambaşka birsey. Gorgusuzluk. Adab bilmemek demek. Avamlik. Pespayelik. Daha ne diyeyim bilemedim. Hadsizlik yani.
sen alıngan bi yapıda değilsin o zaman alıngan insanlar geçinemez de başaklarla çünkü
Aa evet canim benim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?