Sen Üniversite Mezunu O İse Ortaokul
Heriki Tarafın Ailede Bu Evliliğe Karşı Üstelik Teyzesinin Laflarına Bi Cevap Veremeyecek Kadar Değerli Görmüyor Bence
Ortaokul Mezunu Olduğunu Saklamış
Evlenirsen Bu Karşı Çıkmalar,Ara Bozmalar Artarak Devam Edicek Ve O Sevgilin Seni Korumayacak Bunu Belli Etmiş Zaten
Sevgi HerTürlü Sorunu Yenemez
Kısaca Bu İş Hayırlı Değil
çözse bile o çözümler geçici olur .içimden bir ses gelene kadar sabret al karşına konuş dogrusuyla yanlışıyla çözdü çözdü çözemedi arkana bakmadan git diyor
canım eğitimlerin denk olması neden önemli biliyor musun? geçtiğimiz tüm yollar, lise, üniversite biz farkında olmadan bize çok şey katar. bunu eğitim olarak düşünmemelisin. üniversite mezunu bir insan ile lise mezunu bir insanın bir araya geldiğinde aralarındaki fark çoğu zaman barizdir. hatta 2 yıllık ile 4 yıllık arasında bile fark olur genelde. biz erkek arkadaşlarımızın olmasını normal karşılayabiliyoruz, aynı masada oturup muhabbet etmenin arkadaşlık dışında bir anlamı olmadığını biliyoruz. peki bunu üni hayatını yaşamamış birisi ne kadar anlayabilir? yeri geldi ben proje yetiştirmek için sabahlara kadar 3-4 erkek arkadaşımla çizimler yaptım, bu benim için normal çünkü cinsiyeti farklı diye farklı yaklaşmıyorum ki onlara, aklımdan geçmiyor. bunu bir de üni hayatını yaşamamış birine anlatmaya çalış bakalım. ya da bundan 10 sene sonra üniversiteden arkadaşlar olarak görüştüğünüzde eşinin konulara uzak kalışını gördüğünde rahatsız olmayacak mısın? zor bu işler çok zor. insan her şeyin üstesinden gelirim sanıyor ama o perde kalkıyor işte bir şekilde gözden. er ya da geç.
içimden bir ses gelene kadar sabret al karşına konuş dogrusuyla yanlışıyla çözdü çözdü çözemedi arkana bakmadan git diyor
herkes bu ilişkiyi neden onaylamıyor anlamadım üni ve orta okulu meselesinden dolayı mı ?
birde ailesiyle hiç tanışmamışsın annesi neden sana bağırıp çağırdı istemiyorum seni dedi?
görümcenle hangi ara sıkı fıkı oldun?
sen arkadaşlarınla buluştuğunu o nasıl öğrendi fotolarını çekti?
ben bunları anlamış değilim olaylar arasında kopukluk var
kadın meger beni baştan beri istemiyormuş nedenini bende anlasam zaten yazacaktım,benimkinin dedigine göre kimseyi istemiyormuş ama benim düşüncem kadının kafasında başka birisi var ondan istemiyor.beni görünce kadın delirdi bir de benim ki güzel bir hata yaptı asker göndermeye geldim alana beni tanıştırmadı bile ne oldugunu anlamadım sadece benim yanımda durdu ailesinin yanına da gitmedi ya inan ki çok saçma şeyler yaptı gördüm şok aldım.ama dedigim gibi bitiremedim kıyamadım çünkü çok agladı yaarkadaşlarımla buluştugumu görümcem olacak kız arkamdaki masada oturuyormuş o fotograf çekip benimkine gönderiyor yalan yanlış şeyler söyleyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?